Selecteer een pagina

Deze week zijn de scholen weer begonnen in de regio waar ik woon en het lijkt net alsof de zomervakantie er helemaal niet is geweest. Misschien ook omdat ik gewoon heb doorgewerkt deze zomer maar er leek ineens een rust weer over de wijk waarin ik woon te zijn gekomen. Plus dat het ook nog eens lekker hard regende. Al met al had ik het gevoel alsof we al halverwege september waren. Sowieso is alles dit jaar anders en waar ik normaal heel enthousiast speciale douchegels en bodylotions voor de zomer koop, had ik dit jaar daar niet zo’n behoefte aan. Tot dat ik zag dat Kneipp een douchefoam en bodylotion van de Goodbye stress lijn introduceerde. Een geur die mij bij de douchegel al meteen pakte dus ik was benieuwd of de douchefoam en bodylotion net zo lekker roken.

Wat zegt Kneipp over deze producten?

Goodbye Stress – Welcome Energy. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie geeft je een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan. Jouw Kneipp moment voor het leegmaken van je hoofd. De verhelderende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract zet stress om in positieve energie. Watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert.

Kneipp producten zijn te koop bij de Kruidvat, Etos en diverse online winkels. Regelmatig hebben deze winkels aanbiedingen met Kneipp en kun je de Kneipp producten voordelig shoppen. De douchefoam € 8,49 kost en de body lotion kost € 9,49.

Bron: Kneipp

Wat vind ik ervan?

Eerlijk is eerlijk, Kneipp is niet een van de merken die ik regelmatig in mijn badkamer heb staan. Op een of andere manier vind ik de geuren net niet. Misschien omdat ik er maar een paar heb geprobeerd en die dan net niet vond maar het is niet een merk waar ik meteen naar zou grijpen. Behalve de Goodbye stress watermunt rozemarijn lijn. Ik was op slag verliefd op de geur toen ik eerder de douchegel testte. Een hele frisse geur die toch iets pittige en aparts heeft. Het is niet your regular frisse geur.

Ik ben een sucker voor geur dus deze twee producten konden niet fout gaan. De douchefoam is precies zoals de foams van Rituals. Lekker fluffy, komen makkelijk uit de bus en prima in gebruik. Op zich zou je alleen de foam al op zichzelf kunnen gebruiken als het je alleen om de geur gaat. Maar dankzij de bodylotion kun je de geur nu mooi opbouwen. Ik had een beetje moeite met de bodylotion omdat je wat meer energie erin moet stoppen om uit te smeren (wat enigzins lastig is als je 1 arm niet kan gebruiken) maar het is wel echt een heerlijke toevoeging als je de geur in laagjes wilt opbouwen. Op het wat meer energie steken in het insmeren, echt een prima bodylotion voor dagelijks gebruik. De combi van de foam en bodylotion zijn zeker een winnaar voor de zomerse maanden. Of je daadwerkelijk gedag kan zeggen tegen je stress als je deze producten gebruikt, dat durf ik je niet te zeggen omdat ik op het moment niet heel veel stress ervaar ;-).

Welke douchegel en bodylotion zijn deze zomer jullie favoriet.

Take care!

xoxo