Selecteer een pagina

Inmiddels ben ik alweer even terug van mijn vakantie in Tenerife maar ik heb jullie tot op heden nog niet laten zien wat ik, naast Kiehl’s, nog meer heb gekocht op beauty gebied. De beauty finds uit deze blog zijn producten die ik in de Mercadona heb gevonden. Gewoon een simpele Spaanse supermarkt met een geweldige beauty afdeling. Een van mijn favoriete dingen om te doen in het buitenland is supermarkten bezoeken en dan niet alleen om het eten.  Wat ik allemaal heb gekocht in Tenerife, deel ik vandaag met jullie.

Nenuco

De Spaanse variant van Zwitsal kan niet ontbreken in mijn koffer als ik terug kom uit het Spaanse land. Waar Nederlanders vaak vallen voor de geur van Zwitsal, is het in Spanje de geur van Nenuco. Een hele frisse, limoen achtige geur. Ja, het is voor baby’s maar ik ben gek op deze geur en heb er ontzettend goede herinneringen aan. Mijn ouders wat minder want die moesten altijd mega flessen lotion voor mij meeslepen als ze uit Spanje kwamen. Ik kocht deze vakantie een body lotion en een body spray. Eigenlijk had ik een hele koffer van deze twee producten mee moeten nemen maar het paste simpelweg niet meer in mijn koffer.

Exclusive cosmetics eye patches

Van Exclusive Cosmetics nam ik twee verschillende soorten eye patches mee. Je kent ze wel: die charmante oog maskers die je onder je ogen plakt. De gele bevat goud en de blauwe bevat hyaluronzuur. De gouden patches beloven rimpels te verminderen en een jonger uiterlijk te geven. De blauwe patches beloven de elasticiteit van de huid te verbeteren en de tekenen van vermoeidheid te verminderen. Nu de drukke periodes zijn aangebroken, een ideaal moment om deze patches te gaan testen.

Serum Khanya

Ik nam van het merk Khanya twee verschillende soorten ampullen, gevuld met serum, mee. De gele variant bevat Q10, Ginko extract en Vitamine E. Dit serum zorgt voor de elasticiteit en versterking van de huid. De rode variant bevat olie van de avondroos en baobab. Dit serum heeft een anti-aging effect en vermindert de rimpels. Nu geloof ik niet altijd in alle beloftes die gedaan worden maar voor € 1,95 wil ik wel de proef op de som nemen.

Volgens mij heb ik dit soort gelijke ampullen ook bij de DM wel eens voorbij zien komen.

Van hetzelfde merk, nam ik een dag en nacht concentraat mee. Het dag concentraat bevat groene koffie en het nacht concentraat bevat bisabolol en panthenol. Groene thee geeft de huid voldoende energie voor een energieke uitstraling. De bisabolol en panthenol in het nacht concentraat kalmeren en herstellen de huid gedurende de nacht.

Beauté Mediterranea Dragon’s Blood crème

Crème waarin draken bloed zou zitten klinkt ontzettend spannend. Naast draken bloed, bevat deze crème anti oxidanten en zorgt het voor de regeneratie van de huid. Deze crème zou er voor zorgen dat verloren huidcellen vervangen worden door gelijkwaardige en nieuwe cellen. Nu weet ik niet of je voor € 5,95 heel veel kan verwachten van een crème maar ik vond het wel een spannende crème om te proberen.

Blushion exfoliante corporal coffee

Een body scrub die bestaat uit koffie “afval”. Het verwijdert dode huidcellen, vernieuwt de huidcellen, voedt en exfolieert de huid. Nu heb ik deze scrub nog niet gebruikt maar wetende hoe koffie eruit ziet, lijkt mij dit een hele aparte scrub om te gebruiken. Je staat jezelf namelijk gewoon te scrubben met koffie prut. But we will try and see.

Toevallig zag ik donderdag bij Cynthia op haar blog een interview met een Nederlandse onderneemster die dit product in Nederland verkoopt.

Ik heb besloten om eerst de producten op te gebruiken die ik nu nog open heb staan. Maar mochten jullie van een van deze producten een review willen, let me know.

Gaan jullie ook wel eens op zoek in het buitenland naar aparte beauty producten? Wat is jullie holy grail uit het buitenland?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin