Selecteer een pagina

photogrid_1494928408950

Er is wederom een week voorbij gevlogen. Een week die voor mij persoonlijk heel erg druk en confronterend was maar het was ook een week waarin wij eindelijk een voorproefje kregen van zomerse temperaturen en ik de eerste keer dit jaar een zomers maxi dress aan kon trekken. Naast een weekje werken, had ik heel veel gesprekken, ontving heel veel toffe pakketjes en bezocht ik een ontzettend leuk bloggers evenement. Hoe mijn week eruit zag, deel ik uiteraard vandaag met jullie in mijn weekly picture wednesday foto overzicht.

Maandag 10 mei ’17

photogrid_1494928082273

Vandaag ga ik terug naar de plek waar mijn avontuur afgelopen jaar allemaal begon. Ik heb een terugkomdag in Heliomare om te checken hoe het gaat en waar ik sta. Het is fijn om even zo’n moment te hebben want er zijn toch wat dingen waar ik tegenaan loop en wat makkelijker uit te leggen is bij mensen die er elke dag mee bezig zijn. Fijn maar ook confronterend want je wilt het liefst natuurlijk van de daken schreeuwen dat het geweldig met je gaat. Na Heliomare ga ik meteen door naar haptonomie. Het thema van vandaag is dus confronterend, had ik dat al gezegd? Gelukkig heb ik mijn revalidatie vriendinnen die ik altijd kan bellen of appen op zo’n moment om zo’n dag te bespreken en zij snappen meteen hoe ik mij voel. Het is fijn om te sparren met mensen die door hetzelfde gaan als waar jij doorheen gaat.

Dinsdag 11 mei ’17

photogrid_1494928115376

Gisteren heeft er behoorlijk ingehakt en ik ga op de automatische modus de dag door. We hebben nog een evaluatie gesprek om te zien hoe het gaat en waar ik sta. Wederom een confronterend gesprek. Iets wat de rode draad door deze week gaat zijn lijkt het wel. Aan het einde van de dag ben ik op en ik realiseer mij dat ik mijn sport spullen gewoon ben vergeten mee te nemen. Dus ik ga naar huis en breng een avondje op de bank door. Woohooo .. the exciting life ;-).

Woensdag 10 mei ’17

photogrid_1494928149624

Ik begin mijn dag met een kritisch maandelijks gesprek bij de huisarts. Ondanks het lieve bosje bloemen dat hij op zijn bureau heeft staan, is het een pittig gesprek waarin ik flink om mijn oren wordt geslagen. Hij zet zijn woorden nog even kracht bij met een sterkte Gandalf quote uit mijn favoriete film trilogie “The Lord of The Rings” (wat hij overigens niet wist). Behoorlijk onder de indruk ga ik aan het werk. Een behoorlijk dagje knallen want mijn collega is ziek. Gelukkig mag ik ’s avonds bij mijn ouders aanschuiven voor een heerlijke avond maaltijd. Iets waar ik ontzettende behoefte aan heb na zo’n lange dag. Plus er ligt een cadeautje op mij te wachten die ik heb gewonnen op de blog van Nina. Ultimate happy moment.

Donderdag 11 mei ’17

photogrid_1494928184369

Mijn collega is nog steeds ziek dus ik zit nog een dagje alleen en heb flink wat werk op mijn bureau liggen. Enige voordeel is wel dat de dag voorbij vliegt maar het voor jullie dus niet een hele boeiende dag is. Ik ga snel naar huis om op de bank te ploffen voor Lyon – Ajax en kijk nog even een stukje Pauw waar mijn grote held Wim Kieft aan tafel zit.

Vrijdag 12 mei ’17

photogrid_1494928214991

Het lukt met veel pijn en moeite om wakker te worden. Duidelijk een teken van mijn lichaam dat het een zware week is geweest. Het gevoel blijft de hele dag aanwezig. Er ligt weer een pakje bij mijn ouders klaar voor mij en gelukkig mag ik aanschuiven voor wederom een heerlijke maaltijd. Ik blijf nog even op de bank hangen maar ga al snel naar huis om lekker vroeg in bed te kruipen. Vroeger vocht ik daar altijd tegen want ik vond dat ik alles uit het leven moest halen. Inmiddels sta ik daar wel wat anders tegenover.

Zaterdag 13 mei ’17

photogrid_1494928260059

Het lijkt een mooie dag te worden en als ik mijn balkon deur open gooi (klinkt zo lekker dramatisch), voelt het ook heel aangenaam. Ik besluit een heerlijke zomers maxi dress aan te trekken. Vandaag ben ik namelijk uitgenodigd voor het bloggers event #DIYmetViking. Een creatieve dag met creatieve bloggers waar wij drie workshops mogen volgen. Helemaal mijn ding zoals jullie inmiddels wel weten. Een verslag volgt nog van dit event. Als ik terug ben in Zandvoort, haal ik mijn Nivea pakket op van The Insiders. Ik mag namelijk de nieuwe Nivea Hairmilk en Nivea Care & Hold lijn testen. Ook hiervan volgt nog een review maar ik ben nu al verliefd op de geur. Ik heb verder een hele spannende zaterdag waarop ik helemaal niets doe. Vandaag en de week hebben zijn tol geëist en het is klaar voor vandaag.

Zondag 14 mei ’17

photogrid_1494928316841

Het is vandaag moederdag! Wederom een dag die door de commercie in het leven is geroepen want waarom maar 1 dag per jaar moederdag? Maar voordat ik bij mijn moeder langs kan, sta ik rond 9 uur bij de Vomar die na een verbouwing zijn deuren vandaag opent. Er is namelijk een hele goede aanbieding met All Stars en die heb ik uiteraard nodig voor de zomer. Of is dat een slecht excuus? Na het scoren van de All Stars en de winkel te zijn ontvlucht want het is zoooo druk, lopen we nog een rondje door de duinen en daarna ga ik even langs mijn moeder. Ondanks dat ik niet heel veel inspanning lever vandaag, gaat het kaarsje uit als ik thuis kom en is mijn energie op. Ik doe de rest van de dag eigenlijk niets meer behalve naar de radio luisteren voor de ontknoping van de Eredivisie. Het is wat het is. Ik bezoek nog wel even de Wild & Free Society van Lou Niestadt om wat inspiratie op te doen en ik word daar heel erg blij van.

It’s a wrap. Dit was mijn drukke en confronterende week.

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog leuke dingen gedaan?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin