Selecteer een pagina

De afgelopen maanden heb ik regelmatig de vraag gekregen of ik wel echt 43 ben omdat mensen er vanuit gingen dat ik jonger was. Mijn standaard antwoord was dat vet een goede natuurlijke rimpelvuller is en dat ik daarom zo weinig rimpels heb. Totdat iemand mij er op wees dat het niet meer klopte wat ik zei omdat ik inmiddels aardig wat kilo’s kwijt ben. Dus nu gooi ik het maar op goede genen maar ik realiseer mij ook dat met de jaren de elasticiteit van mijn huid zal afnemen en ik misschien toch er wat aan zal moeten doen. Nu zag ik regelmatig collageen supplementen voorbij komen maar allemaal in poedervorm en ik ben nogal picky als het gaat om dit soort dingen. Tot ik de CH.V Smartfilm van Primine voorbij zag komen, een supplement in de vorm van een dun velletje film.
CH.V Smartfilm


CHV SmartFilm bestaat uit maar liefst vier (4) essentiële componenten, namelijk collageen, hyaluronzuur, elastine en vitamine C. Deze krachtige verbinding in combinatie met het unieke gebruik zorgt voor een 92x hogere inname en je zult in slechts 2 weken zichtbaar resultaat ervaren.

Collageen (Vis)

Basis van huid, haar, nagels, gewrichten en botten

Verbetert en verstevigt de huid

Voorkomt fijne rimpels

Geneest broze en verkleurde nagels

Stopt haaruitval en verbetert dunner wordend haar

Vermindert gewrichtspijn

Hyaluronzuur

• Hydrateert de huid

• Bevordert een stralende en levendige huid (glow)

• Gezond haar en hydrateert de hoofdhuid

Vitamine C

Collageensynthese

Groei en herstel van alle weefsels

Gezond haar en hydrateert de hoofdhuid

Geneest broze en langzaam groeiende nagels

Bevordert de natuurlijke glans (glow) van de huid

Elastine (Vis)

• Versterkt de weefsels

• Behoudt en verbetert de elasticiteit van de huid

• Verhoogt de gezondheid van hoofdhuid en haar

Uniek gebruik: Binnenwang

Prof. Daniguchi en zijn Japanse team aan de universiteit hebben onderzocht dat de opname van collageen en hyaluronzuur 92x (9200%) hoger is via de binnenkant van de wang dan via de huidlaag.

Gehydrolyseerd marinecollageen van vis (wreedheidvrij)

Veel collageenproducten zijn afkomstig van de huiden en hoeven van varkens en runderen.

Ons premium collageen is afkomstig van Japanse Tilapia-vissen die een hogere biologische beschikbaarheid en absorptiesnelheid hebben.

Het wordt ook gehydrolyseerd zodat je lichaam het beter en sneller kan opnemen.

Bron: Primine

Mijn mening


Eerlijk is eerlijk, ik vond het spannend om te starten met de CH. V Smartfilm. Het is niet een alledaagse manier om een supplement te gebruiken en in het begin had ik er ook moeite mee om hem goed aan de binnenkant van mijn wang te krijgen maar dat kan ook gewoon aan mij liggen omdat ik niet zo handig ben. De smaak van citroen en mint is even wennen maar het velletje smelt snel en ongemerkt weg dus dat is enorm makkelijk.

Ik heb het supplement 30 dagen gebruikt. Nu begon ik al met een goede huid (gelukkig) maar zie wel een mooie glow ontstaan. Mijn huid lijkt goed gevoed en gezonder, geen last van onzuiverheden en ondanks het afvallen, is mijn huid niet gaan hangen. Nu weet ik niet of je dit binnen 30 dagen kan bewerkstelligen met een supplement maar denk wel dat het gebruik van de CH.V Smartfilm heeft bijgedragen aan een betere kwaliteit van mijn huid.  Wat mij betreft, zeker de moeite waard om te proberen.

Gebruiken jullie een collageen supplement?

Take care!

xoxo