Selecteer een pagina

Afgelopen week stond ik een beetje voor mij uit te staren voor het douchegel vak bij de Etos, toen ik ineens in mijn ooghoek een andere verpakking douchegel van Kneipp zag staan. Een simpele verpakking met de vrolijke namen “Clear Mind” en “Be Happy”. Mijn neus werd er meteen helemaal vrolijk van en het was ook nog een 1+1 actie dus deze twee flesjes gingen met mij mee naar huis. Ik testte ze afgelopen week en deel vandaag graag mijn mening met jullie.

Kneipp Clear Mind & Be Happy douchegels

De nieuwe Kneipp douche Clear mind, met de verfrissende en energie gevende geur van munt en rozemarijn zorgt voor ruimte in je hoofd. Kneipp douche Be happy, met de opwekkende geur van mandarijn en vetiver tovert direct een glimlach op je gezicht. De aromatisch frisse geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je en dat voel je. Na het douchen bruis je weer van (nieuwe) energie.

• Plantaardige werkstoffen
• Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen
• Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
• Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren

De fles is van rPet 100% gerecycled en volledig recyclebaar. De etiketten zijn gemaakt van steenpapier en worden bedrukt met een minimale hoeveelheid inkt.

De flessen zijn 250 ml en kosten € 6,99

Bron: Kneipp 

Mijn mening

Beide geuren combinaties bevatten mijn favoriete geuren: munt en mandarijn. Het was dan ook niet zo moeilijk om te gokken dat deze douche gels voor mij een absolute must have zouden zijn. Normaal gesproken vind ik de geuren van Kneipp altijd wat heftig aanwezig en iets te sterk voor mij. Ja, daar ben ik weer met mijn sterk ontwikkelde reuk orgaan maar voor mij moet het gewoon niet te heftig zijn. Gelukkig hebben deze nieuwe douche gels van Kneipp dit zeker niet en zijn ze gewoon subtiel en precies genoeg aanwezig.

Beide douche gels schuimen prima en geuren meteen al goed als ze uit de fles komen. Dat is iets waar ik echt van hou, gewoon meteen de geur ruiken. De geur blijft lekker aanwezig op mijn huid en laat mijn huid gelukkig niet trekkerig en droog achter. Wat mij betreft twee geuren die prima bij de komende zomermaanden passen en die ik met veel plezier zal gebruiken op een warme zomerdag.

Hebben jullie deze nieuwe douche gels van Kneipp al ontdekt?

Take care!

xoxo