Selecteer een pagina

photogrid_1496165944812

Wat een heerlijke week was het afgelopen week! Niet alleen het weer was geweldig maar dankzij Hemelvaart, had ik ook een kleine mini vakantie als bonus. Wat heb ik hiervan genoten zeg! Het was een mooie week en daar word ik gewoon extreem blij van als ik er op terug kijk. Wat ik allemaal deed, lees je natuurlijk weer vandaag in mijn weekly picture overzicht.

Maandag 22 mei ’17

photogrid_1496165606760

Vandaag kreeg ik een wijze les karma want gisteren riep ik nog heel stoer tegen mijn moeder dat ik al een tijd geen hoofdpijn had en guess what? Vanacht sloeg het toe en ik word dus wakker met een mega hoofdpijn attack. De les die ik hieruit leer? Nooit maar dan ook nooit meer dit soort dingen roepen. De ochtend start slecht en onderweg naar werk, realiseer ik mij dat ik dus ook nog eens van alles ben vergeten. Is it on of those days? Yes it is! Ik kom de dag door, op mijn tandvlees maar ik doe het en als ik thuis kom, vind ik gewoon nog ergens een hoopje energie. Love those moments! Ik werk de hele avond aan mijn blog en creëer een hele hoop rust voor de komende week. Daar word ik dus ontzettend blij van.

Dinsdag 23 mei ’17

photogrid_1496165642647

Vandaag is zo’n modus aan werkdag waarop wij keihard vooruit werken en er voor zorgen dat er morgen wat rust in de dag komt. Normaal zijn de dagen voor een doordeweekse vrije dag een gekkenhuis omdat onze planningen veranderen en we moeten schuiven met leveringen. Nu heb ik heel veel vooruit gewerkt en zijn onze klanten heel erg flexibel in de leveringen dus vandaag is de laatste puntjes op de i zetten. Tof als alles zo in mekaar valt en het gewoon gesmeerd loopt. Ik ga eerder van kantoor weg omdat ik een intake heb voor een vervolg op de revalidatie en weer een stapje in mijn zelfontwikkeling. Het is een interessant gesprek waarop nog een vervolg gaat komen en wat mij uiteraard weer aan het denken zet. Ontwikkeling en groei zijn though cookies die vaak van die denk momentjes veroorzaken. De rest van de avond ben ik in de Wild & Free Society bezig en zet ik mijn eerste stapjes in een getekende art journal.

Woensdag 24 mei ’17

photogrid_1496165701734

Today is the day! Ajax staat vanavond in de finale en op het werk is iedereen toch een beetje gespannen. Qua werk is het juist ontspannen omdat wij zoveel de afgelopen dagen hebben gedaan. Heel fijn om zo ontspannen de werkdag door te komen en dus met een ontspannen gevoel het weekend in te gaan want morgen heb ik al weekend!! Lekker lang weekend. Ik kijk vanavond de finale van Ajax bij mijn ouders, onder het genot van heerlijke tapas van el Padre. Plus, de allerbeste ontdekking van dit jaar, de nieuwe ijs smaken van de Albert Heijn. Helaas verloopt de avond niet zoals gehoopt en Ajax verliest. But hé, ze hebben ervoor gevochten. Door alle adrenaline, val ik maar moeilijk in slaap.

Donderdag 25 mei ’17

photogrid_1496165763346

Het is Hemelvaart en ik ben vrij! En morgen ben ik ook vrij! Het voelt als een mini vakantie. Heerlijk zo’n gevoel. Ik werk vandaag heel veel aan mijn blog en schrijf veel vooruit. Ik vind het heerlijk om vooruit te werken en een overzicht te hebben van de blogs die ik wil publiceren. Ik bel weer eens veel te lang met Barbara en luier wat rond. Een prima dag. In de middag ga ik lekker naar mijn ouders om in de tuin te zitten. We gaan lekker grillen op de tepanyaki plaat en mijn vader tovert de tafel vol met allerlei lekkere dingen. Gelukkig blijven er nog wat restjes over waar ik nog van kan nagenieten. Het eten is echt heerlijk en een middag in de tuin met dit mooie weer ook. Een prima dag!

Vrijdag 26 mei ’17

photogrid_1496165811773

Ik rommel de ochtend door en pas als ik buitenkom besef ik mij hoe warm het is. Dat is echt iets voor mij want op 6 hoog is het lang niet zo warm als op de begane grond dus ik vergis mij er regelmatig in. Er was een planning voor vandaag maar die verandert al heel snel en uiteindelijk beland ik met Eline op het strand in Wijk aan Zee. Het doet mij denken aan vroeger. Toen stonden wij nog op de camping in Bloemendaal en ging ik altijd met mijn vader naar het strand toe op de fiets. Stoeltjes en een tas vol lekkers mee en we vermaakten ons de hele dag op het strand. Dit zijn van die herinneringen die ik nooit kwijt zal raken en ook echt koester. We zoeken vandaag krabbetjes met de zoons van Eline, praten veel over het revalideren en hoe we ons voelen en luieren lekker een paar uur in de zon. Loom stap ik in de warme auto en ga naar mijn afspraak bij haptonomie. Rest van de middag en avond doe ik eigenlijk niets meer en dat vind ik prima.

Zaterdag 27 mei ’17

photogrid_1496165844406

Het is tropisch heet vandaag. Zelfs bij ons is het tropisch warm en dat ben ik niet meer gewend merk ik nu. Het voordeel van aan de kust wonen is toch wel dat er altijd een lekker verfrissend windje waait maar dit keer niet. Dit weer vind ik dus echt niet leuk, geef mij maar gewoon 24 – 25 graden en dan droge warmte. Helemaal prima. Ik heb een paar afspraken staan vandaag die ik niet kan verzetten dus die handel ik netjes af maar wel op een lager tempo en de rest van de dag verschuil ik mij in mijn koele flat. Een van de redenen waarom ik zo gek ben op mijn flat, het is er altijd koel!

Zondag 28 mei ’17

04973c3738890a9d1e3219ffd3d394f9

Mijn lanterfanter dag is weer aangebroken en ik besluit offline te gaan en geen foto’s te maken. You need days like this, mensen. Helemaal nu je altijd maar bereikbaar bent en er zoveel impulsen komen van social media. Believe me, het is echt een uitkomst zo’n dag. Gewoon lekker lanterfanteren en doen waar je zin in hebt. Even op adem komen en ontprikkelen (dit is geen woord, ik weet het) voordat de nieuwe week weer begint. Een prima dag.

Hoe was jullie week? Hebben jullie ook genoten van een mini vacay?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin