Selecteer een pagina

Hoewel het een paar dagen best koud is geweest, is voor mijn gevoel de winter nog niet echt begonnen. Toch is dit wel de tijd van het jaar waarin je huid wat extra verzorging en liefde nodig heeft. Mijn verzorging begint voor mij bij de reiniging en ik kies hiervoor regelmatig een fijne scrub om de huid van mijn gezicht wat extra reiniging te geven. Ik ontdekte laatst de L’Oréal Sugar Scrubs en testte daarvan de voedende variant. Benieuwd wat mijn ervaring hiermee is, lees dan snel verder.

Wat zegt L’Oréal over de Sugar Scrubs?

Eindelijk een sugar craving die niet slecht voor je is! Ontdek de Sugar Scrubs van L’Oréal Paris, op basis van 100% natuurlijke exfolianten. Onze scrubs zijn verrijkt met 3 verschillende fijne en natuurlijke suikerkristallen voor een babyzachte huid. Het resultaat: een schone, zachte huid die straalt.

De Sugars Scrubs van L’Oréal Paris kunnen zowel worden gebruikt voor de huid als de lippen en zijn geschikt voor alle huidtypes. Er zijn 3 heerlijke varianten beschikbaar: een voedende, verzorgende en zuiverende scrub. Kies de Sugar Scrub die bij je past.

Is je huid dof en vermoeid?
Kies dan voor de Sugar Scrubs Druivenpit. Deze scrub bevat druivenpitolie die vol zit met Vitamine E; dit heeft een verhelderend effect op je huid.

Ben je op zoek naar een product om je huid extra grondig te zuiveren?
Sugar Scrubs Kiwi helpt je hierbij. De kiwizaden maken de huid glad, ontstoppen poriën en verminderen mee-eters.

Heeft jouw huid behoefte aan een product dat niet alleen reinigt, maar ook hydrateert?
Dan is de Sugar Scrubs Cacaoboter perfect voor jou. Deze romige scrub bevat cacaoboter dat een kalmerend en hydraterend effect heeft.

Bron: L’Oréal

Mijn mening

Met de winter en kou in het vooruitzicht, koos ik voor de voedende variant. Een scrub die, naast de suikerkristallen, een aantal verzorgende ingrediënten bevat: cacaoboter (helpt droogheid te kalmeren), kokosnoot ( vol met lipiden voor het beschermen van de huidbarrière) en cacao granen (voor verwijderen dode huidcellen en verzachten van de huid). Het eerste wat mij opvalt is dat de scrub in een pot zit en dat het een vrij harde substantie is. Je haalt een klein beetje uit de pot en op mijn hand merk ik al dat de harde substantie vrij snel in een vloeibare, olie achtige substantie veranderd die een fijn laagje op mijn huid achter laat.. Tijdens het scrubben voel ik de grovere deeltjes al op mijn gezicht. Het is duidelijk een milde scrub met een hele aangename geur die moeilijk te beschrijven is: romig, medicinaal maar toch enorm prettig.

Ik vind het een enorm fijne scrub maar moet wel over een paar drempels heen. Allereerst natuurlijk dat het in een pot zit. Iets wat ik niet erg handig en hygiënisch vind aangezien ik altijd mijn gezicht scrub onder de douche. Ten tweede, de substantie. Dat was gewoon een kwestie van wennen maar ik stond wel even raar te kijken dat het hard was. Maar deze twee dingen daar gelaten, ik vind het een geweldige scrub. Het is een vrij milde scrub maar je voelt de korrel wel en het feit dat hij een licht olie laagje op mijn huid achter laat, is voor deze periode van het jaar voor mij echt een plus. Ik heb namelijk vaak last van droge plekjes en mede dankzij deze scrub is mijn huid goed gevoed en gehydrateerd.

Het loont zeker wel om even op internet te kijken als je de scrub wilt aanschaffen want ik zie verschillende prijzen staan. Wat mij betreft is deze scrub voor de winter echt een must have die ik in de douche wil hebben staan en ik ben zeker benieuwd naar de andere twee varianten.

Gebruiken jullie een scrub voor je gezicht?

Take care!

xoxo