Selecteer een pagina

20170517_073753

Normaal gesproken zou het vandaag weer tijd zijn voor “a Man’s point of view” maar ik was zo enthousiast over het thema van de Crea-Cross challenge van vandaag dat ik mij al had ingeschreven voordat ik naar de planning had gekeken. Maar niet getreurd want “a Man’s point of view” zal nu aanstaande dinsdag worden gepubliceerd. Terug naar de Crea-Cross challenge van vandaag. Het thema was boeken en inmiddels kennen jullie mij een beetje en weten jullie dat een thema als boeken helemaal in mijn straatje ligt. Vandaag laat ik graag mijn uitwerking aan jullie zien.

Inspiratie

20170517_073616

Met boeken kan je natuurlijk heel veel kanten op, ook in creatieve zin. Ik heb er dit keer voor gekozen om een van mijn favoriete verhalen als bron van inspiratie te gebruiken: Alice in Wonderland. Gelukkig snappen de ontwerpers van DiY materialen ook dat dit een geweldig onderwerp is en er komen steeds meer DIY materialen op de markt met het thema Alice in Wonderland.

Uitwerking

20170517_073729

Voor de uitwerking van deze week, heb ik gekozen voor mijn Art Journal van Flying Tiger. Deze boekjes hebben ze in verschillende formaten en zowel met als zonder ringband. Ik kies vaak een art journal op basis van de maat. Op dit moment voel ik mij het prettigst bij een klein formaat en niet bij bijvoorbeeld een A4 formaat. Voor de achtergrond heb ik gebruik gemaakt van een heel simpel waterverf pallet dat ik ooit in een ver verleden gekocht heb bij de Hema.

20170517_073743

Alice in Wonderland is natuurlijk een beetje een gek verhaal  en in een creatief project kan je er alle kanten mee op. Ik heb gebruik gemaakt van washi tape, stukjes scrap papier, verschillende stickers (Ali Express is een walhalla voor dit soort stickers), een project life kaartje die Barbara voor mij heeft meegenomen uit Barcelona, een mask en de verf pennen van Uni paint pennen die in mijn goodiebag zaten van het #DIYmetViking evenement. Deze pennen gebruikte ik vroeger ook vaak en de liefde voor deze pennen is weer helemaal opgelaaid.

20170517_073738

Ook met deze challenge waren er voor mij geen grenzen en ik vond het heerlijk om gewoon los te kunnen gaan. Mocht je nou de andere uitwerkingen willen bewonderen, check dan zeker even de blog van Ilse (de founder van de Crea-Cross challenge).

Hoe zouden jullie dit thema uitwerken? En voor de creatievelingen onder ons, wat is jullie favoriete product om mee te werken?

Take care!

Xoxo

Follow my blog with Bloglovin