Selecteer een pagina

20160423_150118

Amsterdam is een hot spot rijker. In de gezellig buurt de Pijp, om de hoek van de Albert Cuyp, heeft Coffee & Coconuts zijn plek gevonden op de Ceintuurbaan. In het oude Ceintuur Theater, een imposant jaren 20 gebouw, hebben zij een leuke en hippe plek gecreëerd waar je terecht kan voor ontbijt, lunch en diner maar ook voor een goede kop koffie of thee. Jullie konden al in de plog van donderdag zien dat wij een bezoekje aan Coffee & Coconuts hadden gebracht waar wij genoten hebben van een heerlijke lunch.

20160423_150127

Coffee & Coconuts telt 4 etages en is ingericht met veel hout en natuurlijke materialen. Er staan banken waar je met een groep relaxed kan zitten maar ook tafeltjes waar je met een paar mensen kan zitten. Het is niet alleen een leuke plek om te eten maar ook om lekker met een koffie of thee te zitten werken. Het straalt een relaxte sfeer uit. Het voelt een beetje of je in Los Angeles of op Bondi Beach in een cafe aan het strand zit. Wij kwamen op zaterdagmiddag en toen was het wel druk dus dat is wel iets waar je rekening mee moet houden. Maar het is zo ontzettend groot, wij vonden al snel een plekje en konden lekker op een bank zitten. Er is dus wel kans op een wachtrij maar die is de moeite waard om even te doorstaan.

20160423_150745

De kaart is uitgebreid met een divers assortiment aan ontbijt en lunch gerechten maar ook heerlijke verse sapjes, verse jonge kokosnoten of lekkere limonades. Al het eten is homemade en uiteraard vers en gezond. De kaart kun je hier vinden. Wij kozen allebei voor een lemon squash (verse citroensap, munt, ijs en een beetje kokosbloesem suiker). Ik koos voor de Rock Away Taco, 2 zachte taco’s met dun gesneden biefstuk, pico de gallo, mexicaanse salade, koriander en guacamole. Een beetje stoer koos voor de CT’s beef burger ‘Royale with Cheese’ .. wat denk ik op zich geen uitleg nodig heeft. Het was heerlijk.

20160423_151713

Wij vonden allebei Coffee & Coconuts een geslaagde plek. Je kan Coffee & Coconuts vinden op de Ceintuurbaan 282 – 284 in Amsterdam.

Kenden jullie Coffee & Coconuts al? Wat is jullie favoriete lunch plek?

Take care!

Xoxo

Follow my blog with Bloglovin