Selecteer een pagina

Afgelopen weken zag ik regelmatig nieuwe leuke producten voorbij komen van de nieuwe Hema B.A.E. collectie. Het nieuwe beauty label van de Hema staat voor Before Anything Else, een collectie die bestaat uit 138 innovatieve producten die vooral erg betaalbaar en vegan zijn. De boodschap die Hema uit wil dragen met dit nieuwe beauty label is wie je ook bent en wat je ook doet, met B.A.E. ben je de beste versie van jezelf. Een aantal producten uit deze lijn trokken mijn aandacht waaronder de parfum lijn. Ik nam twee varianten van de eau de toilette on the go mee en deel vandaag mijn mening hierover met jullie.

B.A.E. parfum

De B.A.E. parfum lijn bestaat uit een eau de toilette van 50 ml, een body mist van 150 ml en eau de toilette on the go van 10 ml. Er zijn 5 geuren te krijgen:

  • Vanilla and liquorice
  • Peony and raspberry
  • Green apple and amber
  • Violet and blackberry
  • Orange blossom and rose

De prijzen zijn:

  • Eau de toilette € 12,50
  • Body mist € 6,00
  • Eau de toilette on the go € 4,50

Mijn mening

Ik nam twee on the go eau de toilette sprays mee in de geuren Orange Blossom and Rose en Green apple and Amber na er even aan gesnuffeld te hebben. De on the go eau de toilette is in een handig formaat dat je zo even in je tas gooit en waardoor je dus altijd een handzaam parfum bij je hebt.

De geur Green apple and Amber doet mij ontzettend denken aan het groene appeltje van Donna Karan en is wat mij betreft een prima dupe voor een mooie prijs. Vroeger was ik altijd gek op deze geur en met het voorjaar in het vooruitzicht ook een lekkere geur om de lente mee te beginnen. De Orange Blossom and Rose is een wat warmere en zoetere geur. Gelukkig is de Orange Blossom de hoofd geur en is de Rose bijna niet te bespeuren. Ik hou namelijk niet zo van rozen geur omdat ik het meestal heel erg overheersend vind. Beide geuren passen precies in mijn straatje en zijn een mooie aanwinst voor dit voorjaar. Ze zijn goed aanwezig als je ze opspuit en blijven lang genoeg zitten. Ze zijn niet heel dominant aanwezig en dat vind ik zelf altijd wel prettig.

Wat mij betreft is de B.A.E parfum lijn een mooie aanwinst voor het Hema assortiment. Een goede prijs kwaliteit verhouding en heerlijke geuren.

Hebben jullie al iets uit de B.A.E. lijn van de Hema gekocht?

Take care!

xoxo