Selecteer een pagina

sostrene-grene-logo

Als ik in Amsterdam of Den Haag ben, dan is 1 van de winkels waar ik heen MOET toch wel de Sǿstrene Grene. De Scandinavische variant van de Xenos/ Action en Hema maar dan in een mix. De collecties veranderen heel vaak en iedere keer als ik bij de Sǿstrene Grene ben kijk ik mijn ogen uit. DIY spulletjes, leuke notitieboekjes en andere stationary, spullen voor in huis of gewoon hele leuke kaarten en schilderijtjes. Toen wij afgelopen week in Amsterdam waren, moest ik toch weer even de Sǿstrene Grene inlopen en ik kwam niet met lege handen eruit. Daarom vandaag een shoplog van de spulletjes die ik afgelopen week kocht.

20170127_192114

Ik heb mij dit keer ingehouden en kwam met een beschaafd tasje naar buiten. Maar ik zag weer veel te veel leuke dingen en ik had best met tassen vol naar buiten kunnen komen.

DIY Stuff

20170122_104307

De reden dat de Sǿstrene Grene een van mijn favoriete winkels is, is natuurlijk door hun ruime en vooral budget proof assortiment aan DIY artikelen. Je kan namelijk van alles voor je DIY projecten bij Sǿstrene Grene vinden. Of je nou van kaarten maken houdt of scrapbooking of verven of breien en haken, bij de Sǿstrene Grene vind je voor al je hobbies producten voor een mooie prijsje.

20170122_104348

Ik kocht het volgende:

Witte zilveren folie letterstickers € 0,93

Een pakketje met verschillend design papier (15×15 cm, 20 vel) € 1,24

Sheet metal in de kleur koper € 1,28

Palet messen € 1,79 per stuk

Penseel nr. 2 € 0,76

Penseel nr. 4 € 0,39

Penseel nr. 12 € 0,68

Other stuff

20170122_104415

Ik was op zoek naar pannenlappen want die van mij waren aan vervanging toe maar ik kon nergens leuke vinden. Gelukkig was daar Sstrene Grene. Ik kocht deze pannenlappen voor € 1,39 per stuk. En er viel ook zomaar een drop mint stock in mijn mandje. Ik weet ook niet precies hoe dat kon 😉 maar hij was maar € 0,73 dus het was geen groot drama.

Wat mij betreft een geslaagde en beschaafde shop sessie bij een van mijn favoriete winkels. Je kan Sǿstrene Grene inmiddels vinden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch, Zwolle, Nijmegen, Enschede en Groningen. Van mij mag er best eentje in Haarlem of Hoofddorp komen.

Mocht je nog leuke DIY inspiratie zoeken, kijken dan zeker even op de site van Sǿstrene Grene.

Zijn jullie wel eens bij de Sostrene Grene geweest? Wat is jullie favoriete winkel?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin