Selecteer een pagina

Happy wednesday! Deze week is weer door de midden maar geen woensdag zonder mijn foto dagboek. De week van Hemelvaart was een korte werkweek van maar drie dagen. Een week die in het teken stond van auto issues, een out of my comfort zone foto shoot met geweldige nieuwe kledingstukken en heel veel relaxen. Het was een leuke week en vandaag deel ik uiteraard met jullie wat ik allemaal deed.

Maandag 7 mei’18

De maandag begint vroeg want ik moet mijn auto naar de garage brengen voor een APK keuring. Iets waar ik altijd de kriebels van krijg en mijn positieve mindset altijd weer moeite mee heeft. Ben ik de enige die dat heeft of herkennen jullie je hierin?

De dag vliegt voorbij aangezien Hemelvaart deze week is en er natuurlijk weer een heleboel omgegooid moet worden. Bonus vrije dagen zijn fijn maar altijd wel een dingetje om het allemaal goed te plannen. Gelukkig kan ik aan het eind van de dag mijn auto ophalen bij mijn ouders, met een flinke factuur. Misschien volgende keer toch de law of attraction toepassen in plaats van doemdenken.

Thuis maak ik eindelijk mijn pakketje van Yours Clothing open en pas ik meteen even alles. Het zijn heerlijke kledingstukken die jullie zeker nog voorbij gaan zien komen de komende tijd.

Dinsdag 8 mei’18

De flow van gisteren gaat vandaag weer gewoon door. Helemaal omdat ik vrijdag vrij ben en dus goed mijn zaken over moet dragen. Dan vliegen je dagen wel voorbij.

Vandaag doe ik een nieuwe poging om naar het event te gaan waar ik vorige week eigenlijk ook naar toe wilde gaan. Dit keer is het in Amsterdam en een van mijn vriendinnen gaat ook mee. Af en toe zo’n inspiratie event doen helpt mij weer een stukje bij mijn zelf ontwikkeling. Je haalt er toch altijd weer wat uit dat je kan gebruiken of waarbij je een aha moment hebt. Zo ook dit keer en ik heb weer een stoot van inspiratie waar ik wat mee kan.

Woensdag 9 mei’18

Het is gisteren een beetje laat geworden dus ik begin de dag wat vermoeider dan normaal. This girl is getting old en kan niet zo goed meer tegen laat naar bed gaan. Gelukkig hoor ik een heleboel van mijn vrienden in dezelfde leeftijdscategorie hierover klagen dus ik ben niet de enige.

Aangezien wij morgen gesloten zijn en ik vrijdag vrij ben, is het vandaag vooral afronden van alle lopende zaken en zorgen dat mijn collega’s weten wat ze moeten doen. Wat ook maar goed is aangezien ik het zwaar heb door het slaap gebrek. Mijn collega’s doen een hete Indonesische chips challenge en de winnaar is: ME! Na jaren van steeds pittiger gaan eten, is deze chips voor mijn gevoel goed te doen terwijl de rest klaagt dat het te heet is ;-).

Als ik het kantoor uitloop heb ik een weekend gevoel, wat ik ook gewoon heb. Thuis plof ik dan ook lekker op de bank met een boek en ik kom er niet meer vanaf. Mijn weekend is begonnen ;-).

Donderdag 10 mei’18

bron: shutterstock

It’s Hemelvaart en ik begin met hoofdpijn. Waarschijnlijk een herkenbaar dingetje voor mensen die net als ik eigenlijk altijd werken. Een soort afkick verschijnselen op je vrije dag.

Maar de hoofdpijn zorgt er wel voor dat er echt niets uit mijn handen komt en de dag eigenlijk een beetje verloren is.

Vrijdag 11 mei’18

Vandaag heb ik nog een bonus dag vrij. Maar de dag verloopt niet helemaal zoals het moet gaan. Ik begin de dag met een bezoekje aan de kapper. Gewoon voor een touch up maar ook omdat we vandaag de outfits van Yours Clothing gaan shooten.

Als locatie hebben wij de Lichtfabriek uitgekozen en gelukkig zetten we snel alle outfits op de foto. Voor mij echt een out of my comfort zone dingetje want ik blijf het lastig vinden om op de foto te gaan.

Als ik mijn auto wil starten, gebeurt er vrij weinig en sta ik met een kapotte auto stil in Haarlem. Gelukkig komt mijn vader to the rescue (wat moet je zonder je vader in dit soort situaties) en met zijn drietjes krijgen we hem toch weer aan en ik rijd meteen naar de garage toe. Een behoorlijk baal momentje na zo’n leuke dag. We sluiten de dag daarom maar goed af met een bezoekje aan het strand om even bij te komen.

Ik word altijd een beetje nerveus van gedoe met mijn auto en de spanning heeft er dan ook behoorlijk in gehakt. De rest van de avond, ben ik de beste vrienden met mijn bank en kijk lekker naar Planet of the Apes.

Zaterdag 12 mei’18 + zondag 13 mei’18

Het weekend doe ik eigenlijk niet zo heel veel. Ik rommel wat rond, probeer een selectie te maken uit de foto’s van gisteren, kijk het tweede seizoen van “ Dear white people”, ga bij mijn moeder langs voor moederdag en kijk uiteraard naar Max Verstappen.

It’s a wrap! Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo