Selecteer een pagina

Happy wednesday! Er is weer een week voorbij en op woensdag is het dan natuurlijk tijd voor mijn wekelijkse foto overzicht. Het was een rare week die ik voornamelijk doorbracht op de bank. En om heel eerlijk te zijn, ik vond dat best moeilijk. Waarom ik het zo moeilijk vond en wat ik allemaal deed, lees je vandaag in mijn weekoverzicht.

Maandag 5 februari ’18

Na het avontuur van gisteren, start ik deze week niet op kantoor maar thuis op de bank met een ingepakte enkel en een paar krukken. Niet mijn manier om de week te beginnen maar goed, ik kan er niets aan doen op het moment. Ik heb veel telefonisch contact met kantoor omdat ik natuurlijk een aantal dingen nog open heb staan door de onverwachte gebeurtenis van gisteren. Gelukkig kan ik ze vanaf de bank bijstaan en worden de lopende zaken opgelost. Maar ik zit mijzelf behoorlijk in de weg vandaag aangezien ik echt niets kan doen, behalve met mijn been omhoog liggen. De positieve puntjes zijn alle lieve berichtjes die ik krijg en het gesprek met de mevrouw van de arbodienst. Zij begint keihard te lachen als ze hoort waarom ik ben ziek gemeld omdat ik de eerste ben die ze aan de telefoon heeft die niet ziek is door griep. Het wordt een heel komisch gesprek. Ik vul mijn dag met lezen en begin eindelijk aan Homeland op Netflix (nadat ik dit bij heel veel mensen voorbij zag komen). Maar de dag duurt behoorlijk lang en ik vind mijzelf ontzettend vervelend .. hahaha.

Dinsdag 6 februari ’18

Ik slaap gelukkig goed ondanks de pijn. Ik hinkel van mijn bed naar de bank en ga weer verder met Homeland. Het niets doen is niet goed voor mij en ik word er behoorlijk onrustig van. Ook vandaag is weer gevuld met Homeland en lezen. Mijn enkel doet nog flink zeer en ik kan gewoon niet heel veel. Gelukkig word ik flink vermaakt door mijn ouders en vriendinnen dus uiteindelijk kom ik de dag wel door. Maar jongens, wat kan je jezelf flink in de weg zitten met zoiets stoms en wat is lopen met krukken irritant.

Woensdag 7 februari ’18

Ik slaap slechter dan de afgelopen dagen en omdat mijn enkel pijn blijft doen, besluit ik hem nog een dag ingepakt te laten. Beter safe than sorry. De sleur van gisteren zet door en ik heb nergens zin in of kan mij er niet toe zeggen. Gelukkig komt een van mijn vriendinnen ’s middags langs en neemt lunch mee. We kletsen de middag door en aan het eind van de middag gaat ze pas weg. En kan het niet laten om mijn beroemde lift selfie na te doen. Gotta love my friends ;-). Ik ga weer verder met Homeland en doe eigenlijk niet zo heel veel meer want hoe weinig ik ook doe, mijn energie is slecht vandaag. Uiteindelijk ga ik gewoon lekker vroeg slapen. Het is echt een hele spannende week deze week ;-).

Donderdag 8 februari ’18

Het vroege naar bed gaan heeft mij goed gedaan en ik voel mij een stuk beter dan de afgelopen dagen. Ik haal het verband van mijn voet en neem meteen een hele lange warme douche. Ik rommel wat in de ochtend, begin aan Nazomer van Esther Verhoef (en heb eindelijk mijn concentratie een beetje terug) en bel volgens afspraak de arbodienst. Wederom een zeer vrolijk en gezellig gesprek met een vriendelijke mevrouw. Het is nationale tostidag dus ik maak lekker voor de lunch tosti’s en ga verder in Nazomer. Ik maak er maar meteen gebruik van dat mijn concentratie terug is. Mijn dagen bestaan deze week echt uit op de bank liggen, whatsappen en bellen, Homeland en lezen. Meer kan ik er niet echt van maken. Gelukkig blijkt vandaag eindelijk een goede dag te zijn en ik ga met een goed gevoel slapen.

Vrijdag 9 februari ’18

Hoe goed gisteren was, zo ruk is vandaag. Ik zit mijzelf gewoon enorm in de weg en vind mijzelf ook behoorlijk irritant worden. Aangezien mijn enkel nog steeds pijnlijk is, kan ik nog steeds niet heel veel doen en dat stoort mij dus enorm. Ja, ik zit mijzelf ook wel eens in de weg en deze week is er een goed voorbeeld van. Ik zwelg de hele dag lekker weg in zelf medelijden :-p en hang op de bank. Ik ga verder met Homeland en kijk de opening van de Olympische Spelen. Aan het eind van de middag, besluit ik mijzelf toch van de bank te sleuren en even langs te gaan bij een vriendin die in dezelfde flat woont en de verjaardag van haar zoon viert. Voor het eerst in een week kom ik buiten en na 10 stappen, snap ik wat iedereen bedoelt dat dit best een lastige blessure kan worden. Ik strompel door en hoef maar 3 verdiepingen naar beneden met de lift (luxe probleem). Ik vind het vooral allemaal erg stom dat mijn enkel nog steeds pijn doet maar gelukkig helpen de paar uurtjes op de verjaardag om mij weer wat beter te hebben. We hebben een gezellige avond en met een beter gevoel strompel ik weer naar boven. Morgen gewoon weer een nieuwe dag.

Zaterdag 10 februari ’18 + zondag 11 februari ’18

Het weekend verloopt niet heel anders dan afgelopen week. Ik doe nog steeds rustig aan, kijk nog steeds Homeland (ik heb 6 seizoenen te gaan en ben inmiddels verslaafd aan deze serie) en ik zie de Nederlandse schaatsers in de prijzen vallen. Ondertussen rommel ik een beetje en probeer mijn enkel nog steeds rust te geven omdat ik toch nog pijn voel. Zondagmiddag komt mijn vader mij halen voor onze traditionele zondag diner en zodat ik mijn auto kan ophalen die de hele week bij hun voor de deur heeft gestaan. Ik ben namelijk van plan om morgen weer naar kantoor te gaan ondanks dat mijn enkel nog niet helemaal oké voelt want ik wil graag weer aan de slag.

It’s wrap again! Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Afbeelding weekend: Shutterstock