Selecteer een pagina

20170313_082254

Waarschijnlijk heb ik het al 100 keer inmiddels gezegd maar wat is het de afgelopen dagen ontzettend lekker weer. De lente is nu echt begonnen lijkt het wel en hoe leuk is het dan ook dat de Crea-Cross uitdaging van deze week “Spring” ofwel lente is? Ik ging met dit voorjaarsthema aan de slag en deel uiteraard vandaag met jullie mijn uitwerking.

20170312_080852

Een van de dingen die ik zo mooi vind aan de verschillende seizoenen in Nederland, is dat elk seizoen zijn eigen soort luchten met zich mee brengt. Ik ben gek op mooie luchten en maak dan ook regelmatig foto’s van de lucht. Mijn telefoon staat inmiddels vol met foto’s. Afgelopen maand maakte ik een foto van de lucht toen ik vanuit kantoor naar buiten liep en het voor het eerst nog licht was om 6 uur.

20170312_080839

Dit keer heb ik mijn art journal pagina’s gemaakt in een nieuw boekje wat ik kocht tijdens ons bezoek aan het Museum de Fundatie in Zwolle. Het is een blanco notitieboek met op de voorkant een afbeelding van een van mijn favoriete artiesten Joseph Klibansky waarvan wij de expositie bezochten in Zwolle. Het is meer een schrijfboekje maar ik wil er toch een art journal van maken.

fb_img_1489390365258

Voor deze spreads gebruikte ik eigenlijk heel weinig spullen. De foto van de voorjaarslucht is natuurlijk het belangrijkste. De achtergrond maakte ik met water verf van Winsor & Newton. Ik ben verliefd op dit pallet geworden door het gebruikersgemak en de mooie kleuren. Dit is een basis pallet maar je kan de verf napjes ook los kopen en zo je pallet uitbreiden met andere kleuren. Voor de rest heb ik voornamelijk een restje papier, stickers en washi tape uit mijn verzameling hobby spullen gebruikt.

20170313_082326

20170313_082332

20170313_082247

Zelf zou ik niet zo heel snel voor een thema als voorjaar gaan maar dankzij de Crea-Cross uitdagingen word ik ook een beetje uit mijn comfort zone gehaald en ook al voelt dat soms raar, het is wel leuk om te doen en zo op een andere manier bezig te zijn met je creativiteit.

Ben je benieuwd hoe anderen het thema van deze week hebben ingevuld, kijk dan zeker eventjes op de blog van Ilse.

Hebben jullie de creatieve vibe dit jaar al te pakken? Zijn jullie bekend met de verf van Winsor & Newton?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin