Selecteer een pagina

Happy 1st of November guys! Het einde van 2017 begint nu echt inzicht te komen en dat realiseerde ik mij afgelopen week des te meer toen ik mijn eerste eindejaar gesprek had bij een van onze klanten. Time is flying en helemaal nu het de drukste periode van het jaar is op mijn werk. Afgelopen week was dan ook een week met rennen en vliegen, vallen en opstaan. Een week van hard werken, een spannende check up in het ziekenhuis en heel veel me time die extra nodig was. Hoe mijn week verliep, lees je uiteraard vandaag in mijn weekly picture Wednesday.

Maandag 23 oktober ‘17

Remember vorige week toen ik onverwachts begon met een mega volle inbox en daar erg gefrustreerd door was? Vandaag was ik gelukkig voorbereid en wist ik wat mij te wachten stond. Misschien moet ik deze verwachting de komende weken maar gewoon vast houden zodat ik niet voor onverwachte verrassingen kom te staan. Een volle inbox houdt in de hele dag door keihard werken en een dag die voorbij vliegt. Aan het einde van de dag merk ik dat ik doodop ben en behoorlijk over mijn grenzen ben gegaan. Wellicht ook door een drukker weekend. Thuis plof ik op de bank, maak wat simpels klaar, werk aan de Crea Cross challenge van deze week in mijn art journal en geniet ervan om de creativiteit even los te laten.

Dinsdag 24 oktober ‘17

Vandaag heb ik een spannende dag want ik heb een afspraak buiten de deur bij een van onze belangrijkste klanten voor het eindejaar gesprek. Er zijn wat dingen die spelen die besproken moeten worden dus we hebben het meteen gecombineerd met een evaluatie van 2017. Ik ben best gespannen to be honest want de dingen die spelen kunnen wel eens een breekpunt betekenen. Plus het feit dat ik een halve dag niet op kantoor zal zijn en mijn werk dus blijft liggen. De ochtend werk ik keihard om zoveel mogelijk klaar te hebben en ondertussen bereid ik het komende gesprek voor. Onderweg naar Amsterdam ontspan ik een beetje door keihard de muziek aan te hebben. Gelukkig verloopt het gesprek goed en ga ik met een goed gevoel terug naar kantoor. Terug op kantoor evalueren we het gesprek, bespreken de actie punten en krijg ik een groot compliment waar ik zelf nog redelijk verlegen van word. Daarna ga ik als een speer aan de slag om de dag af te ronden en stap iets later dan gepland in mijn auto met een rommelig bureau achterlatend. Hoewel het echt een goede dag was, ga ik toch met een onrustig gevoel weg omdat ik een achterstand heb opgelopen. Thuis komt er niets meer uit mijn handen dus ik besluit maar gewoon op de bank naar Will & Grace te kijken en i call it a day.

Woensdag 25 oktober ‘17

De dag begint net zo rommelig als dat ik hem gisteren afsloot. Door de afspraak heb ik een achterstand opgelopen in mijn werkzaamheden maar de taken van vandaag roepen ook alweer. Herkenbaar? Met mijn verstand op 0 ga ik aan de slag, ga elke grens over die ik ook maar heb maar kan uiteindelijk aan het eind van de dag, wel met een lege inbox en bureau het pand verlaten. Na drie pittige dagen, schuif ik lekker aan voor het eten bij mijn ouders. Thuis werk ik nog aan mijn blog en ga lekker op tijd slapen.

Donderdag 26 oktober ‘17

Op kantoor aangekomen, ga ik meteen in standje aan en knal de ochtend door. Ik moet vanmiddag naar het ziekenhuis voor een jaarlijks onderzoek en daarom wil ik zoveel mogelijk klaar hebben voordat ik weg ga. Standje aan is niet mijn beste standje, plus dat ik mij behoorlijk druk maak om de onderzoeken vanmiddag. Ik heb het een half jaar voor mij uit geschoven maar na 4x gebeld te zijn door de huisarts of ik al een afspraak heb staan, kom ik er niet meer onderuit. Spanning plus hard werken heeft nu behoorlijk zijn weerslag op mijn lichaam die flink aan het protesteren is. Wijze les deze week: grenzen bewaken en mij er ook aan houden. Ik heb mij zo druk gemaakt om de afspraak in het ziekenhuis dat ik thuis op de bank crash en in slaap val. Gelukkig zet ik mijn wekker want ik heb nog een afspraak in de avond staan voor coaching. Al met al is het een heftig dagje en ben ik blij als ik mijn bed in kruip. Ik weet dat ik het voor mijzelf doe maar soms ..

Vrijdag 27 oktober ‘ 17

Het is nog niet eens Halloween maar als ik wakker word voel ik mij een zombie. Moe en een pijnlijk lijf. Ken je dat gevoel dat je denkt dat je griep krijgt en je spieren pijn doen? Dat gevoel plus een portie stijfheid. Het harde werken en de spanning van gisteren slaan er flink in. Vandaag besluit ik om rustig aan te doen en mij te focussen op de lopende zaken die opgelost moeten worden voor het einde van het jaar. Ik kom de dag redelijk relaxed door maar realiseer mij wel dat ik dit weekend even een pas op de plaats moet maken en onder enige druk van de vriendin met wie ik heb afgesproken, besluit ik mijn afspraak voor morgen af te zeggen. Geeft wel een rot gevoel maar ik weet dat het voor mijn lichaam beter is om even rust te pakken. Na het werk ga ik naar het zwembad van Heliomare om een les aqua fit te doen en mijn spieren wat losser te maken in het warme water. Een goed begin van het weekend. Voordat ik naar huis ga, rijd ik nog even langs mijn ouders want mijn moeder heeft old fashioned hachee gemaakt. Hoewel ik echt niet van de Hollandse pot ben, kan ik hier wel intens van genieten af en toe. Thuis ga ik in de chill modus.

Zaterdag 28 oktober ‘17

Vandaag doe ik helemaal niets en het wordt een ouderwetse pyjama dag. Bank, Netflix en heel veel kopjes thee. Ik lees in een ruk het boek “ een sixpack maakt niet gelukkig” uit waar je gisteren een review van kon lezen en vermaak mij met een Deadliest Catch marathon op Discovery. Ik hou hier gewoon van en vandaag is het allemaal prima. Ik probeer het relaxen wel af te wisselen met huishoudelijke taken want anders wordt het zo’n race tegen de klok op zondag om dan alles nog te doen. The perks of a fulltime job .. in mijn geval dan want vaak heb ik pas in het weekend tijd om die zaken te doen. Maar de balans maakt het een goede dag. Ik kijk nog de indrukwekkende documentaire “One of Us” op Netflix en sluit de zaterdag af met Max Verstappen en een documentaire over Remy Bonjansky en Melvin Manhoef.

Zondag 29 oktober ‘17

Het extra uurtje slaap doet mij goed en waarschijnlijk helpt de relax dag van gisteren ook mee want ik word goed wakker. Uitgerust en een lichaam dat relaxter voelt. Ik heb in de ochtend een meeting in Amsterdam, klets wat bij en doe wat boodschappen voor de komende week. Thuis ga ik weer in standje relax en doe lekker nog een middag nap. Het is de minst boeiende week ever maar ik moet simpelweg even een stapje terug doen. Helemaal omdat mijn agenda voor november al behoorlijk vol begint te lopen. Aan het eind van de middag ga ik naar mijn ouders voor de Sunday family dinner met een overheerlijke risotto. Ik ga op tijd weg want ik wil thuis uiteraard Max Verstappen kijken. Relaxed en ontspannen sluit ik deze week af.

Hoe was jullie week? Ik las in heel veel van jullie comments dat jullie ook in de drukste weken zitten, hoe gaan jullie om met de balans tussen drukte en relaxen?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin