Selecteer een pagina

20170108_121432

Een van mijn favoriete winkels is al heel lang de Action (net als bij een overgroot deel van de Nederlandse bevolking). Ik vind de Action een van de beste uitvindingen van deze eeuw. Een briljant commercieel concept waar je nooit de winkel verlaat zonder minstens 5 dingen extra te kopen die echt niet op je lijstje stonden. Plus dat je er voor werkelijk alles terecht kan: een spray om je ruiten ijsvrij te maken, sinaasappel pers, hobbyspullen, make up, kleding, beddengoed, oordopjes, inpakpapier, superfoods, keukenspullen. Noem het maar opΒ en de Action heeft het zeker. Aangezien ik er regelmatig kom, vond ik het voor vandaag leuk om mijn top 3 favoriete Action producten met jullie te delen.

Creatieve spullen

20170114_173746

Het meest geweldige van de Action, vind ik wel dat ze een geweldige afdeling met creatieve hobby spullen hebben. Hobbyspullen voor een klein prijsje want ja, je bent en blijft toch een Hollander als het om geld gaat. Maar even zonder dollen, hobbyspullen zijn duur dus hoe geweldig is het dan dat je hele leuke spulletjes bij de Action kan vinden? Verf, scrapbookpapier, kaarten, washi tape, haak spullen, kleurboeken, lijm, pennen, scharen .. noem het op of de Action heeft het. Plus dat ze ook nog eens met de trends mee gaan en regelmatig nieuwe collecties hebben liggen, ook bij de creatieve afdeling. Mij maak je daar dus heel erg blij mee! De kaarten die je op de foto ziet zijn van de Action en die heb ik heel simpel opgepimpt met o.a. washi tape van de Action.

Stationary producten

20170114_094920

Ik ben een sucker voor notitieboekjes, pennen en etuis. Overal door mijn huis liggen boekjes en pennen, in elke tas zit een boekje en een pen. Tegenwoordig zijn deze meestal van de Action want ook daarin blinken ze uit. Net als in agenda’s overigens want inmiddels heb ik al een paar jaar op rij een agenda van de Action. Onlangs lag de bovenstaande stationary collectie in de winkels. Daar word je toch gewoon blij van als je je notities hierin mag opschrijven?

Beauty en home essentials

20161229_105026

Een gedeelde derde plaats voor zowel beauty als home essentials. Ik kon niet kiezen want de Action heeft vaak leuke vaasjes, fotolijstjes en kaarsen om hele makkelijk je huis in een nieuwe stijl om te toveren. Daarnaast hebben ze natuurlijk geweldige beauty essentials zoals dit miscellair water wat geweldig werkt en je voor € 0,99 kan kopen. Uiteraard neem ik ook altijd watjes, tandpasta, simpele douchegels en deoderants mee als ik bij de Action ben. Je kan het maar in voorraad hebben voordat je een keer misgrijpt.

Ik kan nog wel een hele lijst van spullen opschrijven waar ik graag voor naar de Action ga maar dan wordt mijn blog zo lang voor vandaag dus voor nu laat ik het maar bij deze top 3.

Gaan jullie graag naar de Action? Wat is jullie top 3 qua Action spullen?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin