Selecteer een pagina

photogrid_1478611670526

Na bijna 52 weken op woensdag de Woman Crush Wednesday te hebben gedaan, heb ik besloten dat het tijd was voor iets anders. Iets wat ik zelf ontzettend leuk vind om te lezen bij andere bloggers en waar ik zelf al een tijdje over nadacht om te gaan doen. Vanaf deze week zal ik op de woensdagen een foto dagboek van de afgelopen week met jullie delen. Niet alleen omdat ik het zelf ontzettend leuk vind maar ook omdat ik zo wat vaker foto’s maak van mijn dagelijks leven en mij ook wat bewuster van mijn eigen leven ben en de leuke dingen die ik doe. Merk dat ik soms toch nog steeds door het leven ren en door af en toe stil te staan voor een foto, sta ik ook stil bij de leuke dingen in mijn leven. Vandaag mijn weekly pictures en natuurlijk dagelijkse belevenissen van week 44.

Maandag 31/10/2016

photogrid_1478611127074

Maandag is een van mijn werkdagen op dit moment. Klinkt heel raar om te zeggen eigenlijk want ik ben zo gewend om elke dag te werken. Ik heb elke week op maandagochtend een uitgebreide bel sessies met een vriendin voordat wij aan het werk gaan. Uiteraard sta ik in de file want what else is new on monday? Op het werk lekker mijn speciale koptelefoon op met noise cancellation. Zo kan ik mij afsluiten van alle prikkels (iets waar ik nu meer last van lijk te hebben dan normaal). In mijn pauze kijk ik even de vlog van Jamie (altijd leuk). Na het werk ga ik langs de Action want ik heb dringend oordopjes nodig sinds ik nieuwe buren heb en ik gewoon wat gevoeliger ben voor prikkels. En uiteraard eindig ik weer met een tas vol als ik de Action uitloop (why mensen?). Thuis gekomen ben ik moe en op dus ga even in bed liggen. Eet een lekkere bulgur schotel met kippendij filet en ga daarna een rondje met de buurvrouw wandelen. ’s Avonds werk ik nog even aan mijn blog en klets met een facebook vriendin die ook revalideert in Heliomare. Uiteindelijk slaap ik lekker vroeg (oma style).

Dinsdag 1/11/2016

photogrid_1478611190339

Dinsdag is mijn hersteldag en de dag waarop Plus een Beetje 1 jaar bestaat (hebben jullie de winactie gezien trouwens?). Ik ben moe en voel mij niet lekker dus start lekker rustig met social media te checken, lezen en schrijven. Ik besluit even naar Amstelveen te rijden om te shoppen voor #echtepostiscool maar eerst haal ik lekker vers brood bij de bakker. Ik lunch bij le Pain Quotidian, koop de Rituals winkel leeg, shop mijn cadeautjes bij elkaar en na lang twijfelen besluit ik om in allebei mijn oren nog een gaatje erbij te laten schieten (ben je bijna 38 en bang voor een nieuwe piercing .. wahahah). Ik rij even langs mijn ouders en ga daarna lekker op de bank liggen thuis om uit te rusten. Het moe zijn is echt wel iets waar ik tegenaan loop en heel veel moeite mee heb. Ik bel een uur met mijn neef over de belangrijke zaken van het leven, warm de restjes van gisteren op (die nog veel lekkerder smaken) en ga wandelen met de buurvrouw. Rest van de avond klets ik wat met vriendinnen online en ga wederom vroeg naar bed want ja, ook weer moe.

Woensdag 2/11/2016

photogrid_1478611236547

Als ik de deur uitstap, zie ik een hele mooie regenboog en onderweg naar het werk nog eentje. Twee regenbogen op 1 dag, it must be my lucky day! Vandaag is het weer work,work, work en een van de drukste dagen van de week. Ik neem veel werk op mijn schouders want zo ben ik en dat is niet altijd het slimste maar aan de andere kant, hard werken is ook fijn en niemand is daar ooit dood van gegaan. Het wordt uiteindelijk een pittig dagje. Ik ga na het werk nog even snel langs de bieb voor nieuwe boeken. Gelukkig kan ik daarna naar mijn ouders om daar lekker te eten en even bij te komen. Ik eet trouwens mijn eerste marsepein van dit jaar. Voordat ik naar huis ga, ga ik nog even langs een vriendin die bij mij in de flat woont om wat op te halen. Thuis plof ik op de bank en kijk ik naar House Rules. Heerlijk al die valsheid onder de stellen.

Donderdag 3/11/2016

photogrid_1478611311777

Vandaag weer een hersteldag. Ik sta een beetje in dubio omdat ik mij niet helemaal goed voel maar ik heb leuke dingen geplanned die gelukkig veel energie geven dus besluit er voor te gaan en alles uit de dag te halen. Ik werk in de ochtend aan mijn blog. Ik heb een lunch afspraak met Barbara en wij gaan lekker lunchen bij Woodstone (een heerlijke luxe vind ik dat). We shoppen nog een klein beetje en ik zet Barbara af om uiteindelijk lekker naar huis te gaan. Ik realiseer mij in de auto hoe ontzettend dankbaar ik ben voor het leven wat ik nu mag leiden en wat een leuke dingen ik allemaal mee maak. Ik kom moe en voldaan thuis en ga lekker in bed youtube filmpjes kijken.

Vrijdag 4/11/2016

photogrid_1478611381977

Vannacht moeite gehad met slapen en dus sta ik brak op. Weinig slaap en brak zijn geen goede combi voor mij. Ik werk vandaag weer en gelukkig is er al heel veel vooruit gewerkt dus ik kan rustig aan de slag met mijn eigen werkzaamheden. Na het werk besluit ik om maar alvast de boodschappen voor het weekend in huis te halen zodat ik morgen niets meer hoef te doen (lees: lang in bed kan liggen). Ik eet lekker makkelijk een turkse pizza die ik oppimp met groenten. Ik sluit de dag af met mijn secret sin: Roy Donders. Voel mij nog steeds niet 100% dus ga daarna lekker slapen. I know .. bejaardenleven ten top.

Zaterdag 5/11/2016

photogrid_1478611490512

Vandaag hoef ik helemaal niets en dit zijn van die dagen waar ik heel blij van kan worden in een drukke week. Ik ga even langs de oppaskat en vissen om ze te voeren. Daarna duik ik op de bank met een goed boek en mijn studieboeken. Ik blog een beetje, rommel een beetje in huis en zo breng ik de zaterdag door. Love it!

Zondag 6/11/2016

photogrid_1478611590825

Ik slaap heerlijk en word redelijk oké wakker. Ga nog even langs de oppaskat en vissen en begin de ochtend lekker rustig. Ik ga uiteindelijk aan de slag in huis (huishoudgenen zijn bij mij overgeslagen dus ik moet dit echt inplannen) en daarna werk ik nog even aan mijn blog. Ik maak mijn #echtepostiscool pakketje klaar om te verzenden. Voordat ik naar mijn ouders ga voor het traditionele zondagse familie diner (dit keer met extra familie), loop ik nog even langs mijn vriendin en krijg namens de kat en de vissen een cadeautje voor het oppassen. Geurkaarsen kun je mij altijd blij mee maken :). Daarna ben ik de hele avond bij mijn ouders met mijn neef, zijn vrouw en nichtje. We sluiten ons familie diner heel traditioneel af met Vienneta (net zoals vroeger). Moe maar voldaan ga ik naar huis en duik lekker mijn bed in.

Zoals ik zondag al zei: een super leuke maar drukke week en ook wel weer eentje waar ik af en toe een bewust rust moment moest pakken. Het willen en kunnen gaat nog niet altijd helemaal goed en ik moet eerlijk zeggen dat dat ook echt een groot frustrerend struikelblok voor mij is. Maar goed, het was een ontzettend leuke week met heel veel mooie afspraken en dingen die gebeurden.

Vinden jullie het leuk om een week in foto’s op Plus een Beetje te zien? Hoe was jullie week verder?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin