Selecteer een pagina

fb_img_1467404521983

Het is inmiddels bijna anderhalf jaar geleden dat ik de beslissing moest nemen om mijn lieve hondje Spike te laten inslapen. Uiteindelijk slijt het verdriet maar toch denk ik nog regelmatig aan hem. Hoewel ik nooit had kunnen bedenken dat een huisdier zo’n belangrijke plek kon innemen, hadden Spike en ik een hele speciale band. Al heel lang was ik aan het nadenken hoe ik een van zijn mooie foto’s op een speciale manier kon laten afdrukken zodat hij een mooie plekje in mijn huis kon krijgen. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden: hout, canvas, aluminium en plexiglas. De foto die ik in gedachte had is een zwart-wit foto en het leek mij wel mooi om te kiezen voor een afdruk op aluminium. Vandaag laat ik jullie deze sweet memories op aluminium zien.

Foto op aluminium

20170417_114826

Ik heb gekozen voor een zwart wit afbeelding die gemaakt is door Meriam Jansen van Little Kisses Photography. Een foto die eigenlijk alles zeggend is voor hoe Spike was. Het is een zwart wit foto en dat leek mij toch het mooist op aluminium uitkomen. Ik heb gekozen voor het formaat 60×40 cm en moet eerlijk zeggen dat ik wel een beetje schrok van de grote toen hij binnenkwam. Maar misschien is dat meer iets wat aan mij ligt 😉

20170417_114805

Ik heb de foto laten afdrukken bij FotoOpAluminium.nl en eigenlijk is het hele proces heel simpel. Geen moeilijk bewerkingsprogramma maar je upload je foto, je positioneert hem en zodra je tevreden bent, geef je je akkoord. Ik houd van dit soort simpele dingen.

20170417_120714

Toen ik de afbeelding zag, heb ik wel even drie keer moeten slikken en een traantje moeten wegpinken. Ik ben er ontzettend blij mee en hij heeft een mooi plekje in mijn woonkamer.

20170417_120659

Voor mijn vaders verjaardag heb ik dezelfde foto onlangs op hout laten afdrukken en die hangt bij mijn ouders aan de muur te pronken. Mocht je nou een leuk cadeau zoeken voor bijvoorbeeld moederdag, dan zou ik zeker even een kijken nemen bij FotoOpAluminium.nl of Fotocadeau.nl. Niets leuker om mooie herinneringen op een mooie manier vast te leggen.

Hoe leggen jullie je herinneringen vast? Zouden jullie voor een foto op hout of aluminium gaan?

Take care!

xoxo

De producten in deze blog heb ik gekregen en zijn onderdeel van een samenwerking. Dit beïnvloedt niet mijn mening over de genoemde producten

Follow my blog with Bloglovin