Selecteer een pagina

Happy wednesday! Vorige week was een week die voelt alsof ik drie keer met mijn ogen geknipperd heb en de week alweer voorbij was. Het was een week vol mooie cadeautjes, kerstliedjes en paaseitjes en de ultieme test hoe blauwe plek gevoelig ik ben. Benieuwd wat ik allemaal deed afgelopen week, lees dan snel verder.

Maandag 25 juni ’18

Nieuw begin van de week en ik zit vandaag een dagje alleen. Een dag vol telefoontjes, dingen regelen en zorgen dat we de dag goed afsluiten. Inmiddels een routine klus waar ik mijn hand niet meer voor omdraai. Laat mij maar lekker de hele dag door bezig zijn, dan ben ik op mijn best. Mijn ouders zijn weer terug uit La douce France. Het is niet dat ik ze een eeuwigheid niet heb gezien maar goed, ik vind het toch fijn dat ze gewoon weer thuis zijn. Plus dat ik mijn vaders kookkunsten heb gemist. Mijn vader en moeder zijn in Nice naar een winkel geweest waar ze geweldige foto’s verkochten van de beroemde blauwe stoeltjes die door heel Nice staan. Toen ik er was, was de winkel helaas gesloten en voor mij is dit de ultieme souvenir. Mijn vakantie tassen (yes, tassen .. ook al ging ik maar voor 1 week) staan bij mijn ouders in de auto dus ik heb de komende tijd wel wat uit te pakken en te wassen.

Dinsdag 26 juni ’18

We hebben vandaag twee dingen te vieren op kantoor: een verjaardag en het feit dat we op de helft van het jaar zitten. Die eerste zorgt voor gebakjes en die tweede zorgt ervoor dat mijn collega al helemaal in de kerst sfeer is en dus begint met zijn favoriete kerstliedjes youtube lijst. Na 6 jaar is dit inmiddels een traditie. Menigeen wordt gek van ons maar wij houden deze traditie erin. Gisteren stond er bij mijn ouders een pakje te wachten die een week bij de buren had gestaan en ik ben blij verrast met de leuke spullen van Kruidvat Catch’s and Shine limited edition. De blog over deze producten stond afgelopen zaterdag online en kun je hier lezen.

Woensdag 27 juni ’18

Deze week loopt iets anders dan gepland als mijn collega plotseling ziek naar huis gaat. Ik ga dus weer terug in de routine en zorg dat de dagelijkse zaken worden afgehandeld. Ik ben veel klanten alvast aan het voorbereiden voor de komende periode en dat ik een tijdje afwezig zal zijn. Geeft mij mooi meteen de gelegenheid om mensen bewust te maken van lipoedeem. Twee vliegen in een klap zullen we maar zeggen. Ik begin vanavond ook met het uitpakken van mijn vakantie tas (de ander staat nog in de auto omdat hij te zwaar is) en daarin zitten mijn nieuwe loafers van de Primark. Ik hou van dit soort vondsten. Het valt mij deze week ook op dat er elke avond een geweldig mooie maan te zien is. Ik hou ervan!

Donderdag 28 juni ’18

De warmte gaat eigenlijk een beetje aan mij voorbij. Een van mijn collega’s heeft het zo warm als ze binnenkomt dat gelijk de airco op standje noordpool gaat en ik dus helemaal niets meer merk van de warmte. Iedereen is een beetje melig dus het wordt een hele gezellige dag. Dit zijn van die dagen waar ik energie uit haal. Thuis stort ik mij op een avond administratie en zorg ervoor dat alle betalingen weer voldaan zijn. Ik heb altijd het gevoel alsof ik een emmer leeg gooi maar achteraf voelt het dan toch wel weer goed dat het gewoon weer allemaal voldaan is.

Vrijdag 29 juni ’18

Mocht je denken dat die kerstliedjes al raar waren, vandaag kwamen er ook nog paaseitjes bij die een van mijn collega’s nog in de kast vond. Misschien komt het omdat wij al zo aan het vooruit werken zijn voor Halloween en Kerst dat de feestdagen echt door elkaar lopen. De kerstliedjes worden ook weer meteen uit de kast getrokken en het vrijdag gevoel is compleet. We proberen vandaag alvast zoveel mogelijk de puntjes op de i te zetten voor de tijd dat ik afwezig ben. Ik vind het zo lastig om mijn werk los te laten maar goed. Na het werk ga ik nog even boodschappen doen zodat ik morgen lekker kan uitslapen en mij daar geen zorgen over hoef te maken. Lidl heeft Amerikaanse weken en heerlijke snacks dus daar sla ik er een paar van in.

Zaterdag 30 juni ’18 + Zondag 1 juli ’18

Het weekend vliegt serieus voorbij. Er is een groot festival gaande in Bloemendaal en het dorp is overspoeld met feestgangers. Laten we zeggen dat het hele interessante personages zijn die soms wat te vrolijk zijn geweest met drank en drugs wat voor grappige situaties zorgt. Ik doe dit weekend alles op de scooter en op zaterdag besluit ik alvast uit te testen hoe snel mijn benen blauw worden door keihard met mijn scheenbeen tegen de standaard van de scooter aan te knallen. Het deed even pijn (die hoge pijngrens is dus in orde) en pas de volgende dag ontdek ik de schade: een enorme blauwe plek waar ik geen foto van zal laten zien. Zaterdagavond kijk ik voetbal bij mijn ouders en als ik naar huis ga, zie ik deze geweldige zonsondergang. Hoe geweldig is het uitzicht vanaf mijn flat toch?

It’s a wrap! Het grote aftellen naar zaterdag 7 juli is begonnen en ik ben er niet alleen klaar voor maar heb er ook zin in! Klinkt misschien gek maar ik kijk zo uit naar het moment dat er eindelijk actie gaat komen in de aanpak van mijn benen.

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo