Selecteer een pagina

photogrid_1479067375622

Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Niet een hele speciale week maar wel eentje die in het teken stond van luisteren naar mijn lichaam en grenzen herkennen. Die weken horen erbij en hoe graag ik het ook zou weg wuiven, dat zit er niet meer in. Iets met volwassen worden en bewustwording. Wie had ooit gedacht dat ik dat nog zou zeggen ;-). Uiteraard deel ik vandaag met jullie wat ik afgelopen week allemaal deed.

Maandag 7/11/2016

photogrid_1478620081713

Work life vandaag. Maar geen maandagochtend zonder het wekelijkse telefoongesprek met een vriendin en uiteraard sta ik weer in de file (mede door twee automobilisten die ruzie aan het maken zijn over invoegen. Why, please why?). Ik werk lekker door en doe veel. Maar ga wel flink moe weg en kruip eigenlijk thuis meteen in bed om even bij te komen. Ik kijk een paar vlogs en probeer een beetje te ontspannen (wat ik nog altijd ontzettend lastig vind). Ik maak mijn favoriete pasta carbonara van Jamie Oliver (mijn favorite comfort food) en maak mij klaar voor een online hoorcollege strategie. De avond wordt gevuld met het college en sluit ik af met de laatste aflevering van Anita Witzier wordt opgenomen. Ik kom moeilijk in slaap dus ik besluit om even mijn meditatie app aan te zetten en binnen 5 minuten lig ik in dromenland (tip van de week!).

Dinsdag 8/11/2016

photogrid_1478620209419

Election Day in Amerika! Spannend om te weten of het uiteindelijk Hillary Clinton of Donald Trump wordt. Ik begin de dag rustig, klets een beetje met vriendinnen en rommel in huis. Ik haal stoer mijn scooter uit de box en twijfel door de grijze wolken die ik zie maar besluit toch op de scooter te gaan. Ik heb namelijk een afspraak met Mark (die jullie allemaal kennen) om bij te kletsen en even te lunchen bij Lunchbreek (mocht je in Zandvoort zijn, ga dan zeker hierheen!). Buiten barst het los met regen en hagel en allebei moeten we even flink slikken. Na te zijn bijgekletst, kom ik bij een scooter onder het ijs en baal ik flink .. hahaha. Ik bibber naar huis en ga thuis meteen aan de slag met de blog van morgen. Uiteindelijk heb ik een instortmomentje en ga ik even lekker liggen om op te laden want ik heb nog een online hoorcollege academische vaardigheden. Na college ga ik naar mijn ouders om te eten. Altijd fijn dat dit kan :). Ik merk dat ik lichamelijk mijn dag niet heb en ik blijf van die dagen balen. Misschien komt het wel door de kou en moet ik er gewoon aan wennen. Na het eten duik ik meteen mijn bed in en uiteindelijk slaap ik om half 10.

Woensdag 9/11/2016

photogrid_1478724716220

Vroeg gaan slapen heeft geholpen en ik word goed en fit wakker. Dat geeft dan weer een ontzettend goed gevoel. Met mijn slaperige ogen check ik mijn telefoon en ik geloof niet wat ik zie: Trump gewonnen? Ik spring snel onder de douche en zet daarna het nieuws aan nog een beetje in shock. Ik moet afhaken want ik heb om half 8 een afspraak met de huisarts. Elke maand hebben wij een evaluatie moment en krijg ik naast een preek, ook een boel positieve woorden. Mijn huisarts kent mij inmiddels een beetje en ziet waar ik continue tegenaan loop maar hij is ook ontzettend trots op hoe ik er nu bij zit. Met een goed gevoel loop ik snel naar huis om te ontbijten en mij verder klaar te maken voor werk. Een lekker werkdagje waarop ik veel doe en veel leuke mensen weer spreek. Ik ben helemaal in mijn element op dit soort dagen en ik zit in een goede flow. Na het werk breng ik nog even mijn #echtepostiscool pakketje weg en ga lekker naar huis om op de bank te ploffen en er de rest van de avond niet meer vanaf te komen. Een avondje tv kijken en lekker op tijd naar bed met een heel goed gevoel.

Donderdag 10/11/2016

photogrid_1478805145451

Zo goed als ik mij gisteren voelde, zo energieloos ben ik vandaag. Ik ga heel even naar buiten voor een boodschap maar het is al een hele opgave en ik realiseer mij dat het niet mijn dag gaat worden als ik alles ga doen wat ik zou willen doen. Ik cancel helaas mijn afspraak voor de avond en besluit de dag door te brengen op de bank. Ik kijk een film waarover ik nog niet teveel kan zeggen. Ik lees in een ruk Kim van Kooten’s “Lieveling” uit en begin aan mijn volgende boek “Echte mannen eten geen kaas” die ik ook in een ruk uitlees. Zo ga ik mijn boek challenge voor 2016 dus wel halen. Ik probeer in de tussentijd wel nog wat dingetjes in huis te doen en een beetje te rommelen want van alleen liggen word ik ook niet happy en uiteindelijk krijg ik ook een stijf lijf. Heliomare mailt mijn rooster voor volgende week door en dat geeft een ontzettend goed gevoel. Revalidatie gaat eindelijk beginnen en ik heb er echt zin in. Nieuwe fase in mijn leven. Ik kijk nog wat tv en ik ga lekker vroeg slapen want voor nu is dat de enige oplossing.

Vrijdag 11/11/2016

photogrid_1478969383515

Ik heb de hele week naar deze dag uitgekeken want ik ga vanavond uiteten met vrienden en ik weet nu al dat het een leuke avond gaat worden. Dit zijn van die momenten waar ik echt naar uitkijk en mijzelf zo goed mogelijk voor wil voelen. Gelukkig voel ik mij dat ook en ik ga met een goed gevoel naar het werk. Buiten kom ik erachter dat het best koud is geweest die nacht maar gelukkig heb ik zo’n makkelijke spray in mijn auto liggen. Op het werk doe ik lekker mijn ding en maak alvast een planning voor volgende week zodat ik een beetje weet wat ik wanneer ga doen aangezien maandag mijn revalidatie start en ik op andere dagen ga werken. Voorbereiding is het halve werk. Ik sluit de werkweek met een goed gevoel af en bereid mij voor op een avond vol lol en lekker eten. We zijn met een grote groep waarvan er een aantal voor 3 eten en ik denk dat het restaurant spijt heeft dat ze geen toeslag hebben gevraagd. We blijven zitten tot het restaurant sluit en ik ga met pijn in mijn buik van het lachen en eten naar huis waarin ik in een diep food coma val.

Zaterdag 12/11/2016

photogrid_1479052445195

Ik ben om 5 uur wakker en word daar echt ontzettend chagrijnig van. Hebben jullie dat nou ook als je in het weekend zo vroeg wakker bent? Gelukkig val ik weer in slaap en word uiteindelijk rond 8 uur weer wakker. Het is vandaag #echtepostiscool open dag en ik zie allemaal hele leuke pakketjes voorbij komen. Mijn pakketje is er helaas nog niet maar wel een mysterieuze envelop van de organisatie met een extra verrassing: een bril van Polette. Hoe gaaf is dat? Ik rommel wat in huis, verstuur een paar emails en breng even wat langs bij mijn ouders. Ik heb afgesproken met een vriend om bij te kletsen en wat dingetjes voor de website te doen. In de tussentijd komt de PostNL met mijn pakketje voor #echtepostiscool maar neemt hem weer mee omdat ik er niet ben :(. Daar baal ik wel een beetje van. De rest van de dag doe ik waar ik inmiddels een expert in ben: uitrusten en relaxen. Mijn grote neef belt even om bij te kletsen en te checken hoe het gaat. Ik maak de blog voor zondag klaar en maak er een hele relaxte zaterdag van. Ik merk steeds meer hoe belangrijk het voor mij is om de weekenden gewoon rustig aan te doen.

Zondag 13/11/2016

photogrid_1479067270364

Mijn favoriete dag van de week begint behoorlijk grijs en dat blijft het de hele dag. Het is om 15 uur gewoon al donker in huis. Ik breng de dag relaxt door met lezen, schrijven, vlogs kijken, blogs schrijven en een beetje in huis rommelen. Ik maak een partij dadelrepen voor de komende week als tussendoortje. Ik vries ze in en zo blijven ze lekker lang houdbaar. Mochten jullie het recept willen hebben, let me know ;-). Het is een zondag zoals een zondag hoort te zijn. Ik ga lekker bij mijn ouders eten en we zitten voor de buis gekluisterd als Max Verstappen de GP van Braziliรซ rijdt. Thuis zet ik alvast al mijn spullen klaar voor morgen (ik weet nou niet of ik wel of niet sportkleding en zwemkleding mee moet nemen dus doe ik het maar gewoon alles). Ik ben klaar voor de start van deze nieuwe levensfase! Ik ga lekker op tijd naar bed en lees nog een beetje.

Welk boek zijn jullie nu aan het lezen? Wat zijn jullie plannen voor deze week?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin