Selecteer een pagina

20170607_202655

Het Crea-Cross 2017 thema van vandaag is “ In the morning” . Een thema wat echt op mij van toepassing is aangezien ik een morning person ben. Ik kan genieten van een vroege stille ochtend om de dag te beginnen. Vogels die ontwaken en hun ochtend liederen zingen, de balkondeur open en een licht zomers briesje wat naar binnenkomt waardoor je al weet dat het een hele mooie dag gaat worden en de zon zien opkomen. Voor mij is dit een puur geluksmomentje waar ik ontzettend van kan genieten. Ik kan deze challenge dan ook niet aan mij voorbij laten gaan.

20170607_071907

Materialen

Dit keer koos ik er voor om mijn Flying Tiger art journal te gebruiken. Bij een stille en rustige ochtend, horen geen felle kleuren dus ik heb er heel bewust voor gekozen om lichtere kleuren te gebruiken zowel in mijn verf als in de keuze voor papier, washi tape en stickers. De achtergrond heb ik licht bewerkt met waterverf van Winston & Newton. De stickers en washi tape heb ik via Instagram gekocht maar kun je waarschijnlijk ook op Ali Express kopen. Verder heb ik bits and pieces gebruikt uit mijn verzameling.

20170607_202638

20170607_202642

20170607_202646

Zonsopgang

De focus van deze challenge ligt op de foto met de zonsopgang. Dit keer heb ik heel bewust gekozen om de rechterpagina te vullen met journaling. Het blijft namelijk wel een art journal en in mijn vorige uitwerkingen heb ik niet heel veel tekst tot nu toe gebruikt. Dus leek het mij dit keer wel leuk om daarop te focussen.

Mocht je benieuwd zijn hoe anderen deze challenge hebben ingevuld, check dan zeker even de blog van Ilse.

Wat is jullie favoriete moment van de dag? Zijn jullie een ochtend of avond mens?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin