Selecteer een pagina

20170213_084258

Happy thursday! Het is weer tijd voor wat happiness op Plus een Beetje en wel in de vorm van een creatieve uitspatting dankzij de challenges van Crea-Cross 2017. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het erg leuk om mijn eigen invulling te geven aan de uitdagingen die Ilse voor ons bedenkt. Het zorgt er in ieder geval voor dat ik uit mijn comfort zone stap en eindelijk eens aan de slag ga met mijn grote stash aan hobby spullen. Het thema van deze week was “Welcome”. 

Welcome

fb_img_1487142349511

Je kan met de uitdaging van deze week heel veel kanten op. Het voorjaar komt eraan of misschien heb je wel een nieuw gezinslid verwelkomd binnen de familie of sta je aan de start van een nieuwe fase in je leven en wil je die verwelkomen. Voor mij is dit laatste het geval. Een nieuwe spannende start die nog heel veel in petto heeft. Dat was dan ook mijn insteek voor deze week die ik heb ingevuld met voornamelijk scrapbook en project life materialen. Grotendeels weer budget proof.

Mijn invulling

20170213_194655

De materialen die ik heb gebruikt zijn uiteraard mijn Midori Travelers Notebook, scrapbook papier van Sostrene Grene en Action, stickers van de Hema en uit mijn uitgebreide scrapbook stash, washi tape van Hema en Wibra en project life kaarten die ik via een Facebook groep op de kop wist te tikken. Zo zie je maar dat het allemaal niet meer zo duur hoeft te zijn als je creatief wilt zijn.

20170213_084307

20170213_084311

Mocht je benieuwd zijn wat de anderen ervan hebben gemaakt, check dan zeker even de blog van Ilse.

Wat gaan jullie verwelkomen met het voorjaar in het vooruitzicht? Waar kopen jullie je hobby spullen?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin