Selecteer een pagina

Happy wednesday! Week 16 is al in volle gang maar geen woensdag zonder mijn week overzicht. Week 15 was een confronterende week want ik werd weer eens met mijn neus op mijn lipoedeem benen gedrukt. Waar ik aan het begin van de week nog een feestje vierde over mijn gezondheid, werd het de dagen erna toch wel een struggle om te blijven lopen. Het was wederom een week van uitersten die ik toch enigszins teleurgesteld afsloot. Lees snel verder om te weten te komen wat er allemaal gebeurde. 

Maandag 9 april ’18

De dag begint bij het huisartsencentrum. De resultaten van mijn bloed zijn binnen en die waren perfect. Het liefst zou ik het papiertje met uitslagen onder iedere criticus zijn neus willen duwen maar goed, ik lijst hem wel gewoon in. Het is een last die van mijn schouders valt om te horen dat, ondanks al mijn mankementen, mijn bloed en organen gewoon prima in orde zijn. Ik kom later op kantoor binnen vallen en eerlijk is eerlijk, ik heb meteen het gevoel dat ik achter de feiten aanloop. Laten we het erop houden dat ik gewoon liever voor de feiten uitloop. Dit zorgt er wel voor dat het een pittig dagje is en ik kapot ben aan het einde van de dag.

Dinsdag 10 april ’18

Nieuwe dag, nieuwe kansen. Er moeten een aantal beslissingen vandaag genomen worden dus veel overleggen en proberen alles draaiende te houden. Als ik aan het einde van de dag op mijn telefoon kijk, heeft mijn vader allerlei foto’s gestuurd van pakjes die zijn aangekomen. Sinterklaas is dit jaar vroeg. Mijn #echtepostiscool pakketje is er gewoon al en ziet er super leuk uit! Ik moet alleen nog even tot de 21e wachten tot ik het mag uitpakken. Het andere pakket is een Hygge pakket van Nordic Sense dat ik gewonnen heb bij May-Cate. I am a happy girl today en dat had ik wel even nodig aangezien ik ontzettende last van mijn benen heb. Dik en opgezwollen waardoor het lopen ontzettend moeilijk gaat en ik alleen maar wil liggen.

Woensdag 11 april ’18

Een nacht met mijn benen omhoog slapen heeft een beetje geholpen maar het vochtige en warmere weer helpen in dit geval niet mee. Nu ik zo druk ben met de operaties, lijkt het ook wel of ik mij veel bewuster ben van mijn lichaam. Normaal zou ik dwars door gaan maar ik sta nu veel meer stil bij wat ik voel. Gisteren en vandaag zijn lichamelijk geen goede dag. Veel pijn, vermoeid en die trap op de foto is een ware beproeving. Het liefst was ik beneden blijven staan maar het is dat ik na het werk een coaching afspraak heb staan. Als ik thuis ben, is het weer op bed liggen met het voeteneinde omhoog en hopen dat het wat minder gaat worden in de nacht.

Donderdag 12 april ’18

Dit is zo’n dag waar ik kennelijk met mijn ogen dicht de deur uit ben gelopen want pas in de auto zie ik hoe vet mijn haar is. Mijn moeilijke benen hebben voor een moeilijke nacht gezorgd en ik ben er gewoon niet bij als ik wakker word. We hebben vandaag ook nog eens de hele dag vergadering over alle wijzigingen die wij moeten doorvoeren voor de AVG-wetgeving en sluiten de dag af met een behoorlijke to do lijst. Gelukkig zijn mijn papa en mama er om goed voor mij te zorgen na zo’n dag.

 Vrijdag 13 april ’18

Ik ben zo blij met deze jurk van Happy Size en op vrijdag de 13e, kunnen we wel wat vrolijkheid gebruiken. Helemaal de bohémian gypsy vibe die ik zo leuk vind. Weliswaar nu nog aangepast op mijn benen maar voor straks de ideale jurk om mijn stijl weer terug te vinden. De AVG story continues vandaag en het is heel veel uitzoeken en voorbereiden. Normaal zijn de vrijdagen altijd wat rustiger maar vandaag is het dus een gekkenhuis. Mijn laptopje ligt bij de laptop dokter aangezien er nog iets aan mankeerde. Gelukkig kan ik bij mijn ouders op de computer want er moet nog een blog klaar gezet worden (en kan ik meteen mee eten). Als ik alles klaar heb staan, ga ik naar een verjaardag van een vriendin waar ik uiteindelijk veel te lang blijf zitten. Maar het is wel een gezellige avond en daar gaat het om. Een goed begin van het weekend.

Zaterdag 14 april ’18 en zondag 15 april ’18

Het weekend was nodig .. ik moest bijkomen van de week. Ik had heel veel plannen en dingen die ik van mijn to do lijstje wilde strepen maar uiteindelijk is er niet veel terecht van gekomen. Ik ben nu in het proces om daar mild naar te kijken. Vroeger moest ik heel veel van mijzelf en was ik boos als het niet lukte. Nu kijk ik vooral naar wat ik kan en als het niet lukt, jammer dan. Zondagmiddag kijk ik wel PSV – Ajax en als echte Ajax fan ben ik behoorlijk teleurgesteld in mijn club. Maar goed, het is niet anders.

Week 15 is a wrap! Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo