Selecteer een pagina

Happy wednesday! Nog steeds vanuit Cagnes-Sur-Mer en niet vanuit mijn oude vertrouwde Zandvoort. Vorige week begon mijn vakantie waar ik zo lang naar uit heb gekeken aangezien ik nog niet weet hoe de rest van dit jaar zal gaan verlopen. Mijn prioriteiten liggen immers bij de geplande lipoedeem operaties. Ik had deze vakantie ook echt heel erg nodig. Niet alleen de rust maar ook even wat dagen weg om mijn hoofd te legen. Wat ik afgelopen week allemaal deed, deel ik uiteraard weer met jullie in de weekly pictures van vandaag.

Maandag 4 juni ’18

Als je de maandag in de file begint, dan weet je dat het een goede dag gaat worden (zeg ik met enige sarcasme in mijn stem). Als ik op kantoor aan kom, blijkt mijn collega zich ziek gemeld te hebben en valt mijn secuur geplande planning voor de komende drie dagen in het water te vallen. Lichtelijk gefrustreerd begin ik de maandag dus en ben vooral druk met de dagelijkse gang van zaken. Ik raak er zelfs een beetje gestressed van dat ik niet aan mijn geplande werk heb kunnen werken aangezien ik nog wat dingen moet afronden. Het goede nieuws van deze maandag is dat er een pakje op mij staat te wachten van Ziaja en ik erg benieuwd ben wat er in zit. Wordt mijn maandag toch nog een beetje goed aangezien ik aangenaam verrast word.

Dinsdag 5 juni ’18

Let’s go! I got things to do en ik wil ze afmaken. Door de wijziging in gisteren, loopt vandaag ook niet helemaal soepel en I just can’t! Ik hou er niet van om zo rommelig de laatste dagen voor mijn vakantie door te komen. Yes, ik ben een control freak als het op dit soort dingen aankomt. Het is ook nog eens zo’n dag dat alles in de soep loopt en ik alleen maar blij ben als ik eindelijk thuis ben. Waar ik verder niets meer doe.

Woensdag 6 juni ’18

Mijn laatste dag om dingen af te ronden en over te dragen. Mijn telefoon gaat uit, ik draag alle dagelijkse zaken over aan mijn collega’s en richt mij volledig op het afronden van mijn taken. Dit controle freakje heeft dat dus even nodig en ik werk zo hard dat ik uiteindelijk tegen de lunch helemaal klaar ben om op vakantie te gaan. Ik moet nog even wachten alleen maar goed, ik ga wel met een gerust hart op vakantie. En de mededeling dat ik niet bereikbaar ben, voor niemand niet. Normaal ben ik altijd wel bereikbaar maar dit keer besluit ik om een grens aan te geven. Voorlopig is dit mijn enige vakantie dit jaar en ik heb het nodig om even van alles en iedereen afstand te nemen. De vakantie kan beginnen!

Donderdag 7 juni ’18

De donderdag is voorbij gevlogen en ik weet niet zo goed met wat eigenlijk. Behalve dat ik het rustig aan doe, een masterclass van Janne Schuijn (volg haar op instagram mocht je haar nog niet volgen. Zeer inspirerend), ga nog even langs mijn haptonoom om mij voor te bereiden op de vakantie en koop ondertussen ook nog even een nieuwe bril. Dat is dan ook de enige crappy foto die ik maak. Ik haal de laatste boodschappen voor de vakantie en beland op een of andere manier weer in de Action. Tegen de tijd dat ik thuis kom, is mijn dag (en energie) wel voorbij en mijn to do list ligt er nog steeds.

Vrijdag 8 juni ’18

Vandaag is het flying time maar ik vertrek pas in de avond dus ik kan mij nog even focussen op mijn to do list. Weliswaar met een strak schema want ik heb natuurlijk vandaag niet alle tijd van de wereld. Ik heb nog een afspraak bij de huisarts staan (die zo lief is om een briefje te maken voor de airport security aangezien het vorige jaar niet helemaal vlekkeloos ging) en moet nog wat dingen weg brengen en ophalen. De rest van de dag is het vooral het huis en mijzelf op orde maken. Zo gestructureerd als ik mijn planning voor werk had, zo ongestructureerd verloopt deze dag. MAAR .. ik haal de bus op tijd, ben op tijd op Schiphol, ga vlekkeloos door de douane omdat ik meteen iemand van de security aanspreek als het gaat om mijn lipoedeem en zit uiteindelijk ruim op tijd bij de gate waar ik lekker mijn gehaalde sushi op eet.

Eerlijk is eerlijk, ik was behoorlijk gespannen voor vandaag. Niet alleen het stukje security maar ook de maat van de vliegtuigstoelen. Ik kan pas weer ontspannen als ik op Nice het vliegveld uitloop en mijn ouders zie staan. Gelukkig was het een korte vlucht en verliep het allemaal goed, maar toch blijft er altijd dat stukje spanning en die stomme vliegtuigstoelen die niet voor mijn maat zijn. Maar goed, ik ben er en over een jaar zal ik toch heel anders in die stoelen zitten ;-).

Zaterdag 9 juni ’18

De zon schijnt als ik wakker word. Uiteraard gaat mijn innerlijke alarm op de gebruikelijke tijd af maar goed, dat maakt niet uit want mijn vader zit al vroeg NBA basketbal te kijken. We ontbijten, doen een rondje zwembad en gaan even hier het dorp in om wat boodschappen te doen. We nemen de tijd voor een lekker gebakje en thee en slenteren op ons gemak rond. Helaas is de spanning van gisteren behoorlijk in mijn lichaam geknald en ben ik alleen maar moe en heb pijn. De rest van de dag passen mijn ouders zich aan mij aan en slaap ik vooral heel erg veel. Tussen de wakkere momenten door, lees ik wel lekker in het nieuwe boek van Hendrik Groen (komt binnenkort een review van uiteraard). Een lazy saturday it is.

Zondag 10 juni ’18

Gelukkig heeft gisteren en een goede nacht slaap mij goed gedaan. Alleen mijn gezicht laat dat niet helemaal zien .. of het is het feit dat ik dus echt de 40 nader. Gelukkig voel ik mij een stuk beter dan gisteren. We gaan vandaag op pad en wel richting St. Tropez (en alle tussenliggende steden). We rijden langs de kust en de route wordt iets langer doordat wij op een slingerende bergweg komen. Wel met een ontzettend mooi uitzicht :D. Uiteindelijk stoppen wij in Fréjus waar er een grote markt is en wij een geweldig restaurant vinden met een heerlijk dag menu. Uiteindelijk zijn we alle drie voldaan van het eten en van het autorijden dus besluiten we terug te gaan. St. Tropez loopt niet weg. De terugweg is wederom over een geweldige bergweg en als bestuurder vind ik het een ervaring. Weer eens wat anders dan de rechte weg naar mijn werk. Als we in het appartement terug zijn, gaan we in de relax modus. Wederom een prima vakantie dag 😉

It’s a wrap! Ik ga nog even een paar daagjes genieten van het Franse leven. Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo