Selecteer een pagina

Het fijne van Nederland is dat wij verschillende seizoenen hebben en voor mij hoort bij ieder seizoen een andere geur. Waar ik in de herfst voor kruidige geuren ga, zo ga ik in de zomer voor tropische geuren waar vaak kokos in zit. Dit jaar heeft Ziaja een Limited Edition Summer Tropical coconut line. Ik testte de body scrub en de lichaamsbalsem uit deze lijn. Vandaag deel ik met jullie mijn mening over deze zomerse limited edition lijn van Ziaja.

TROPICAL BODY SCRUB

 Een scrub voor onder de douche die de huid zichtbaar schoner maakt en verwijderd de dode huidcellen van de opperhuid.
 
Verbeterd de bloedcirculatie van de huid zodat er meer zuurstof in de huid komt. 
 
Zorgt dat de huid zijn natuurlijke zachtheid en gladheid terug krijgt.
 
Laat een subtiele cocoa boter geur achter op de huid.
 
Breng de scrub aan op een vochtige huid en masseer deze met een roterende beweging in. Spoel deze vervolgens af met lauw warm water. Herhaal dit 2 tot 3x in de week.
 
Is geschikt voor alle huid typen. 

  
€ 2,99 voor 100 ml

TROPICAL LICHAAMSBALSEM

Deze lichaam balsem geeft een diepe hydratatie, makkelijk smeerbaar en maakt de huid weer zacht, glad en herstelt irritaties. 
 
Hoofdingrediënten
Breng de body balsem aan na het douchen en masseer deze dan even in.
Het product wel eerst goed schudden. 
 
Is geschikt voor een normale tot droge huid.
 
€ 2,99 voor 200 ml
 
Bron: Ziaja

Mijn mening

Het eerste wat mij opvalt bij deze twee producten is natuurlijk de geur. Tropisch met een vleugje kokos. Het doet mij op een of andere manier denken aan de geur van Tenerife of misschien gewoon aan een zomervakantie in de zon.

De scrub is een suiker scrub met een fijne korrel. Het is een prettige milde scrub die makkelijk aan te brengen is op de huid. Na gebruik laat hij een fijn olie laagje achter. Eigenlijk net als de scrubs van Rituals. Persoonlijk vind ik dat heel erg prettig want ik heb echt het gevoel dat mijn huid daardoor lekker gevoed wordt.

De lichaamsbalsem heeft precies dezelfde geur als de scrub en zo kun je dus mooi de geur laagjes opbouwen. Ik hou daar van want zo blijf je de geur lekker lang ruiken. De balsem is dun en makkelijk op te brengen. Hij trekt snel in en dat vind ik dus echt een pré.

Na het gebruik van deze twee Ziaja producten uit de limited zomer lijn, heb ik het gevoel alsof ik op een fijne zomervakantie ben met veel zon, zee en strand. Het is voor mij echt een typische zomergeur waar ik heel erg blij van kan worden. Beide producten werken fijn en voelen goed op mijn huid.

De Ziaja limited zomer lijn is te verkrijgen via de website van Ziaja of in de Ziaja winkel.

Take care!

xoxo

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Deze samenwerking is niet van invloed op mijn mening m.b.t. het genoemde product.