Selecteer een pagina

films

In de herfst en de winter vind ik niets fijner dan naar de bioscoop gaan of op de bank onder een lekker warm dekentje een goede film kijken. Naast lezen en schrijven, zijn films toch wel mijn grote passie. Nu heb ik een hele diverse smaak als het gaat om films maar dat is ook leuk want zo zie je niet alleen de main stream films maar ook soms hele artsy films. De komende maanden beloven goede film maanden te worden want er staan weer een hoop goede films op stapel om uitgebracht te worden. Vandaag deel ik mijn must see lijst van films die de komende twee maanden uitkomen en die ik graag nog wil zien.

Fantastic beasts and where to find them

Deze film staat op nummer 1. De film waar volgens mij heel veel Harry Potter fans op aan het wachten zijn en die de nieuwste creatie is van J.K. Rowling. Ik kan dus echt niet wachten tot de release van deze film. Ik ben gek op Harry Potter en ben super benieuwd naar wat J.K. Rowling hiervan gemaakt heeft. Plus dat ik de hoofdrolspeler Eddy Redmayne echt een geweldige acteur vind die zich zo ontzettend goed weet in te leven in de rollen die hij speelt (o.a. The Danish Girl en The theory of everything).

Demain tout commence

Een woord: Omar Sy. Ik ben niet alleen gek op franse films maar ik ben vooral erg gek op Omar Sy. Wie kent hem niet uit Intouchables? Toen heeft hij wel mijn hart gestolen en sindsdien heb ik denk ik al zijn films gezien. Ben dus ook erg benieuwd naar deze film.

Soof 2

Bij het eerste deel heb ik zo hard moeten lachen en ben dan ook erg benieuwd of dit vervolg net zo grappig is als het eerste deel. Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik een vervolg vaak niet zo leuk vind als het eerste deel maar goed, i’ll give it a try.

Passengers

Onlangs zag ik een preview van deze film in de bioscoop en ik moet zeggen dat ik hier erg benieuwd naar ben. Klopt misschien niet helemaal in het rijtje van het soort films waar ik graag naar kijk maar ik vind Jennifer Lawrence gewoon een erg goede actrice die erg veelzijdig is en ik vraag mij dan ook af hoe haar acteer prestaties in een film als deze zijn.

Collateral beauty

Een behoorlijk heftig onderwerp maar met een ongelovelijke sterrenkast. Misschien niet de meest vrolijke film van het stel maar toch erg benieuwd wat ze ervan hebben gemaakt.

Layla M.

Vaak lees je nieuwberichten over mensen die ontsporen maar vaak zie je dan niet de voorgeschiedenis of wat er daadwerkelijk door iemand heen gaat. Het blijft bij een berichtje op het nieuws. Daarom ben ik erg benieuwd naar deze film. Gewoon om te zien wat iemand bezielt om dit pad te kiezen.

American Pastoral

Het regie debuut van Ewan Mc Gregor, actor turned into director. Ik ben erg benieuwd wat hij ervan gemaakt heeft in deze nieuwe rol. Wellicht niet een film waarvoor ik naar de bioscoop zou gaan maar wel eentje die ik dan thuis op de bank zou kijken.

La la land

Ryan Gosling en de moderne variant op de klassieke Hollywood musical. Do i need to say more?

Snowden

Het verhaal over Edward Snowden is natuurlijk één groot mysterie en als de regisseur dan ook nog eens Oliver Stone is, dan moet dit wel een hele goede film zijn.

Complete unknown

Als ik de beschrijving van deze film lees, klinkt het allemaal zo lekker mysterieus en vaag. Volgens mij is het echt zo’n film waarbij je tot het eind je afvraagt wat er nou allemaal gebeurt.

Naast deze tien films die de komende maanden uitkomen, zou ik ook nog graag Dr. Strange en Jack Reacher willen zien die nu al in de bioscoop draaien. Ja, mijn lijstje is aardig lang. I know maar gelukkig komen er nog genoeg herfst en winteravonden die vragen om een goede film.

Kijken jullie vaak films? Welke films staan op dit moment op jullie to see lijstje?

Take care!

xoxo

Bron: Pathé

Follow my blog with Bloglovin