Selecteer een pagina

Hoewel het weer er eigenlijk om vraagt om naar buiten te gaan, is het soms ook gewoon lekker om op de bank te ploffen na een lange, warme dag. Ik heb de mazzel dat mijn huis eigenlijk altijd wel koel blijft, hoe warm het buiten ook is dus na een lange, warme dag is het dan ook heerlijk vertoeven op mijn bank. Gelukkig zijn er weer genoeg leuke dingen te zien de komende maanden op Netflix, Videoland en Ziggo Go dus van komkommertijd op tv is geen sprake meer. Ik maakte een lijstje van programma’s die ik de komende zomermaanden ga kijken.

Orange is the new Black

Het laatste seizoen van Orange is the new Black staat vanaf 26 juli a.s. online. Hoewel er soms seizoenen tussen zaten die ik niet heel erg leuk vond, heb ik de laatste twee seizoenen in een ruk uitgekeken. Het heeft mij dan ook lang genoeg geduurd voordat het laatste seizoen eindelijk online staat.

Het Spaanse Dorp Polopos

Vorig jaar was ik verslaafd aan Het Italiaanse Dorp Ollolai waarin 5 koppels het dorp Ollolai nieuw leven mochten inblazen. Dit jaar is het niet Italië maar Spanje waar een uitgestorven dorp nieuw leven ingeblazen gaat worden. Benieuwd of het net weer zo verslavend is als vorig jaar.

The Chef Show

De film Chef is al jarenlang een van mijn favoriete films. De schrijver, regisseur en foodie Jon Favreu en chef kok Roy Choi onderzoeken in The Chef Show onderzoeken gerechten binnen en buiten de keuken samen met o.a. de castleden van The Avengers. Een heerlijke kook show met geweldige gerechten die stap voor stap worden uitgelegd.

Temptation Island Vips

Ja wederom een secret sin maar natuurlijk ga ik Temptation Island Vips kijken. Er is al zoveel gossip online gekomen waar ik door getriggerd werd, dat ik dit seizoen echt ga kijken. Aflevering 1 stond afgelopen week online en het was al een hoop drama dus ben benieuwd wat er nog meer gaat komen.

The Hills: New Beginnings

Heel wat zondagen heb ik doorgebracht op de bank met The Hills. Na jaren afwezigheid was afgelopen zondag de eerste aflevering van The Hills: New beginnings te zien op MTV. Niet alle originele castleden zijn er weer maar we kunnen wel genieten van het wel en wee van Audrey, Brody, Heidi, Spencer en Stephanie. I love the Hollywood glamour en stiekem ook wel een beetje al het drama wat er tussen de hoofdrolspelers is.

Younger

Younger staat al een tijdje op mijn Videoland watch list. Een serie over een 40 jarige die door haar scheiding plotseling een alleenstaande moeder is en weer aan het werk moet. Helaas komt ze erachter dat dit niet zo makkelijk is. Maar als ze tijdens een avond uit in een bar versierd wordt door een 20 jarige, ziet ze nieuwe mogelijkheden.

Vis a Vis

Inmiddels staat seizoen 2 al op Netflix en had ik seizoen 1 even gemist maar na het lezen van wat reviews wil ik Vis a Vis snel gaan kijken. Een soort Orange is the new Black maar dan de Spaanse variant.

Big Little Lies

De serie gebaseerd op het boek van Liane Moriarty. Op een avond van de basisschool vindt een verdachte moord plaats waarbij verschillende moeders zijn betrokken. Er blijkt nogal wrijving te zijn tussen de verschillende moeders en hun gezinnen. Seizoen 1 heb ik inmiddels gekeken en was zo geïntrigeerd door de verhaallijn dat ik niet kan wachten tot het volledige tweede seizoen online staat.

Welke aanraders hebben jullie die ik wellicht de komende tijd nog zou kunnen kijken?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Shutterstock 

Bron video’s: Netflix / Videoland / MTV/ Ziggo Go