Selecteer een pagina

Happy Wednesday! Na vorige week een heerlijk, zonnig vakantie overzicht, was het afgelopen week weer gewoon back to reality en stond ik met beide benen weer op de grond. Het gewone leven riep mij weer en waar het vorige week nog een heel zonnig overzicht was, was het afgelopen week grijs en koud als het op het weer aan kwam. Ik ging gewoon weer aan de slag, probeerde mijn vakantie gevoel vast te houden en begon aan het grote aftellen tot mijn eerste lipoedeem operatie. Benieuwd wat ik allemaal deed, lees dan snel verder want vandaag deel ik weer mijn weekly overzicht.

Maandag 18 juni ‘18

Na een heerlijke week vakantie, gaat vandaag de wekker weer gewoon om aan het werk te gaan. Ik ben erg benieuwd wat de stand van zaken is en hoeveel werk er voor mij ligt om op te lossen en weg te werken. Maar ik begin met een check up bij het huisartsencentrum om even te kijken wat de stand van zaken is nu de vakantie achter de rug is en de eerste operatie nadert. Ik vind het fijn dat iedereen zo ontzettend met mij mee leeft en zo goed mogelijk probeert mee te denken om de komende maanden zo goed mogelijk door te komen.

Als ik op het werk aankom en mijn mailbox open, zie ik tot mijn grote vreugde dat mijn inbox is bijgehouden en dat bijna alles is opgelost. Hetgeen wat er nog ligt, zijn voor mij relatief makkelijke dingen om op te lossen. Ik ben een blij meisje want ik ben nog nooit zo relaxt terug gekomen van een vakantie. In mijn pauze krijg ik een melding van Facebook dat mijn account is gehacked. Dit is dan ook het hoogtepunt van vandaag. Ik moet allerlei vragen beantwoorden om mijzelf te identificeren. Beetje vaag verhaal maar Facebook houdt mij de hele week bezig op een niet zo positieve manier.

Vandaag houd ik mij voornamelijk bezig met de lopende zaken en ondersteun mijn collega’s zodat zij weer een beetje bij kunnen werken. Plus dat ik weer even in het werk ritme moet komen en aan het eind van de dag ben ik dan ook behoorlijk moe. Gelukkig kan ik daar gewoon aan toegeven tegenwoordig en de rest van de avond is het relaxen.

Dinsdag 19 juni ‘18

Normaal is deze maand nog een redelijk drukke maand omdat iedereen nog voor de vakanties alles wil in slaan. Maar het lijkt wel of de zomermaanden eerder zijn begonnen want het is behoorlijk rustig. En zoals jullie weten, kan ik niet zo goed tegen rustige werkdagen. Ik word daar dus heel erg onrustig van.

Ik begin met de voorbereidingen van de werkzaamheden die al gepland staan voor de periode na mijn operatie en probeer een begin te maken met vooruit werken. Daarbij heb ik ook nog wel wat zaken die zijn blijven liggen in drukke periodes en die nog gedaan moeten worden. Je kent het wel: klussen die je voor je uit blijft schuiven maar die wel gedaan moeten worden. Ik ben de hele dag er lekker zoet mee. Ik ben nog steeds niet helemaal gewend aan het werkritme en mijn hoofd zit volgens mij nog in Frankrijk want als ik klaar ben, ben ik weer net zo moe als gisteren. Thuis komt er dan ook niets meer uit mijn handen.

Woensdag 20 juni ‘18

Deze week is een beetje een saaie week. Sorry guys maar dat hoort dus ook bij mijn leven. Normaal gesproken zijn de weken na mijn vakantie altijd hectisch en ben ik alleen maar achter de feiten aan het aan rennen maar door de combinatie van collega’s die alles hebben bijgehouden en een stille week, loop ik ruim op de feiten vooruit.

Remember een tijdje terug dat wij al bezig waren met de Halloween collecties? Ik begin vandaag met het tweede deel van deze collecties en ga beginnen aan de voorbereidingen om te zorgen dat alles goed bij de distributie centra terecht gaat komen. Preparation is everything, zullen wij maar zeggen. Gelukkig is mijn energie vandaag weer een beetje terug en als ik thuis kom, komt er eindelijk weer wat uit mijn handen.  Als ik met mijn blog bezig ben, word ik weer geconfronteerd met een Facebook probleem. De blogs worden niet meer automatisch op Facebook gepubliceerd en wat ik ook probeer (je kan er maar de hele avond mee bezig zijn), het lukt niet. Hele spannende woensdagavond dus 😉

Donderdag 21 juni ‘18

Vandaag is leuk want niet alleen is het vandaag begin van de zomer en dus de langste dag maar ook de Creahop komt online waar ik aan mee doe. Mocht je nou nog mee willen doen met de winactie (even shameless promotie), vandaag kan het nog!

Doordat het deze week rustiger is, heb ik tussen alle voorbereidende werkzaamheden door, ook veel contact met onze klanten. Die ben ik ook alvast aan het voorbereiden dat ik komende maanden niet altijd aanwezig zal zijn. Gelukkig kan ik die periodes wel thuis werken en ben ik gewoon mobiel bereikbaar maar het vraagt wel wat aanpassing.

De dag kabbelt voorbij en als het 6 uur is, stap ik in mijn auto om mijn nieuwe bril eindelijk op te halen. Ik loop nog even door een uitgestorven winkelcentrum en merk dat wij dus niet de enige zijn die het druk hebben. Thuis werk ik nog wat aan mijn blog en doe ik nogmaals een poging om FB te verbinden maar no chance.

Vrijdag 22 juni ‘18

Happy Friday! Na een rommelige en slechte nacht, houdt Facebook ook vandaag mijn gemoederen weer bezig want nu ineens heb ik weer een ban van 3 uur. Geen idee wat er gaande is met mijn account maar volgens FB heb ik een poging tot spam gedaan. Yeah right. Ik begin inmiddels een beetje moe te worden van FB zoals jullie zullen begrijpen.

En als de ochtend nog niet irritanter kon beginnen, sta ik ook weer eens in een file. Die hadden jullie deze week nog even gemist ;-). Als ik op kantoor ben, ga ik meteen verder met de dagelijkse gang van zaken en de rest van de dag ben ik weer bezig met de voorbereidingen voor mijn afwezigheid. En met de nieuwe emoji’s op mijn telefoon samen met mijn collega.

Als het 18 uur is, ben ik ook wel klaar voor het weekend. Ik ga even snel langs de Appie en plof dan op de bank (mijzelf voorhoudend dat ik echt nog even wat in huis wil doen, maar uiteindelijk niet doe). Toevallig is er een docu van Louis Theroux op de tv die o.a. over liposuctie gaat en waar ik eerst geen filmpjes hierover wilde kijken, doe ik het nu toch. Als ik zie dat zelfs Louis Theroux liposuctie ondergaat en het behoorlijk meevalt, voel ik mij weer wat zekerder over de komende ingrijpen. Als Louis het kan, kan ik het ook 😉

Zaterdag 23 juni ‘ 18 + Zondag 24 juni ‘18

Het weekend is een mix van huishoudelijke klusjes doen, op de bank hangen, relaxen en migraine. Weinig boeiends dus eigenlijk. Ik merk dat in het werk ritme komen mij toch meer energie kost en ik ook minder inspiratie heb voor mijn blog (waar ik dan eigenlijk weer een beetje van baal).

Hoogtepunt is dat mijn ouders zondag weer veilig thuis zijn uit La douce France.

It’s a wrap! Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo