Selecteer een pagina

De zomer is nu echt onderweg en ik merk dat ik steeds meer in een slow down mood kom te zitten. Natuurlijk werk ik wel maar daarnaast doe ik eigenlijk bijna niets en het voelt helemaal prima. Gewoon lekker thuis zijn na een dag werk en onthaasten. Wat soms ook wel echt nodig is want afgelopen week was echt zo’n week waarin het hollen of stilstaan was op het werk. Hollen geeft een rush gevoel wat dan weer heel vreemd voelt op een moment dat het even stilstaan is. Wat ik nog meer deed deze week, deel ik uiteraard vandaag met jullie.

Maandag 17 juli ’17

Het niets doen van gisteren heeft mij lichamelijk goed gedaan en voor het eerst in weken sta ik met een goed gevoel op. Niets van een maandag gevoel te merken en als ik buiten kom zie ik ook dat het eindelijk is gestopt met regenen. Het moet zo zijn. De maandagen verschillen bij ons op het werk nogal en zijn afhankelijk van de routes die wij in de week gepland hebben staan. Vandaag is zo’n maandag dat ik rustig kan starten en alles kan bijwerken. Een van mijn collega’s heeft dozen met dadels meegenomen van de Zwarte Markt en die deelt hij uit. Lekker snackje! En dat komt helemaal goed uit want deze week ga ik aan de slag met mijn eetpatroon. Het meisje met de bakjes en zakjes is weer terug. Planning en voorbereiding zijn de key woorden voor deze week. Na het werk ga ik even langs de Albert Heijn voor wat boodschappen en bij de kassa mag ik een bosje bloemen uitkiezen. Ik kan daar dus zo blij van worden.

Dinsdag 18 juli ’17

Vandaag is echt zo’n nietszeggende dag. Gewoon een dinsdag waarop ik mijn ding doe. Het weer is ook nietszeggend dus dat zegt alles. Soms zijn er van die dagen. Mijn hoogtepunt is absoluut mijn tussendoortje van maiswafels en de nieuwe pindakaas caramel zeezout van Mr. Kitchen. Als je van pindakaas houdt, zeker die gaan proeven. Ondanks dat het zomerweer nog niet echt doorzet, probeer ik mijn summer vibe wel terug te krijgen met de leuke lakjes van de Hema.

Woensdag 19 juli ’17

Dag 2 van nietszeggende dagen. Ik doe mijn ding, heb behoefte aan lekker zittende kleding en comfort food. En het maakt mij gewoon ook niets uit. I am cool with it. Ik doe waar ik goed in ben, draai een lekkere dag op het werk en thuis plof ik op de bank. Mijn favoriete comfort food: kersen en zure tikkels. Die gele zijn echt te lekker!

Donderdag 20 juli ’17

Kennelijk heeft het onthaasten en ontspannen zijn uitwerking op mijn lichaam. Het kost mij drie wekkers om uiteindelijk op te staan en de dag te beginnen. Mijn lichaam en hoofd zijn moe en willen alleen maar slapen. Maar ik sta op en lijk de ochtend goed onder controle te hebben want ik ga op tijd weg. In de veronderstelling dat ik alles heb gedaan van mijn ochtend routine. Hoewel het wel voelt dat het ik iets vergeten ben. Pas op mijn werk kom ik erachter dat dat dus mijn make up is en eigenlijk moet ik er de hele dag wel om lachen. Echt iets voor mij. De vrolijkheid zet de hele dag door. Na het werk ga ik nog even lang een vriend om wat technische dingen van mijn website te bekijken en als ik naar huis ga zie ik een onwijs mooie lucht. Met een goed gevoel sluit ik de dag af.

Vrijdag 21 juli ’17

Ik ben in een vrijdag mood en heb zin in het weekend! Ik trek mijn nieuwe streepjes jurk aan van Zizzi. Ik twijfelde heel erg of ik met mijn figuur en maat wel een streepjes jurk aan kan maar ik vind streepjes zo leuk! Dus ik doe het gewoon. Het is ontzettend stil op kantoor, na toch wat drukke dagen en die adrenaline rush zit nog een beetje in mijn lichaam. Als ik om 6 uur naar huis ga en de boulevard op kom, overvalt het echte zomer gevoel mij. Sowieso als ik naar huis ga over de boulevard en de zee zie, voelt het als thuis komen. Een rust punt. Ik eet bij mijn ouders en daar staan allemaal pakjes op mij te wachten. Hoe leuk om het weekend te beginnen! Ik krijg twee nieuwe vullingen voor mijn Midori Travelers Notebook van My Lovely Notebook omdat ik maandelijks een gast blog schrijf. Heel blij mee. Na het eten in de tuin, taai ik af en als ik thuis kom staat er een boot voor de deur. Ja, dat kan gewoon bij ons. Thuis ga ik verder in het spannende boek “het dossier”. Woeehoeee .. exciting friday night but i am loving it 😉

Zaterdag 23 juli ’17 & Zondag 24 juli ’17

Zoals jullie inmiddels gewend zijn, ga ik het weekend offline. Even geen foto’s maken of met mijn blog bezig zijn. Ik zet wel meer dan 10 000 stappen en train mijn lichaam met flink wat beweging. En ondanks de pijn en mijn spieren die tegensputteren, overvalt een trots gevoel mij want een jaar geleden had ik nooit kunnen denken dat ik ooit nog zo kon knallen. De trots overheerst de pijn en vermoeidheid want wat is het kicken om zo weer te bewegen. Een immense overwinning na een jaar van vallen en opstaan. De rest van het weekend kan mij gestolen worden want dit gevoel is geweldig.

Hoe was jullie week? Zijn jullie in de slow down mood of gaan jullie nog gewoon lekker in het normale standje verder?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin