Selecteer een pagina

photogrid_1494355230136

Happy Wednesday! De werkweek is weer op de helft en zoals altijd, vaste prik, is het vandaag weer tijd voor mijn weekoverzicht. Het was een bewogen week met een hele indrukwekkende Dodenherdenking, de trouwdag van mijn ouders en de week waarin ik werd geconfronteerd met mijn grenzen en lichaam. Maar uiteraard kunnen jullie dit allemaal lezen in mijn weekoverzicht van vandaag.

Maandag 1 mei ‘17

photogrid_1494348982595

Happy Monday! Het is vandaag een feestdag want mijn ouders zijn 180 jaar getrouwd zoals jullie vorige week al konden lezen. Mijn dag begint jammer genoeg niet goed. Ik word wakker met een koortsig gevoel en pijnlijke plekken in mijn lichaam waar ik niet blij van word. Ga ik dan gewoon werken? Ja, ik ga gewoon werken. Maar wel in een standje lager dan normaal. Gelukkig heb ik al contact met een van mijn Heliomare behandelaren voor een terugkom moment en zij zet meteen de planning aan het werk om zo snel mogelijk afspraken in te plannen. Hier kan ik dus echt blij van worden. Ondanks dat het de feestdag van mijn ouders is, mag ik het eten uitkiezen. Net als een klein meisje, kies ik voor pannenkoeken en ik verbaas mij over de mega fles stroop die tegenwoordig te koop is. Met een gevulde pannenkoeken buik, ga ik naar huis en kruip vroeg mijn bed in want een dag als vandaag kost toch veel energie.

Dinsdag 2 mei ‘17

photogrid_1494355171525

Net als gisteren word ik niet goed wakker en ik begin er nu echt van te balen. Ook omdat ik niet goed weet waarom mijn lichaam op dit moment zo reageert. Maar ook vandaag ga ik gewoon werken en op weg naar het werk, is er een kleine paniek als er een koe uit het duin is los gebroken. Ik ben alleen maar onder de indruk van het formaat van het beest. Wederom werk ik in een standje lager dan dat ik normaal zou doen. Na het werk, probeer ik mijn lichaam en hoofd te ontspannen in de fitness en het zwembad bij Heliomare.

Woensdag 3 mei ‘17

photogrid_1494355137546

Vandaag voel ik mij gelukkig beter en ik kom goed de dag door. Dat is dan echt weer een lichtpuntje. Na werk heb ik afgesproken met een van de meiden van revalidatie die inmiddels een goede vriendin is geworden. We kletsen gezellig bij en eten samen. Het is fijn om even met iemand te zijn die je frustraties herkent en weet hoe lastig het soms is. Ik knuffel flink met haar chihuahua Spike en dat maakt alles weer een stuk beter.

Donderdag 4 mei’17

photogrid_1494355094591

Een gewone werkdag en eigenlijk een dag die niet echt boeiend is. De afspraak van die avond komt te vervallen en ik kruip lekker op de bank om even op adem te komen. Ik ben onder de indruk van de dodenherdenking en vooral van het optreden van Eberhard van der Laan. Wat een sterke en indrukwekkende man!

Vrijdag 5 mei’17

photogrid_1494355062268

Het is Bevrijdingsdag en wij vieren de bevrijding op kantoor want ook al is het feest, er moet ook gewerkt worden. De laatste dag van de week knallen we nog even door. Ik twijfel heel erg of ik naar Bevrijdingspop in Haarlem zal gaan maar ik luister braaf naar mijn lichaam en besluit, toch wel met een rot gevoel, om het dit jaar voorbij te laten gaan. Ik had graag naar De Jeugd van Tegenwoordig willen gaan maar het is niet verstandig. Ik eet lekker bij mijn ouders en de verhalen over de oorlog en mijn opa’s en oma’s vliegen voorbij. Ik sluit de avond af met mijn nieuwe Netflix verslaving “Chef’s table”. Wat een toffe documentaire serie is dat zeg!

Zaterdag 6 mei’17

photogrid_1494355030508

Ik slaap heel, heel, heel erg goed en daar word ik heel, heel, heel erg blij van. Ik heb vandaag een paar afspraken staan maar ik ga eerst langs de bieb om het nieuwe boek van Sophie Kinsella op te halen. Ik reserveer tegenwoordig elk boek wat ik maar wil lezen en zo weet ik dus zeker dat ik niet de hele bibliotheek hoef af te zoeken want die zetten ze dan gewoon voor je klaar. Iets met comfort en je leven makkelijk maken. In de middag doen Barbara en ik een shoot bij onze favoriete locatie De Lichtfabriek in Haarlem waar iedere keer dat we er komen, er wel nieuwe street art te vinden is. Ik vind de creativiteit echt geweldig. We zetten de Lidl nog even op stelten en ik koop wat beauty spulletjes die ik binnenkort voor jullie zal reviewen. De rest van de dag luister ik braaf naar mijn lichaam en doe ik niets.

Zondag 7 mei’17

photogrid_1494354969056

De planning voor vandaag is eigenlijk net zo boeiend als hoe ik zaterdag heb afgesloten: niets doen. Op weekend dagen probeer ik echt zoveel mogelijk mijn rust te pakken en de dingen te doen/ voorbereiden waardoor ik de week ontspannen kan doorkomen. Ik heb even de tijd nodig om een nieuwe balans en ritme te vinden. Ik loop daar best tegenop en vind het lastig. Uiteraard ga ik mijn wekelijkse meditatieve wandeling doen met een van mijn vriendinnen en plof daarna op de bank. Ik luister heel ouderwets naar het voetbalcommentaar op de radio en werk een beetje aan mijn blog. Als voetbal klaar is, ga ik aan mijn CreaCross uitdaging werken voor komende week en zo eindig ik mijn zondag. Oh nee, ik eindig het weekend met een bakje aardbeien met slagroom en daar word ik dus echt intens gelukkig van.

Hoe was jullie week? Wat hebben jullie voor komende week op de planning staan?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin