Selecteer een pagina

Afgelopen maand stond in het teken van Game of Thrones. Voor mijn gevoel was ik de laatste persoon op aarde die deze serie nog niet gekeken. Inmiddels weet ik dat dit niet zo is maar toch voelde het zo. Ik heb in rap tempo alle seizoenen gekeken en gisteren was helaas de laatste aflevering want de serie is voor nu afgesloten. Na zo’n intensieve binge watching maand, val ik nu eigenlijk een beetje in een zwart gat want wat moet ik nu gaan kijken? Gelukkig zijn er weer een aantal nieuwe series en films die ik wil kijken maar komen er ook nieuwe seizoenen aan van series die al favoriet waren. Benieuwd wat ik de komende tijd ga kijken, lees dan snel verder.

The handmaid’s tale (seizoen 3)

6 juni is het eindelijk zo ver en dan begint seizoen 3 van The Handmaid’s tale. Toch wel mijn favoriete serie van 2018 die ik heerlijk tijdens mijn herstel na de operaties kon kijken. Nou ja heerlijk, de serie is best gruwelijk en lijkt soms wel realiteit te worden. Ik kan dan ook niet wachten om te zien hoe het verder gaat.

Dumplin’

Het boek staat al een hele tijd in mijn kast maar heb ik tot op heden nog niet gelezen. De film stond al geruime tijd op mijn to see lijstje maar het duurde eventjes voordat hij op de Nederlandse Netflix stond. Maar het is eindelijk zo ver en hopelijk ga ik, na het zien van de film, ook het boek eindelijk lezen.

She’s gotta have it (seizoen 2)

Een Netflix serie die soms op het randje is. Een jonge Amerikaanse kunstenares die vrij wil leven en haar seksualiteit aan het ontdekken is. De trailer laat zien dat het nieuwe seizoen een andere kant in slaat en er nog meer te ontdekken valt in het leven.

Younger

Deze serie is nieuw voor mij maar ik zag hem voorbij komen op Videoland omdat er een nieuw seizoen aan komt. Hier kan ik nog niet zo heel veel over zeggen.

Knock down the house

De Amerikaanse politiek is soms net een grote soap en daarom heel erg leuk om te volgen. Maar soms staat er iemand op die alleen maar bewondering kan oogsten. Deze film gaat over opkomen voor je idealen en stappen durven zetten die anderen niet durven zetten.

Dead to me

Toevallig ben ik afgelopen weekend aan Dead to me begonnen. Een serie over een weduwe die haar man is verloren bij een tragisch ongeluk en jaagt op degene die haar man heeft aangereden. In haar zoektocht ontmoet ze een nieuwe vriendin die een behoorlijke geschiedenis heeft.

Wat kijken jullie op het moment?

Take care!

xoxo

Bron trailers: Netflix/ Videoland

Bron stock afbeelding: Shutterstock