Selecteer een pagina

photogrid_1498499495811

Na een heerlijk weekje vrij, is het weer tijd voor het gewone leven. Life goes on. Terug gekomen van Tenerife, dacht ik dat ik niet zoveel last van de extreme hitte zou hebben maar ook ik had er last van en was dolblij toen het begon te regenen. Ik vond mijn draai weer op het werk maar had ook last van vermoeidheid door de hitte en ik had een extreem slecht weekje als het ging om time management. Wat ik nog meer deed afgelopen week, lees je uiteraard vandaag.

Maandag 19 juni ‘17

photogrid_1498499262844

Vandaag ben ik nog een bonus dagje vrij. Ik heb mijn vakantie met 1 extra dag verlengd maar heb vandaag heel veel afspraken staan. Yup, normal life has begun again. De dag begint al ontzettend warm en ergens heb ik een beetje spijt dat ik zoveel afspraken heb staan vandaag want de warmte zorgt ervoor dat ik flink moe ben. Maar als een groot meisje stap ik al vroeg in de auto om mijn moeder te vergezellen naar een afspraak. We eten bij mijn grote neef nog een stukje appeltaart voordat wij weer in de auto stappen en haast weg drijven door de warmte. Als ik mijn moeder heb afgezet, heb ik een uurtje de tijd om even te gaan liggen and I need it. Na een rush slaapje, stap ik weer in de auto voor een tweede intake bij het nieuwe coaching traject waar ik aan ga beginnen. Een pittig gesprek maar niemand said it would be easy als je aan jezelf gaat werken. Thuis gekomen kan ik nog even een half uurtje rusten voordat ik naar mijn laatste afspraak ga. Het is vandaag qua time management niet zo’n goede dag. Ik stort dan ook in een diepe slaap als ik in bed ga liggen. Wat ook nodig is want morgen ga ik weer aan het werk.

Dinsdag 20 juni ‘17

photogrid_1498499420522

De eerste werkdag na de vakantie. Voor mij bestaat zo’n dag voornamelijk uit bijlezen, contact met mijn vaste klanten en emails wegwerken die zijn blijven liggen. Binnenkort hebben wij een audit en hiervoor wordt een klantenonderzoek uitgevoerd. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de reacties van mensen over onze afdeling. En ik word blij van deze reacties en sluit de werkdag met een goed gevoel af. Door mijn slechte time mangement skills, heb ik nog steeds een lege koelkast en ik ga na het werk dan ook even langs een AH XL waar ik op mijn gemak (lees: op zijn minst een uur) mijn boodschappen doe. Heerlijk om zo de tijd te nemen en alles te bekijken. Tegenover de AH zit de Etos en mijn hart maakt een sprongetje want de Treacle Moon is 1+1. Als ik naar binnen loop, zie ik nog veel meer dingen in de aanbieding die ik op mijn lijstje had staan en met een gevulde tas (en lege portemonnee) loop ik naar buiten. De rest van de avond doe ik vrij weinig want de vermoeidheid zit er nog flink in (waarschijnlijk ook door het warme weer).

Woensdag 21 juni ‘17

photogrid_1498499382283

Het is al tropisch warm als ik wakker word en de deur uit ga. But work is calling dus we gaan aan de slag. Ik heb vandaag weer eens een afspraak buiten de deur. Weliswaar om de hoek maar het is een leuke afwisseling om af en toe even naar klanten toe te gaan. Helemaal als het ook nog een succesvol gesprek is waar waarschijnlijk heel veel potentie in zit. De hele dag is iedereen al een beetje melig en als ik terug kom, zit de stemming er nog steeds goed in. Een leuke werkdag dus. ’s Avonds heb ik weer een coaching afspraak staan en het is een behoorlijk pittig gesprek over jezelf in de weg staan en sterke persoonlijkheden. Ik zei toch al dat aan jezelf werken een though job is. Als ik thuis kom, maak ik deze lekkere Zalm Poke Bowl. In de marinade van de zalm doe ik wat extra Sriracha saus om het wat meer pit te geven. Ik vind dit zoooooo’n lekker gerecht. Gelukkig heb ik extra gemaakt en heb ik morgen dus ook nog een beetje. Ik kijk weer wat afleveringen Orange is the New Black, werk nog een beetje aan mijn Crea-Cross 2017 challenge  en ga uiteindelijk  lekker op tijd naar bed.

Donderdag 22 juni ‘17

photogrid_1498499349952

Ik lees ’s ochtends op Facebook dat ik mijn paraplu mee moet nemen maar als ik naar buiten kijk, kan ik dat niet echt geloven. Het gaat de warmste dag van de week worden dus dat beloofd wat. Als ik op kantoor kom, blijkt er een reuze sprinkhaan het pand te zijn binnen geslopen en die verstopt zich gezellig bij ons op kantoor voor de warmte. Mijn collega’s proberen nog een grapje uit te halen door hem in een doosje op mijn stoel te zetten in mijn pauze maar ze verraden zichzelf doordat eentje in de lach schiet. Jammer maar helaas. Op moment dat ik van kantoor weg ga, barst er een stortbui los. Had Facebook toch gelijk ;-). Ik heb een afspraak bij Haptonomie (het thema van deze week is duidelijk slecht time management) en gelukkig vind ik een parkeerplek voor de deur want in Zandvoort is de tropische regen ook los gebarsten. We kletsen bij en uiteindelijk worden mijn schouders los gemasseerd. Ontspannen maar compleet uitgeput ga ik naar huis en val ik in slaap. Lekker handig zo vroeg op de avond maar kennelijk heb ik het nodig. Als ik wakker word, maak ik wat te eten, werk nog een beetje aan mijn blog en kijk de laatste afleveringen Orange is the New Black.

Vrijdag 23 juni ‘17

photogrid_1498499320871

Iedereen op kantoor is vrij dus ik heb het rijk voor mijzelf. Alleen jammer dat mijn collega’s de verkeerde dag vrij hebben gekozen want het mooie weer is voorbij. Zo erg is het dus niet om op kantoor te zijn ;-). Maar ’s middags is een van mijn collega’s er weer en hoe lekker rustig het ’s ochtends ook was, het is toch wel weer gezellig als hij er is. We hebben af en toe flink de slappe lach en ik ga met een goed gevoel het weekend in. Natuurlijk ook omdat ik lekker bij mijn vader en moeder ga eten. Mijn vader heeft weer een lekkere maaltijd gekookt. En als dessert een Magnum Peanutbutter die ik echt onwijs lekker vind. Na het eten, ga ik naar huis en duik meteen mijn bed in. Hoe fijn deze dag ook was, ik ben op.

Zaterdag 24 juni ‘17

photogrid_1498499284705

De zomer is op het moment ver te zoeken maar ik besluit toch mijn zomer jurk van Didi aan te trekken, gewoon omdat ik er zin in heb. Ik heb vandaag een afspraak staan die in Amsterdam is. Ik had wel een bericht voorbij zien komen dat ze aan de A9 gingen werken maar eigenwijs als ik ben, geloof ik het niet .. totdat ik zelf in de file sta. Maar goed, doesn’t matter want uiteindelijk ben ik toch op tijd. Ik klets gezellig bij met een vriend van mij en we lachen heel wat af. Na de afspraak ga ik naar huis want de vermoeidheid die deze week zijn intrede deed is helaas nog niet weg en ik wil even liggen. Dit wordt uiteindelijk gewoon niets meer en ik heb er vrede mee. De vermoeidheid geeft duidelijk aan dat ik een grens over ben gegaan en teveel van mijzelf heb gevraagd, in combinatie met het warme weer. Een samenloop van omstandigheden.

Zondag 25 juni ‘17

Het is weer tijd voor mijn offline dag! Buiten is het nog grijs en lijkt het niet echt op zomer. Ik rommel rond, verander wat dingen in mijn badkamer en besluit dat het weer tijd wordt om te gaan opruimen. Opruimen is serieus een never ending story bij mij maar dat komt meer omdat ik altijd afgeleid raak tijdens het opruimen van mijn kasten en dan al snel weer vergeet wat ik ook alweer aan het doen was. Ik beland uiteindelijk lekker op de bank en lees verder in Judas. Een perfecte zondag dus ;-).

Hoe was jullie week? Hoe gaan jullie om met opruimen en ontspullen van jullie huis?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin