Selecteer een pagina

20170621_212411

Ondanks de tropische temperaturen gaat de Crea-Cross 2017 uitdaging toch door. Ikzelf vind het in de zomer altijd lastiger om creatief bezig te zijn omdat ik vaak met hele andere dingen bezig ben door het mooie weer. Maar door de Crea-Cross challenge blijf ik nu wel gefocust om wat creatiefs te blijven doen, ook gedurende de zomer maanden. Creatief bezig zijn is voor mij een moment voor mijzelf en even doen wat ik leuk vind. Het is dus ME TIME. Iets waar ik niet altijd de tijd voor neem, helemaal niet in drukke tijden. Het Crea-Cross thema van deze week is dan ook ME TIME en vandaag deel ik mijn uitwerking met jullie.

Materialen

20170621_200841

Deze keer koos ik weer voor mijn Midori Travelers Notebook. Voor de vakantie kocht ik een aantal nieuwe inserts en dit keer heb ik gewerkt in de blanke variant. Ik heb een achtergrond gemaakt met de Opaque water colours van Talens (die je nu overigens niet meer ziet) en ik heb de lay-out opgebouwd met verschillende materialen: scrapbookpapier van de Action, washi tape (Action, Ali Expres), een tag, een grote project life kaart en een hele simpele speelkaart. De titel “ME TIME” is gemaakt met letter stickers die ik laatst ook bij de Action vond. Her en der heb ik stickers van de Action en Ali Express geplakt. Een echte budget pagina is het dus geworden.

Uitwerking

20170621_212401

20170621_212419

20170621_212416

Me time betekent voor mij tijd voor mijzelf nemen en de dingen te doen die ik leuk vind. Iets wat ik soms, net als heel veel anderen, vergeet.  Daarom heb ik op de tag een klein lijstje gemaakt met dingen die ik belangrijk vind. Ik heb de lay-out dit keer heel erg simpel opgezet door te stapelen met materialen en vooral de focus te leggen op de foto collage en de tekst “Do what you love”. Zo heb ik een hele simpele kleine reminder voor mijzelf gemaakt waar ik altijd even naar kan terugkijken op drukke momenten om te weten wat ME-TIME voor mij inhoudt.

Wat is ME-TIME voor jullie? Hoe zouden jullie invulling geven aan dit thema?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin