Selecteer een pagina

Afgelopen week was weer eens zo’n week waarin duidelijk werd hoe divers mijn functie is. Het was een week van sollicitatiegesprekken voeren, werken aan Halloween collecties en daarnaast ook nog mijn basis werkzaamheden verrichten. Het was wederom een drukke week met als afsluiting een lekker relaxed weekend. Wat ik allemaal deed afgelopen week, deel ik vandaag weer met jullie.

Maandag 5 maart ‘18

A new week! We beginnen de week met een ronde sollicitatie gesprekken want wij zijn op zoek naar nieuwe teamleden. Ik heb er vandaag behoorlijk wat gepland staan en probeer mijn dagelijkse taken hier omheen te plannen. Het is behoorlijk wat puzzelen maar uiteindelijk lukt het mij toch. Als ik thuis kom, besluit ik maar iets mindfuls te gaan doen om een beetje te ontstressen: zegeltjes plakken. Ik blijf ze braaf sparen en alle volle boekjes stort ik natuurlijk op mijn lipoedeem rekening maar ik ben nogal slecht met de zegeltjes direct in de boekjes plakken. Een leuke bezigheid voor de maandagavond ;-).

Dinsdag 6 maart ’18 en woensdag 7 maart ‘18

Ik voeg even twee dagen samen aangezien ik twee dagen volop bezig ben met de nieuwste Halloween candy en ik om mijn oren word geslagen met de allernieuwste producten die straks in de winkels liggen. Ook al is het nog niet eens Pasen, wij zitten al helemaal in de Halloween en kerst sferen. Ik ben zo druk dat ik mijn dagelijkse dingen moet lagen liggen en mijn werk zich opstapelt. Aan het einde van deze dagen, ben ik dan op.

Donderdag 8 maart ‘18

Het is Internationale Vrouwendag! Vandaag is weer een hectisch dagje en de dag vliegt voorbij. Tijdens mijn late middag pauze zie ik ineens een aantal foto’s van herten die mijn ouders hebben doorgestuurd waar ze voor de deur staan. Het blijft zo bijzonder (maar ook triest) dat deze dieren bij ons in het dorp rondlopen. Hoop alleen wel dat ze weg zijn als ik naar mijn ouders ga .. hahaha. Als ik naar huis rijd, lijkt de lucht wel in de brand te staan omdat de zon achter de regenwolken vandaan komt. Ik sluit een hectische dag af met home made pannenkoeken en daar kan ik heel blij van worden.

Vrijdag 9 maart ‘18

Ik begin de dag met mijn ontdekking van dit moment: de Andrélon Morning Boost douchegels. Die geur! Loving it. We beginnen de dag wederom met sollicitatie gesprekken en uiteindelijk maken wij vandaag de keuze aangezien wij met spoed iemand nodig hebben. Ik bespreek met mijn manager de lipoedeem operaties en hoe wij die periode het beste kunnen aanpakken (ik wil namelijk gewoon graag wat doen als ik aan het herstellen ben en mijn collega’s ondersteunen). De rest van de dag ben ik vooral bezig met mijn achterstand van de afgelopen week aan het weg werken en zorgen dat ik met een lege inbox maandag begin. Iets wat gelukkig lukt en als ik thuis kom, gaat het licht uit.

Zaterdag 10 maart ’18 + zondag 11 maart ‘18

Ik besluit even een fotovrij weekend in te lassen en mij te focussen op de dingen die ik gedaan wil hebben. Het is een weekend met een goede balans van rust en dingen van mijn to do lijstje afstrepen. Misschien kan ik beter lijst zeggen want het is inmiddels een behoorlijke lijst geworden. Van die klusjes die je continue uitstelt en ze dan steeds vervelender begint te vinden. Maar toen ik eenmaal wat dingen had gedaan, was ik toch wel trots dat ik het eindelijk van mijn lijst kon afhalen. Doordat ik zo druk met van alles ben, vliegt het weekend echt voorbij en voor ik het weet kijk ik de laatste aflevering van De Luizenmoeder.

It’s a wrap, hoe was jullie week?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding weekend: Shutterstock