Selecteer een pagina

Mijn 2018 begon nogal druk en in een drukke week vind ik het altijd wat lastiger om te lezen. Tot ik een vooraankondiging zag aan komen van de nieuwe serie van Audrey Carlan: Yoga Girl. Ik las al eerder een aantal boeken uit haar Calendar Girl serie en was dan ook erg benieuwd naar haar verhalen over de yoga wereld. Vandaag mijn recensie over het eerste deel uit de Yoga girl serie.

Yoga girl 1: Lessen in de liefde – Audrey Carlan

Yoga-instructeur Genevieve Harper is een blonde schoonheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Na een tragisch ongeval waarbij haar ouders omkwamen, doet ze haar uiterste best om haar broertje en zusje op te vangen, groot te brengen en geld voor hen te verdienen. Ze is vierentwintig, maar de liefde moet nog maar even wachten, want tijd voor mannen heeft ze niet.

Trent Fox staat bekend als een player, zowel op het basketbalveld als daarbuiten. Helaas dreigt zijn carrière als topsporter in gevaar te komen door een blessure. Hij hoopt dat yoga hem kan helpen en meldt zich aan bij yogacentrum Lotus House. Daar ontmoet hij een kleine blondine met prachtige donkere ogen, volle rondingen en lippen gemaakt om te zoenen. Hij weet haar te strikken voor dagelijkse privélessen, maar hoe sensueel hot yoga ook kan zijn, ze blijft professioneel… Of is dat maar schijn?

Bron: Bol.com

Mijn mening

Vorig jaar las ik een aantal boeken uit de serie “Calender Girl” van Audrey Carlan en ik vind haar schrijfstijl prettig om te lezen. Ik was dan ook erg benieuwd naar de Yoga Girl serie die qua wereld totaal haaks staat op de Calender Girl serie. Yoga Girl 1 is een heerlijk weg lees boek op een regenachtige zaterdag. Het is een typisch romantisch liefdesverhaal met een meisje die haar problemen heeft en de playboy die zijn hart verliest. Dit keer in de setting van een yoga school. Het enige verschil van de standaard romantische liefdesverhalen is dat Audrey Carlan door het hele verhaal de erotische scenes behoorlijk expliciet beschrijft, net zoals zij deed in Calender Girl. Een soort fifty shades maar dan wat beschaafder.

Het hele verhaal wordt beschreven uit het perspectief van de twee hoofdpersonen en dat geeft een leuke afwisseling aan het verhaal want zo zie je de gebeurtenissen van zowel het manlijke als het vrouwelijke perspectief.

Dit is echt zo’n boekenserie die je in een rap tempo uitleest omdat je gewoon wil weten wat er gaat gebeuren. Ik ga dan ook zeker de volgende delen lezen.

Welk boeken lezen jullie nu? Hebben jullie al een aanrader voor 2018?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron afbeelding: Shutterstock