Selecteer een pagina

Happy wednesday! Na een heerlijke zomerse herfst week waarin ik van hele drukke momenten naar rustige momenten vloog, is het vandaag weer tijd voor mijn foto dagboek van afgelopen week. Een week waarin ik heel veel cadeautjes ontving, mijn #echtepostiscool pakket mocht uitpakken en eindelijk weer eens naar de bioscoop ging. Wat ik nog meer deed afgelopen week, lees je vandaag.

Maandag 16 oktober ’17

Deze oma begint de maandag goed na een heerlijke nacht slaap. Ik denk dat de komende weken slaap echt een thema gaat worden. Ik ben nu echt een beetje aan het uitproberen wat nu echt voor mij werkt aangezien eindeloos slapen ook niet de oplossing is en ik daar een balans in moet zien te vinden. Ergens begin ik toch een gruwelijke hekel te krijgen aan het woord balans. Maar het blijft een rode draad in mijn leven ;-). Mijn goede humeur zakt wel in mijn schoenen als ik op kantoor kom en een overvolle inbox heb. Het huilen staat mij nader dan het lachen en ik waarschuw mijn collega’s alvast dat als ik lelijk tegen ze doe, ik dit niet expres doe maar het wordt mij op dat moment gewoon echt even teveel als ik zie hoeveel werk er ligt. Zo wil je de maandag gewoon niet beginnen. Gelukkig heb ik collega’s die dit snappen en mij zoveel mogelijk ontzorgen zodat ik kan doen wat ik moet doen. Maar toch sluit ik de dag niet naar tevreden uit af en baal ik een beetje. Als ik het kantoor uitloop, voel ik pas hoe lekker het buiten is. Gelukkig heb ik afgesproken met een vriendin en kan ik mij even ontladen. Dat helpt een hoop en thuis duik ik meteen mijn bed in (dat slaap dingetje he).

Dinsdag 17 oktober ’17

Ik sta goed op en daar begint het voor mij al mee. Ik heb zelfs tijd om nog even in mijn warme badjas (ja, daar is ie weer) op de bank te hangen. De dag begint met een “bijna” verschrikkelijke aanrijding als ik uit de Velsertunnel kom en een staaltje extreme stuurmanskunst waardoor ik het net kan ontwijken maar ik sta wel te trillen op mijn benen als ik uit de auto stap bij kantoor. Het scheelde echt een haartje of ik zat in een kettingbotsing. Mijn werkgever is terug van vakantie en er ligt een mooi cadeau op mij te wachten. Een volledig pakket make up van Estée Lauder. Ik geloof dat ze inmiddels wel op de hoogte is van mijn beauty obsessie. De trillende benen houden op maar het heeft wel indruk op mij gemaakt vanochtend, ik kom dan ook moeilijk in mijn ritme. Plus dat er nog steeds veel werk ligt. Ik krijg het toch weer allemaal op tijd af. Thuis ga ik flink aan het inpakken want mijn #echtepostiscool pakket moet morgen op de bus.

Woensdag 18 oktober ‘17

Bij het opstaan voel ik al dat mijn benen vandaag niet hun dag hebben. Normaal gesproken zou ik daar gewoon doorheen draven en net doen alsof er niets aan de hand is maar ik begin mijn steeds bewuster te worden van wat ik voel (lang leve een persoonlijk ontwikkelingstraject en haptonomie) en ik merk dat het vandaag niet goed zit. Ken je dat gevoel van vroeger als iemand je arm in prikkeldraad draaide? Zo voelen mijn benen vandaag, plus een zwaar en volgelopen gevoel (wat je krijgt met sporten). Plus nog een spierpijn erover heen. Ik kan het niet anders beschrijven. Maar goed, de dag roept wel en ik deel mijn ochtend ritueel wat anders in waardoor ik wat meer tijd krijg om mijn benen rust te geven. De dag vliegt weer eens voorbij. Des te drukker het wordt, des te minder uren lijkt de dag wel te krijgen ondanks dat ik weet dat iedereen gewoon 24 uur in de dag heeft. Aan het eind van de middag krijg ik een berichtje van mijn vader dat mijn #echtepostiscool pakket is aangekomen. Zo leuk! Kan niet wachten tot zaterdag. Mijn pakket is inmiddels ook op de post dus ik hoop dat mijn swap maatje er blij mee is. Moe plof ik op de bank bij mijn ouders voor een boterham met kroket. Ik hou van onze Amsterdamse tradities! Ik kijk nog even De Verdediging (fascinerend programma). Thuis kruip ik eigenlijk meteen mijn bed in en is het klaar.

Donderdag 19 oktober ‘17

Vandaag wordt een dagje knallen. Ik ga eerder van kantoor weg en ik wil al het werk voor die tijd afhebben. Ik houd er gewoon niet van om mijn collega’s met mijn werk op te zadelen omdat ik eerder weg moet. Zij hebben het in deze maanden ook al druk genoeg. En het wordt dus echt een dagje knallen want om half 4 heb ik alles af en kan ik met een gerust hart het pand verlaten. Ik heb na 1,5 maand eindelijk weer een haptonomie afspraak. We kletsen bij, bespreken mijn voortgang en knelpunten en mijn huidige sportplanning. We gaan aan de slag met de knelpunten in mijn lichaam zoals mijn benen om het gevoel nog beter voelbaar te maken. Plus als bonus een aangepaste massage van de pijnlijke plekken. Beurs maar ontspannen verlaat ik de praktijk. Ik haal nog even snel wat boodschappen en ga thuis aan de slag met mijn blog. Ik heb in de avond nog een coaching gesprek en heb vandaag dus echt een behoorlijk persoonlijk ontwikkelingsdagje. Als ik thuis kom, ga ik lekker op de bank de Kardashians kijken. Mijn ultieme guily pleasure. Ik hou gewoon van hun over the top, soms irritante, gedrag.

Vrijdag 20 oktober ‘17

Last day of the working week! En dat merk je ook want iedereen is moe en zit met kleine oogjes op kantoor. Gelukkig kunnen we nog wel heel veel lachen (ik las een artikel waarin staat dat lachen met je collega’s een noodzaak is). De regen tikt tegen de ramen aan (klinkt altijd zo gezellig) en ik krijg eindelijk deze week een beetje ruimte om te ademen. Het geeft mij meteen de gelegenheid om op te ruimen en vooruit te werken zodat ik vandaag met een lege inbox en to do lijst het pand kan verlaten. Het geeft een lekker opgeruimd gevoel in ieder geval en aangezien ik weet dat het volgende week nog drukker gaat zijn, is het ook goed dat ik een dag als vandaag heb. Ik haal na het werk nog even snel wat boodschappen want mijn neefje heeft besloten dat hij morgenavond bij mij eet voordat wij naar de film gaan en ga daarna snel door naar het zwembad van Heliomare waar ik een lesje aquafit volg. Het zwembad van Heliomare is verwarmd en dat is zoooo fijn. Thuis eet ik even wat en ga dan aan de slag voor mijn blog. Drukke weken vragen om een goede planning dus ik probeer in de weekenden zoveel mogelijk vooruit te werken. Mijn hoofd loopt over van de inspiratie dus ik kan lekker aan de slag.

Zaterdag 21 oktober ’17

Ik word wakker met een weekend werk kwaaltje: hoofdpijn. Je kent het wel na een drukke week werken en dan in het weekend je niet lekker voelen. Echt zo’n dooddoener. Maar goed, na een relaxte morgen met Netflix, thee en een dekentje op de bank, trek ik weer een beetje bij. Ik begin met het huishouden en ondertussen zet ik een pan kippensoep op volgens mijn oma’s recept. Ik vind verse kippensoep echt heerlijk! Als ik klaar ben met het huishouden, lunch ik met verse soep en ga aan de slag voor mijn blog en studie. Tegen de middag komt mijn neef op bezoek en hebben wij heel wat bij te kletsen. We eten samen oma’s kippensoep (brings back memories) en gaan dan naar de bioscoop in Haarlem om Bladerunner 2049 te zien. We hebben echt mazzel en de laatste twee plekjes. Ik vond het een “aparte” film die even moet bezinken. Na een gezellige middag en avond, kruip ik lekker mijn bed in.

Zondag 22 oktober ’17

Ik slaap als een blok maar ik moet er op tijd uit want ik heb een afspraak vanochtend. Nog een beetje suf en vooral moe, heb ik even de tijd nodig om de dag te beginnen. Ik word echt oud als een avondje bios en laat naar bed er al zo inhakt (iets wat ik natuurlijk niet wil toegeven). Ik ontbijt op mijn gemak en vertrek daarna naar Amsterdam voor mijn afspraak. Na de afspraak gaan we nog even lunchen om na te bespreken. Na de lunch ga ik eigenlijk meteen naar huis want deze oma is echt moe. Thuis ga ik lekker op de bank Catfish kijken en doe verder helemaal niets. Uiteraard is het op zondag tijd voor family dinner bij mijn ouders. Mijn vader heeft er een Loetje diner van gemaakt. Lekker biefstuk met champignons, ui, brood en natuurlijk jus. Yummie! Rond een uur of 8 ga ik naar huis om op de bank Max Verstappen te kijken en nog een beetje te rommelen in huis. Het weekend zit er alweer op!

It’s a wrap voor deze week, hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin