Selecteer een pagina

3zi3-21J

De woensdagen zullen een wekelijks terugkerend thema hebben: Woman Crush Wednesday. Bekende en onbekende vrouwen die het verdienen om in de spotlight te staan. Gewoon omdat wij vrouwen elkaar wel wat meer mogen eren en op een voetstuk mogen plaatsen. We are all special!

gele-trui-jamie-li-04

Vandaag in de Woman Crush Wednesday een van mijn favoriete vloggers van dit moment. Ik noemde haar al onlangs in mijn happy sunday: happy moments. Vandaag de eer aan de founder van Quarter Magazine en inmiddels ook vlogger: Jamie Li.

4344pages_from_grazia41_copy

Jamie is haar carriere begonnen bij Sanoma Media waar zij 4 jaar beauty & style editor was voor het glossy magazine Beau Monde. Tijdens haar jaren bij Beau Monde, richtte zij het online magazine Quarter Magazine op. Het chicste online magazine van Nederland voor vrouwen die het leven niet te serieus nemen, zoals zij op haar website beschrijft. Inmiddels heeft Quarter magazine nog een onderdeel: Quarter Kids. Een online style magazine voor trendy moeders en mom’s to be. Sinds 7 weken zijn de belevenissen van Jamie ook te volgen via haar vlogs. In haar vlogs neemt zij haar kijkers wekelijks mee in haar dagelijkse leven. Naast het blogger en vlogger zijn, is Jamie ook freelance journalist. Zo schrijft zij o.a. voor Linda, Grazia, Beau Monde en Happy in Shape.

jamie-valerie-li-3

Jamie woont samen met haar partner Alain, haar twee zoontjes Lenny en Kay en hun twee katten Dave en James in het hippe Amsterdam West. Het geweldige interieur van Jamie en Alain kun je hier terug zien.

hqdefault

Quarter magazine volgde ik al geruime tijd en lees ik met veel plezier. Maar sinds Jamie is gaan vloggen ben ik helemaal groot fan. Haar vlogs zijn open, eerlijk, vrolijk en een beetje gek. Zonder schaamte vloggen hoe je in de auto mee praat met de tom tom en mee zingt met de muziek die je luistert. Een kijkje in het moederschap en hoe Jamie dit invult. Hoe zij het drukke moederschap combineert met Quarter magazine en alle andere werkzaamheden. Plus dat je in de vlogs een goed beeld krijgt van de persoon Jamie. In mijn optiek een vrolijke, drukke en ambitieuze vrouw die alle ballen in de lucht probeert te houden. Vlogs waar ik ontzettend vrolijk van word.

Benieuwd naar Quarter magazine en de vlogs van Jamie? Deze kun je hier vinden.

Kende jullie Jamie al? Wat vinden jullie van haar?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin