Selecteer een pagina

Happy Wednesday! De laatste week met een bonus vrije dag zit er weer op en het was hierdoor weer een gek weekje. Een week die begon met Max Verstappen en eindigde met het Shoot the Diva event. Door de bonus vrije dag werd het weer een gek weekje maar het was ook een ontzettend leuke week met veel leuke dingen. Wat ik allemaal deed afgelopen week, lezen jullie uiteraard vandaag.

Maandag 21 mei ‘18

Bron: Cristiano Barni / Shutterstock.com

Tweede pinksterdag is een feit en ons dorp zit nog steeds vol met Max Verstappen fans. Ontzettend tof dat dit allemaal kan gebeuren in ons dorp maar het is wel een klein beetje te druk voor mij.  Gelukkig is het een stuk mooier weer dan gisteren en ik kom prima mijn laatste bonus vrije dag (tot en met kerst) door.

Dinsdag 22 mei ‘18

Het is weer tijd om weer aan de slag te gaan. Een rommelig dagje na zo’n bonus vrije dag want ook al hebben wij vrij, de wereld draait gewoon door en zo ook onze werkzaamheden. Gevulde inboxen, routes die geregeld moeten worden nu wij een dagje minder hebben en een hoop vragen die beantwoord moeten worden. Het warme weer helpt ook niet echt mee dus iedereen is wat slomer vandaag. Gelukkig redt onze humor ons de dag door. Thuis plof ik eigenlijk meteen op de bank.

Woensdag 23 mei’18

Woensdag is markt dag in Beverwijk en een van mijn collega’s vindt het heerlijk om hier naar toe te gaan. We worden voorzien van een lading mango’s, verse munt en kippeling. Het eetfestijn is inderdaad weer begonnen. Het is vandaag een enorme hectische dag waarop eigenlijk niets loopt zoals het moet lopen. Een dag waarop alles fout lijkt te gaan en zo een enorm domino effect veroorzaakt. Behoorlijk laat ga ik van kantoor weg en plof een beetje boos en geïrriteerd bij mijn ouders op de bank omdat het niet nodig was allemaal. Maar goed, soms heb je van die dagen.

Donderdag 24 mei’18

Nieuwe dag, nieuwe kansen. Maar wel eentje met nog een hoop opruimwerk van gisteren en toch de vraag hoe het kon gebeuren. We hebben een hoop te evalueren. Helaas lopen we vandaag tegen de naweeën van gisteren aan en het domino effect dreunt nog even door. Na een lange dag, ga ik nog even snel langs de Action en Albert Heijn om te troost shoppen. Nee grapje .. ik ga eindelijk mijn bij elkaar gespaarde glas punten inleveren want ik wil heel graag de tumbler glazen hebben. Als ik thuis kom, plof ik meteen op de bank want van de avond is nog maar weinig over.

Vrijdag 25 mei’18

It’s Friday en iedereen bij ons op kantoor is in een vrijdag mood. Zo’n dag waar op je eigenlijk de hele dag aan het lachen bent, ondanks dat er genoeg werk ligt om te doen. Maar het is ook een dag die voorbij vliegt door de vrolijke stemming en dat is misschien maar goed ook want ik geloof dat iedereen aan weekend toe is. Als ik naar buiten loop is het bloedheet en het enige wat ik wil is naar huis want in Zandvoort is het altijd wat koeler en aangenamer. Ik doe nog even snel wat boodschapjes voor het weekend en ga thuis snel aan de slag met mijn huishouden. Ik ben het weekend weg naar het Shoot the Diva event en ik wil graag in een schoon huis thuiskomen (waarschijnlijk is het dan diezelfde avond weer een puinhoop maar goed). Ik zweet mij door de avond maar als ik ga slapen is alles aan kant en kan ik morgen met een gerust hart weg.

Zaterdag 26 mei ‘18

Ik begin de dag met het inpakken van mijn tas voor een weekendje weg. Het is al heel vroeg ontzettend warm dus ik probeer zo min mogelijk te doen voordat ik weg ga aangezien ik er lichamelijk best wat last van heb. We hebben een lange dag voor de boeg dus i need to save my energy. Als ik in de auto stap, gaan de eerste kilometers lekker alle raampjes open en tegen de tijd dat ik in Amsterdam aankom bij mijn vriendin Nicole, is mijn auto op een redelijke temperatuur. We laden alles snel in en vertrekken naar Nijkerk. Het is duidelijk dat de weekend rijders weer los zijn gelaten want we komen heel wat bestuurders tegen die geen rijbewijs horen te hebben. Als wij bij het hotel aankomen, vluchten wij snel naar binnen voor de warmte. We regelen alles en dan begint het grote uitladen. Gelukkig is er in de zaal van het Shoot the Diva event airco en kunnen we een beetje afkoelen als alles uitgeladen is.

Als we klaar zijn, duiken we snel het zwembad in en blijven erin liggen tot we allebei kippenvel hebben (wat raar klinkt op zo’n warme dag). Ik ga nog even chillen in de kamer en Nicole gaat verder met het opbouwen van het event. Tegen 8 uur gaan we lekker naar het restaurant, waar we niet alleen lekker eten maar ook met een gezellige groep behoorlijk wat kletsen. Laten we het erop houden, dat het een erg gezellige avond is voor ons en het personeel van het restaurant. Terug in de hotelkamer zijn we allebei uitgeput en gaat het licht uit.

Zondag 27 mei ‘18

We staan vroeg op want Nicole moet de dames voor het event welkom heten. We zitten al vroeg in het restaurant voor het ontbijt. Zo’n hotelontbijt voelt altijd extreem luxe en ik kan er zo van genieten. Ik heb vanochtend meer tijd dan Nicole dus ik ga lekker nog een paar baantjes zwemmen. Op het moment dat ik het water in stap, voel ik al dat mijn lichaam hier erg blij van wordt. Uiteindelijk ben ik te lang in het zwembad en moet ik alsnog haasten. Hele goede actie op zo’n warme dag. Ik heb wel even een besef moment hoe ontzettend luxe het voelt zo’n dag en nacht in een hotel.

Ik help Nicole bij het verkopen van haar geweldige statement t-shirts en sieraden. Ik kom heel veel lieve dames tegen die mij herkennen van mijn blog. De dag is gevuld met modeshows, presentaties en dames die mooi opgemaakt worden voor fotoshoots. Tegen een uur of 4 begint de vermoeidheid toe te slaan en merk ik dat het teveel voor mij wordt. Iets met balans en grenzen. Ik sla mij er doorheen en om een uur of 7 stappen wij in een vol geladen auto, we eten onderweg nog even wat en om 9 uur kom ik thuis. Ik duik meteen mijn bed in. Een super leuk maar wel vermoeiend weekend.

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo