Selecteer een pagina

Happy wednesday! Het is weer tijd voor mijn weekoverzicht van afgelopen week. Een week waarin het afgelopen was met de pret van bonus vrije dagen, ik behoorlijk wat tijd nodig had om bij te komen van het weekend en eindelijk begon aan een klus die ik maar bleef uitstellen. 

Maandag 28 mei ’18

Ik word wakker met een behoorlijk kater gevoel na het leuke weekend. Niet zo zeer met betrekking tot het weekend maar meer met een knallende hoofdpijn en een pijnlijk lichaam. Oh ja, tel daar nog een enorme vermoeidheid bij en ik voel mij behoorlijk bejaard. Er is namelijk geen eens alcohol aan te pas gekomen. But duty calls en er is werk aan de winkel. Gelukkig begin ik met een enorme file en het enige wat mij nog een beetje kan opbeuren is de appelkruimel vlaai die mijn collega trakteert. Ik werk de dag door met een bonkende hoofdpijn (gotta love migraine). Gelukkig kan ik bij mijn ouders aanschuiven en zitten we de hele avond in de tuin met nog heerlijk weer.

Dinsdag 29 mei ’18

De migraine is stug en weer word ik wakker met hoofdpijn. Mijn humeur is inmiddels tot een 0 punt gedaald en zo erg dat ik mijzelf er gewoon niet uit kan trekken. Het is ook wel een beetje van mijn gezicht af te lezen als ik de foto’s terug kijk ;-). Ik moet mijzelf door de dag heen sleuren en krijg ook nog te maken met een paar akkefietjes op het werk die het uiterste van mij vragen. Ik ben dan ook blij als het tijd is om naar huis te gaan. Gelukkig zie ik voor het slapen gaan nog een hele mooie maan en dat maakt mijn dag nog een beetje goed. Het blijft een kunst om de kleine mooie dingen te blijven zien op de dagen dat je je niet op je best voelt.

 Woensdag 30 juni ’18

Vandaag is toch wel een hoogtepunt van de week. Niet alleen is mijn hoofdpijn weg maar ik wil ook nog eens zoveel geld (voor mij dan na alle jaren van struggelen) naar mijn lipoedeem rekening overmaken dat ik mijn overmaak limiet bereik. Is weer eens wat anders dan het bodem limiet van je rekening ;-). Mijn hart maakt er in ieder geval wel een sprongetje van dat ik nu financieel zulke stappen kan zetten. Ik ben er nog lang niet qua lipoedeem geld maar ik ben wel goed onderweg. Gelukkig voel ik mij vandaag een stuk beter en dat maakt de dag ook weer wat makkelijker. Ik sluit de dag af met een coaching sessie en werk thuis nog aan mijn art journal project dat de volgende dag online ging komen. It’s been a good day.

Donderdag 30 mei ’18

Ken je die wet van Murphy? Nou, Murphy, my friend, domineert mijn dag. Alles loopt in de soep. Eigenlijk al op het moment dat ik richting werk wil rijden en in een dramatische file terecht kom. Ik denk slim te zijn, zonder naar de verkeersinformatie te luisteren, en via een andere weg wel te komen maar deze is afgesloten. Na overleg besluit ik de ochtend thuis te gaan werken en tegen de middag weer een poging te wagen om naar het werk te gaan. Die donkere foto met mijn laptop was overigens rond een uur of 12 in de middag toen het ontzettend donker werd en wel avond leek. Mijn vriend Murphy’s wet bepaald eigenlijk mijn donderdag. Als ik thuis kom, zit er maar 1 ding op en dat is zorgen dat mijn tas voor de vakantie ingepakt wordt zodat hij met mijn ouders mee kan. Ook wel eens fijn geen limiet hebben qua spullen die je mee wilt nemen ;-).

Vrijdag 1 juni ’18

It’s almost weekend en het was een pittige weekje dus ik ben er ook aan toe. Vooral de migraine heeft er lichamelijk in gehakt. Iedereen is ook in een weekend stemming op kantoor, ondanks dat er nog een flinke container voor de deur staat. Na gisteren en mijn vriend Murphy die roet in het eten gooide, heb ik nog wel wat werk te doen. Plus dat ik mij moet gaan voorbereiden op de overdracht voor mijn vakantie. Als het 6 uur is, is mijn energie ook op en ben ik blij dat ik vanavond gewoon lekker bij mijn ouders kan eten want ik heb nergens meer zin in.

Zaterdag 2 juni ’18 + zondag 3 juni ’18

Ken je van die klusjes die je steeds maar weer uitstelt waardoor ze steeds groter worden en je er steeds minder zin in hebt? Ik besluit een van die klusjes aan te pakken en de twee rommelkamers in mijn huis aan te pakken dit weekend. Laat ik zeggen dat het behoorlijk nodig is. Plus dat ik een werk kamer wil maken waar ik mij rustig (lees: geen afleidingen) kan terugtrekken om aan mijn blog te werken en als ik thuiswerk lekker te kunnen zitten. Ik maak goede vorderingen dit weekend en schiet op. Ik ben nog niet klaar maar het begin is en ik ben trots op mijzelf dat ik heb doorgezet.

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Bron weekend afbeelding: Shutterstock