Selecteer een pagina

photogrid_1497039087614

Happy wednesday! Het is weer tijd voor mijn week overzicht van de afgelopen week. Een korte werkweek met een bonus vrije maandag dankzij Pinksteren en een bonus vrije vrijdag gewoon omdat ik daar zin in had. Ik genoot van een dagje Amsterdam, belachelijk veel sushi en ging eindelijk aan de slag met mijn immense to do lijst. Wat ik nog meer deed afgelopen week, lees je uiteraard vandaag.

Maandag 5 juni ’17

photogrid_1497038649248

Bonjour monday! Een bonus vrije dag aan het weekend geplakt want het is tweede pinksterdag. Am i happy? Yes, I am. Ik hou echt van deze bonus vrije dagen en ook al zal het voorlopig de laatste zijn, ik koester hem. Vandaag heb ik met Nicole en Jacqueline afgesproken om de audio tour van Mayra de Wilde te gaan doen in het Stedelijk Museum. En lucky us, Mayra is er zelf ook bij. Niet alleen de audio tour is super tof maar ook nog wat extra achtergrond informatie ontvangen van Mayra zelf, maakt het nog leuker. Een hele inspirerende start van de dag. Na het Stedelijk Museum, duiken we nog even de stad in. Allemaal even vergeten dat het tweede pinksterdag is en alle andere Nederlanders en toeristen ook vrij zijn. Oeps! Ik koop een tof kolibri shirt bij de C&A en we trotseren de puinhopen van de Primark op de Dam waar ik braaf niets koop. Maar dat is meer door alle drukte en chaos. Nicole en ik sluiten de dag af met een schaamteloze sushi lunch bij Kyoto cafรฉ. Vol gepropt met sushi en buikpijn van het lachen (nee, niet de sushi), ga ik weer terug naar Zandvoort na een geweldige dag. De rest van de avond doe ik niets, zoals je zult begrijpen.

Dinsdag 6 juni ’17

photogrid_1497038735270

Het feest van de vrije dagen is weer over en er moet gewoon weer gewerkt worden. Waar de dagen voor een lang bonus weekend altijd hard werken zijn, is de dag na het bonus weekend natuurlijk ook keihard werken want de rest van Europa heeft geen vrij. Maar van hard werken ga je niet dood en de dag vliegt voorbij. Als ik buiten kom aan het eind van de dag, lijkt het of de apocalyps is los gebarsten in de vorm van een voorjaarsstorm. De hele dag op kantoor, mis je dat soort dingen gewoon. Thuis werk ik eigenlijk de hele avond aan mijn blog en probeer heel veel vooruit te werken.

Woensdag 7 juni ’17

photogrid_1497038825212

Het is nog steeds stormachtig en ik word er een beetje onrustig van. Ik weet niet wat het is. Hebben jullie hier ook wel eens last van? De dag begint ook onrustig en daar kan ik dus niet echt goed tegen. Ik wil graag rustige ochtenden. De onrust kruipt de hele dag door en het is zo’n ik weet het niet dag waarop er van alles mis gaat. Geen erge dingen maar gewoon van die kleine onbenullige dingetjes. Ben dan ook blij als de werkdag erop zit. Ik eet een lekkere boterham met kroket en we kletsen bij onder het eten. Na het eten vertrek ik naar huis en werk ik de hele avond aan mijn blog. Ik werk veel plannen alvast uit en werk een stukย vooruit. Heerlijk vind ik het om te zien dat er een hele rij blogs ingepland staat.

Donderdag 8 juni ’17

photogrid_1497038898048

Mijn laatste werkdag voor deze week. Yup, deze week werk ik maar 3 dagen en geef ik mijzelf een bonus vrijdag vrij. Soms heb je dat gewoon nodig, toch? Ik tenminste wel. Dus vandaag staat in het teken van afronden, dingen afmaken en alles even loslaten. Ook dat heb je soms nodig. Gewoon even afstand kunnen nemen van alles. Tenminste, ik merk dat ik het op dit moment ontzettend nodig heb. Als ik thuis kom, ga ik aan de slag in huis want in drukke weken, krijg ik het altijd voor elkaar om een rommeltje in mijn huis te maken. Opgeruimd huis is een opgeruimd huis. Ik ga met een goed gevoel naar bed.

Vrijdag 9 juni ’17

photogrid_1497038987654

Het is mijn vrije vrijdag en toch ben ik vroeg wakker. Helemaal prima want ik heb een behoorlijke to do lijst en nog een paar afspraken staan. Ik begin dan ook al vroeg met allerlei huishoudelijke klusjes. Hoe heerlijk ik het soms ook vind om de boel de boel te laten, zo fijn vind ik het toch ook weer als mijn huis spic en span is. Een hele rare wisselwerking. Ik heb met Nicole afgesproken om te gaan ontbijten in Amsterdam, aangezien ik toch nog een andere afspraak heb daar in de buurt en dus mooi even twee vliegen in een klap kan slaan. Ik doe nog even snel wat boodschapjes. Het is een grauwe, grijze en regenachtige dag dus de rest van de dag sluit ik mij lekker in huis op om verder te rommelen en die eindeloze to do lijst aan te pakken. Hiervoor zijn bonus vrije dagen prima geschikt ๐Ÿ˜‰

Zaterdag 10 juni ’17 + zondag 11 juni ’17

De foto’s van dit weekend zien jullie volgende week. Er is namelijk een hele speciale reden waarom ik de foto’s van dit weekend verplaats naar volgende week. Stay tuned ๐Ÿ˜‰

Hoe was jullie week? Wat zijn jullie plannen voor deze week?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin