Selecteer een pagina

0c286fd1860e65033f914dbde6966494

Vandaag tijd voor een beauty review. Al een hele tijd ben ik totaal verslaafd aan de Lady speedstick deodorant. Je kent ze wel, de fameuze witte stick uit Amerika waarover iedere beauty blogger wel over geraved heeft hoe geweldig hij is. Hij is ook geweldig maar toen ik op de blog van Desirée van Curvacious las dat Odorex uit kwam met een clear gel deodorant in stick vorm was ik toch wel benieuwd (blog kun je hier lezen). En laat het nou net mogelijk zijn om een sample te bestellen om deze nieuwe deodorant uit te proberen. Wie ben ik dan om dat niet te doen?

20160321_074944

Ik had de Odorex Ultra Protect Clear Gel Deodorant binnen een paar dagen binnen en kon meteen aan de slag. Wat beloofd Odorex over deze deodorant:

Wij geloven dat ons nieuwste product je de ultieme bescherming biedt, gedurende alledaagse situaties en minstens 48 uur lang. Ultra Protect Cleargel onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig transpiratievocht en voorkomt transpiratiegeur, gedurende de gehele dag tot wel 48h! Odorex Ultra Protect Cleargel blijft langer werkzaam dan een reguliere deodorant door de extra effectieve anti-transpirant

  • Ultra bescherming tegen overmatige transpiratie
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Tegen witte strepen door de heldere, transparante gel
  • Dermatologisch getest

20160321_074957

Geen witte strepen, ideaal! Als fervent zwart draagster vind ik dat toch wel een nadeel van de Lady Speedstick want deze laat witte strepen achter and it ain’t pretty. De anti-transpirant zorgt ervoor dat je veel langer en beter beschermt bent. Helemaal handig als je net zo’n actief type bent als ik.

20160321_075029

Toen ik de deodorant opende schrok ik er wel een beetje van dat er een gel uit kwam. Ik had namelijk gedacht dat het hetzelfde idee was als Lady Speedstick: een stick maar dan in gel variant. Maar nee, het is echt een transparante gel die je omhoog draait en die door de gaatjes boven in de houder naar buiten komt. Ik was er ook een beetje huiverig voor om een gel onder mijn oksels te smeren (yup, scared Anny was er weer) want dat klonk gewoon heel raar en hoe kon een gel nou mij de hele dag beschermen?  Uiteraard breng je hem aan op schone en droge oksels zodat de bestanddelen goed hun werk kunnen doen. Gelukkig droogt hij snel op en heb je er verder geen last van.

Ik ben aangenaam verrast door deze deodorant. Ik had maar 1 draai gel nodig voor 1 oksel. Je smeert de gel onder je oksel en deze droogt snel op. De hele dag had ik nergens last van. Zelfs na een flinke trainings sessie op de Bellicon, rook ik niets. Ik ben ontzettend onder de indruk van deze deodorant en ik ga hem zeker in mijn winkelmandje gooien voor de zomerse dagen. De deodorant is inmiddels verkrijgbaar en kost € 5,99. Tevens is hij beschikbaar in een crème variant.

Mocht je nou ook een sample van deze deodorant willen aanvragen om te proberen, dan kan dat hier. Als ik jou was zou ik dat zeker doen 😉

Hebben jullie deze deodorant al geprobeerd? Wat is jullie favoriete deodorant?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin