Selecteer een pagina

photogrid_1492451705684

Happy Wednesday! Het is weer tijd voor mijn foto dagboek van afgelopen week. Een week die uiteraard bestond uit heel veel werken, bewustwording, een nieuwe afspraak bij de haptonoom, iets met gevoelens en emoties die los komen en een nieuwe balans vinden in het leven. Benieuwd hoe ik dat allemaal voor elkaar kreeg in een week? Ik deel het vandaag met jullie.
Maandag 11 april ‘17

photogrid_1492451615911
Nieuwe week, nieuwe kansen. Ik weet dat heel veel mensen moeite hebben met de maandag (en met mijn eeuwige happy modus op maandag) maar ik motiveer mijzelf door iedere maandag te zien als een start van iets nieuws. Mijn maandag begint meteen druk met een gesprek buiten de deur met een nieuwe klant en een haptonomie afspraak die weer veel te weeg brengt en een heleboel naar boven haalt. Emoties en gevoelens blijven toch iets raars en onvoorspelbaar. Wellicht omdat ik er nu ook meer voor open sta dan ik altijd heb gedaan uit bescherming voor mijzelf. Als ik thuis kom is het klaar en doe ik eigenlijk niet veel meer.

Dinsdag 12 april ‘17

photogrid_1492451563162
Another work day en mijn lijf en hoofd hebben het niet naar hun zin. Ik baal ervan want ik voelde mij weken goed maar toch lijk ik weer een beetje terug te zakken. Hoe goed ik het ook allemaal had bedacht tijdens mijn revalidatie, het echte leven houdt zich niet altijd aan wat je hebt bedacht. Ik merk aan mijzelf dat ik ook weer in mijn oude mindset van doorgaan begin terug te vallen en dus soms vergeet rekening te houden met mijn lijf. Ondanks hoe ik mij voel, ga ik toch na het werk door naar Heliomare om te sporten en te zwemmen. Technisch gezien ben ik ruim op tijd maar ik raak met iemand aan de praat van fitness en ren uiteindelijk te laat de gym in. Gelukkig doet niemand daar moeilijk over en draai ik mijn routine enigszins aangepast af. Uiteindelijk maak ik het goed met 10 extra baantjes in het zwembad. Het banen zwemmen geeft mij een immens fijn en vrij gevoel. Iedereen doet zijn ding bij Heliomare en heeft zijn eigen reden om daar te sporten, dat maakt ook dat ik mij er ontzettend vrij en fijn voel.

Woensdag 13 april ‘17

photogrid_1492451508413
Het is tijd voor mijn monthly catch up met mijn geweldige huisarts en we hebben behoorlijk wat te bespreken aangezien het niet allemaal gaat zoals ik zo mooi had bedacht. We bekijken verschillende mogelijkheden en ik word meteen aan het werk gezet om stappen te nemen. Het is fijn om een huisarts te hebben die meedenkt en bekijkt wat het is dat je nodig hebt. Het gesprek sluimert wel de hele dag door mijn hoofd en aan het einde van de dag, ben ik dan ook blij dat ik lekker bij mijn ouders kan eten.

Donderdag 14 april ‘17

photogrid_1492451474416
Another work day as usual .. ik regel van alles en heb veel contact met onze klanten. Hetgeen wat ik het liefst doe en waarvan ik geloof dat het de basis is van een goede verkoop. Relatie beheer, weten wat er bij je klanten speelt en altijd even de tijd voor ze nemen. Het is druk en de dag vliegt voorbij. Maar ik ben mij wel bewust van mijn vermoeidheid en lichaam wat nog steeds niet doet wat ik wil, dus ik besluit na het werk naar huis te gaan i.p.v. te gaan sporten. En nu zullen sommigen misschien denken dat ik dan juist moet gaan sporten en normaal gesproken had ik dat ook gedacht en gedaan maar mijn lichaam werkt tegenwoordig anders en als ik mijn grenzen heb bereikt, dan moet ik daar ook aan toegeven. It’s a different way of life tegenwoordig. Dankzij mijn vader mag ik weer wat nieuwe stukken aan mijn servies collectie toevoegen. Ik ben gek op mooi serviesgoed en ben altijd blij als ik weer wat moois kan toevoegen aan mijn collectie. Wellicht komt het omdat ik ben opgegroeid met een vader die altijd in die branche heeft gewerkt en door mijn bijbaantjes in de ouderwetse porselein winkels van vroeger. Ik kan daar nog steeds ontzettend blij van worden. En mocht je je nou afvragen of ik altijd in de verkoop heb gezeten, ja dat heb ik zeer zeker, al vanaf dat ik student was en ben daarna nooit de verkoop meer uit gegaan. It run’s in my blood ;-).

Vrijdag 15 april ‘17

photogrid_1492451434680
Het is goede vrijdag en vandaag werken wij gewoon. Het is wel een stuk stiller op de weg valt mij op en ook op kantoor is het stiller dan normaal. Wat ons wel de gelegenheid geeft om bij te werken en alvast vooruit te werken op de komende week. Van die dingen waar je niet altijd aan toe komt als het ontzettend druk is. Als het tijd is om naar huis te gaan, merk ik dat het voor mij ook echt tijd is om weekend te gaan vieren. Waar ik vroeger als een bezetene door ging, leef ik nu the granny life en maak ik nu heel bewust keuzes.

Zaterdag 16 april ‘17

photogrid_1492451401093
Mijn afspraak voor vandaag is afgezegd dus ik heb een dag niets in het vooruitzicht. Kennelijk moet het zo zijn na afgelopen week. Ik rommel de dag door en zorg dat er een goede balans is in dingen doen en voldoende rust pakken. Ik kijk een paar afleveringen van “13 ways to” en wil eigenlijk stiekem het afkijken maar aan de andere kant toch ook weer een paar afleveringen bewaren. Ik vind het een fascinerende serie die heel veel taboe onderwerpen aan de kaak stelt.

Zondag 17 april ‘17

photogrid_1492451365346
Happy easter! Is het jullie opgevallen dat Pasen tegenwoordig op kerst lijkt en we steeds meer ermee bezig zijn? Ik kan mij echt niet herinneren dat het vroeger zo’n big deal was. Toen bestond het leven gewoon uit eieren, chocolade eitjes en paas hazen. Maar goed, misschien is dit mijn beleving. Ik richt mijn dag hetzelfde in als gisteren want mijn lichaam heeft het moeilijk en ik weet dat komende week ook weer een drukke week gaat zijn met werk, sporten, een event en andere afspraken. Ik merk aan mijzelf dat ik nog echt de balans aan het zoeken ben maar ik probeer daarin mild te zijn en te kijken naar de goede dingen die er gebeuren. Rond de klok van half 5 ga ik naar mijn ouders om Max Verstappen te kijken (teleurstelling) en te gaan gourmetten. Wij zijn niet zo’n gourmet familie dus het is ontzettend leuk om dat een keertje te doen met mijn ouders. Ik blijf nog even hangen om Boer zoekt Vrouw te kijken en geef ongegeneerd commentaar samen met mijn ouders op de boeren. Heerlijk!
Hoe was jullie week? Waar zijn jullie op dit moment mee bezig?
Take care!
xoxo

Follow my blog with Bloglovin