Selecteer een pagina

Afgelopen maanden heb ik braaf al mijn geopende potjes skin care opgemaakt. Aan het einde van het jaar was het dan ook tijd om nieuwe skin care aan te schaffen en aangezien mijn huid deze maanden wat gevoeliger en droger is door de weersomstandigheden, besloot ik te gaan voor de Kruidvat Skin Science lijn. Ik was erg benieuwd of deze producten mijn huid door de wintermaanden heen zouden helpen. Ik testte de Kruidvat Skin Science Skin Recovering Day Cream en de Soothing Oil. Vandaag deel ik mijn mening met jullie over deze producten.

Kruidvat Skin Science Skin Recovering Day Cream

Kruidvat Skin Science Skin Recovering Day Cream helpt de verstoorde natuurlijke huidflora herstellen en stimuleert de biologische beschermingsfunctie van de gevoelige en reactieve huid.

Naast probiotica bevat de formule het actieve ingrediënt ectoin. Ectoin vermindert het jeukende, branderige en trekkerige huidgevoel als gevolg van een droge huid. De intens hydraterende en verzachtende werking kalmeert en vermindert roodheid en andere zichtbare kenmerken van een geïrriteerde huid. Het resultaat is een gezonde en stralende huid.
€ 5.49 / 50 ml

Bron: Kruidvat

Kruidvat Skin Science Soothing Oil

Kruidvat Skin Science Soothing Oil verzacht en voedt de droge en gevoelige huid.

De formule bevat het actieve ingrediënt Defensil. Defensil brengt je huid tot rust en helpt haar te herstellen. Naast de 24 uur lang vochtregulerende werking biedt de rijke olie intensieve verzorging van extra droge plekjes. De lichte, niet vette formule maakt de huid heerlijk zacht terwijl de huidelasticiteit en stevigheid wordt behouden. Het resultaat is een gekalmeerde en soepele huid.
€ 5.49 / 30 ml

Bron: Kruidvat

Mijn ervaring

Helaas heb ik na een week beide producten gebruikt te hebben, al moeten stoppen omdat mijn huid er heel slecht op reageerde. Niet alleen kreeg ik uitslag en irritatie maar ik kreeg ook weer een aanval van acne en flinke onderhuidse ontstekingen. Ik had de hoop dat dit een mooie budget topper zou zijn die mijn huid de juiste verzorging zou geven maar helaas gebeurde het tegenovergestelde. Wellicht dat het aan mijn huid ligt maar ik vind het erg jammer dat deze producten niet de beloofde resultaten geven en ik bijna 2 weken met een zeer onrustige huid heb rond gelopen. En jullie weten hoe gek ik ben op skin care en graag positieve reviews schrijf, maar helaas bij deze kan ik dat dus niet doen. Om dan deze blog wel met een positief puntje af te sluiten, de verpakking vind ik dan wel weer echt geweldig en ontzettend hygiënisch. De dagcrème is met een handig pompje en de olie is aan te brengen middels een pipet. Daar heeft het Kruidvat bij mij wel punten mee gescoord.

Zijn jullie al bekend met deze nieuwe lijn van het Kruidvat?

Take care!

xoxo