Selecteer een pagina

Je hebt soms van die boeken die je steeds maar weer voorbij ziet komen en waarbij je iedere keer denkt: “nu moet ik hem echt eens gaan lezen”. Ik had dat bij Chicken Soup for the Soul van Jack Canfield. Ik zag hem bij Oprah, ik zal hem bij Teni van Fitbeauty en op Nieuwjaarsdag toen ik The Secret keek, zag ik de schrijven voorbij komen en zijn verhaal vertellen. Toen kon ik het niet meer negeren en heb ik hem dan eindelijk gekocht. Het boek is al wat ouder maar vandaag deel ik met jullie mijn mening over dit boek en vertel ik je of het een must have is voor in je boekenkast.

Chicken Soup for the Soul – Jack Canfield

The twentieth anniversary edition of the original Chicken Soup for the Soul is brimming with even more hope and inspiration – the stories you’ve always loved, plus bonus stories, plus 20 bonus stories from today’s thought leaders.

Twenty years later, Chicken Soup for the Soul continues to open the heart and rekindle the spirit. Celebrate the twentieth anniversary with the classic book that inspired millions — reinvigorated with bonus stories of inspiration! You will find hope and inspiration in these 101 heartwarming stories about counting your blessings, thinking positive, and overcoming challenges.

Bron: Bol.com

Mijn mening

Er zijn van die boeken die iedereen in zijn kast moet hebben. Niet alleen de bekende literaire werken maar ook feel good boeken. Chicken Soup for the Soul is zo’n boek. Helaas is het alleen in het engels te krijgen (en kon ik dus ook geen Nederlandse beschrijving voor jullie vinden) maar dit boek is een must have voor in de kast. Waar kippensoep je helpt om je lichamelijk beter te voelen op een slechte dag, helpt dit boek je op het moment dat je je geestelijk niet goed voelt. Het zijn stuk voor stuk korte, motiverende verhalen met een boodschap. Je hoeft dus niet een heel boek door te werken maar je kan jezelf trakteren op een aantal korte verhalen om je weer wat beter te voelen. Dit boek verdient een plekje in iedere boekenkast zodat je altijd kippensoep in huis hebt.

Wat is jullie must have boek dat in iedere boekenkast thuis hoort?

Take care!

xoxo

Voor deze blog zijn affiliate links gebruikt. Klikken en kopen via deze link is lief en helpt Plus een Beetje maar kost niets extra’s.

Bron afbeelding: Shutterstock