Selecteer een pagina

Vorig jaar heb ik mijzelf meerdere keren mooie cadeaus kunnen geven omdat ik daartoe in de gelegenheid was. Een van de cadeaus die toch wel onder de noemer selfcare valt, was eindelijk weer eens een bezoek aan de kapper brengen en sindsdien breng ik inmiddels regelmatig een bezoekje aan de kapper. Na jaren het niet nodig vinden om naar de kapper te gaan en het altijd zelf maar te doen met een hoogst uitzonderlijk bezoekje om bij te punten, is een kappersbezoek inmiddels een onderdeel van mijn routine. Eerlijk is eerlijk, het was ook hoog nodig na al die operaties en een aantal jaar thuis zitten. Naast een bezoekje aan de kapper, zijn er ook een aantal haarverzorgingsproducten aan mijn routine toegevoegd. Niet alleen gebruik ik nu speciale shampoos maar ook de Kérastase Elixer Ultime L’Huile Originale heeft een vaste plek in mijn haarverzorging gekregen. Daarom vond ik het wel eens tijd om een beauty review te schrijven over deze wonderolie.

Kérastase Elixer Ultime L’Huile Originale

Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale Haarolie revitaliseert het haar en is geschikt voor alle haartypen. Het Oleo Complex herstelt het haar dankzij haar regenererende eigenschappen, met een zachte, rijke en glanzende finish als resultaat. De combinatie van kostbare oliën helpt de haarvezel te herstellen en vermindert gespleten punten, voor perfect gevoed haar met een zijdezachte, glanzende finish.

Key benefits

– Krachtige oliën voeden het haar zonder te verzwaren.
– Gespleten haarpunten worden verminderd.
– De haarvezel wordt optimaal hersteld.

Resultaat

Het haar is gevoed en gehydrateerd, waardoor het heerlijk glad aanvoelt en een gezonde, glanzende uitstraling krijgt. Het haar is beschermd tegen schadelijke factoren van buitenaf.

Bron: Douglas

Mijn mening

Inmiddels gebruik ik al geruime tijd de Kérastase Elixer Ultime L’Huile Originale. Het eerste flesje heb ik van mijn moeder “gestolen” (en inmiddels moeten teruggeven) omdat zij deze olie al geruime tijd gebruikte en hier erg over te spreken was. Mijn haar heeft nogal wat te verduren gehad de afgelopen jaren. Niet alleen verven, jarenlang de kapper ontwijken maar ook de operaties, stress en pijnstillers hebben invloed gehad op de kwaliteit van mijn haar. Er was heel veel tender, love en care nodig om mijn haar weer enigszins op niveau te krijgen. Het is dus een all-in pakket wat er voor gezorgd heeft dat mijn haar er weer gezonder uitziet en de Kérastase Elixer Ultime L’Huile Originale was hier een onderdeel van.

Ik gebruik de olie dagelijks in mijn punten, vlak voor het borstelen. Ik kneed de olie in mijn punten en ga dan pas aan de slag met mijn borstel. Ik heb fijn maar veel haar en regelmatig klitten. Deze leave in olie zorgt er voor dat mijn haar gladder voelt en makkelijker door te kammen is. Daarnaast ziet het er een stuk gezonder en glanzender uit. Maar zoals al eerder aangegeven, heeft dit natuurlijk ook te maken met regelmatig de kapper bezoeken en het laten knippen. Meestal gebruik ik deze olie op droog haar maar af en toe gebruik ik het ook na het wassen van mijn haar om het net even wat extra voeding te geven.

De olie is bij verschillende shops te koop. Ik koop hem bij mijn kapper waar hij af en toe in de aanbieding is. Het is een prijzig flesje olie maar je hebt er maar heel weinig van nodig en je doet er dus heel lang mee. Bij Douglas betaal je voor een flesje van 100 ml € 48,– maar het loont dus om even goed te zoeken en te kijken of je wellicht gebruik kan maken van een aanbieding. Wat mij betreft is de olie elke euro waard.

Take care!

xoxo