Selecteer een pagina

Mijn all-time favoriete geur is jasmijn. Een geur die mij doet denken aan warme zomers en vakanties in warme gebieden. De geur van jasmijn herken ik uit duizenden en toen ik laatst bij de Hema was en de geur Fame rook uit de Make it happen lijn, was ik verkocht. Ik nam een aantal producten uit deze lijn mee en testte deze de afgelopen weken uit.

Make it happen

De gehele luxe body verzorgingslijn bestaat uit Flow, Shine, Bliss en Fame. Deze zijn onderdeel van de serie ‘Make It happen’.

De lijn is geïnspireerd op warme geuren en zowel van de Flow, Shine, Bliss en Fame is een foam douche mousse, douche scrub, body cream, body mist en handzeep beschikbaar. De lijn is bedoeld om je een boost te geven. Hierop zijn de verpakkingen en de namen dan ook op geïnspireerd. Hierbij wordt Fame getypeerd door de frisse geur van jasmijn, verse citrus en blauwe bessen.

De prijzen varieren van € 3,– tot € 6,–

Bron: Hema

Mijn mening

Ik nam de douche scrub, body cream en body mist mee uit de Fame lijn. Ik viel meteen op de geur toen ik hem testte in de winkel aangezien ik meteen de jasmijn rook. Gecombineerd met citrus, ontstaat er een hele aparte geur. Er zijn een aantal geuren die ik echt bij de zomer vind horen en dit is er eentje van.

De douche scrub komt in een handige tube. De scrub is een gel met medium grove scrub deeltjes. Persoonlijk vind ik een wat grovere scrub altijd wel fijn. Ik heb dan altijd het gevoel dat het tenminste effect heeft. De geur is goed aanwezig en blijft goed hangen na het afdrogen.

De body cream komt in een grote pot. De cream is dikker dan een bodylotion maar dan weer dunner dan een body butter. De cream smeert makkelijk uit en trekt snel in. Inmiddels is wel bekend dat ik van body creams houd die snel intrekken. Helemaal in de ochtend is dat voor mij een must ;-). Ook in de body cream is de geur weer goed aanwezig en door het opbouwen van de laagjes, hangt de geur ook echt om je heen.

De body mist zit in een simpele flacon met spray dop. Als je jezelf echt wilt baden in deze heerlijke geur dan is deze body mist echt een must. Je kan hem natuurlijk flink sprayen maar met een paar pompjes heb je ook genoeg. De geur vervaagt wel in de loop van de dag maar het is ook een body mist en geen eau de toilette.

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik mijn zomer 2018 geur heb gevonden. Ik ben verliefd op de combinatie van jasmijn en citrus. Het geeft een hele aparte geur combinatie maar die ideaal is voor de zomerse dagen die eraan komen.

Hebben jullie deze lijn al zien staan bij de Hema?

Take care!

xoxo