Selecteer een pagina

Happy wednesday! Zoals jullie al een paar keer hebben kunnen lezen, waren er de afgelopen weken periodes van ups and downs. It’s all part of the deal en het is ook niet zo gek want drie operaties in 4 maanden die ook nog eens een ontzettende impact hebben op je emoties, gaan je niet in de koude kleren zitten. Na de eerste operatie wilde ik nog wel eens vechten tegen deze dagen want ik had helemaal geen zin in dagen of weken met ups and downs. Inmiddels ben ik een soort veteraan geworden als het gaat om omgaan met ups and downs. Ze zijn nog steeds vervelend maar ze mogen er nu wel zijn en op die dagen is het juist belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Gelukkig heb ik inmiddels de rust gevonden om dan een serie te kijken of gewoon even niets te doen. Daarom deel ik vandaag in de weekly catch up mijn favoriete series van de afgelopen weken met jullie.

La Casa des Flores

Ik ontdekte op Netflix de Mexicaanse series de afgelopen weken. Ze zijn een beetje over de top met veel hysterie en drama maar dat is best wel eens lekker om naar te kijken.

La Casa des Flores gaat over een familie van stand met een beroemde bloemenwinkel die behoorlijk wat geheimen hebben. Uiteindelijk zorgt een voor die geheimen voor een val in de afgrond en krijgen ze de nodige problemen om mee te dealen.

Deze serie is zo heerlijk fout maar ik heb er van genoten. Jammer genoeg is er maar 1 seizoen want ik ben ontzettend benieuwd hoe het met de familie verder gaat. Helemaal na de cliff hanger waarmee ze het seizoen afsluiten.

Mocro maffia

Een serie van Nederlandse bodem op Videoland met geweldige acteurs die hun rollen waar maken. Alles is duister en fout, precies zoals je zou denken als het gaat om het criminele wereldje.

Ik keek deze serie dus in de week na mijn laatste operatie en zat soms echt met rillingen op mijn rug als er weer eens iemand in elkaar werd gemept. Ik werd er echt ingezogen op een of andere manier. Diepe buiging voor de makers van deze serie en de acteurs die zijn gecast.

Famke Louise

Eerlijk is eerlijk, ik had een mening over Famke Louise en die was niet zo positief. Helemaal niet na haar eerste single. Maar na haar te hebben gezien in Expeditie Robinson en ook een hele andere kant van haar te hebben gezien, moet ik eerlijk toegeven dat ik mijn mening moest bijstellen.

Ik was dan ook erg benieuwd naar de 4-delige docu serie op Videoland die er over haar is gemaakt. Na het zien van de 4 afleveringen, maak ik een diepe buiging voor deze jonge vrouw. Niet alleen heeft ze dagelijks te maken met een portie ellende die over haar heen wordt gestort door haters en dealt ze hiermee, ze heeft ook in het leven haar aandeel ellende wel gehad. Heel bijzonder om te zien dat een jonge vrouw zo ontzettend hard werkt en ook nog eens met een immense druk moet dealen. Famke Louise mag oprecht trots zijn op waar zij nu in het leven staat.

Made in Mexico

Dit is zo’n serie die echt een guilty pleasure is. Heerlijk het leven van Mexicaanse socialites volgen die het goede leven leven maar toch hun portie problemen hebben. Natuurlijk zijn er intriges, drama’s en persoonlijke problemen. Een mix van The Kardashians en Orange County/ The Hills.

Doe mij nog maar heel veel seizoenen hiervan want deze guilty pleasure wil ik graag heel lang vasthouden.

The Good Fight

Waarschijnlijk ben ik weer de laatste die deze serie ontdekt heeft maar ik heb allebei de seizoenen die op Videoland stonden gebingewatched. Wat een geweldige serie!

Suits maar dan toch wat vrouwelijker en op de huidige politiek en maatschappij georiënteerd. Veel maatschappelijke kwesties die worden besproken zoals president Trump, #metoo en natuurlijk fake news. Ook bij deze serie kan ik niet wachten tot er een nieuw seizoen is.

Gelukkig heb ik nog heel wat series op mijn to read lijstje staan zoals Condor en Outlander dus mogen er nog up and down dagen komen, dan kan ik mij tenminste vermaken.

Wat kijken jullie op dit moment?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock

Bron video’s: Netflix // Videoland