Selecteer een pagina

0479fc5ae28c270f6070ffc2800a4f6b

Als ik door het Nederlandse plussize kleding landschap struin, zie ik maar weinig echt leuke sport kleding en al helemaal geen leuke yoga kleding. Natuurlijk kun je daar zelf een draai aangeven maar het is het gewoon net niet. Als ik naar de Amerikaanse plussize yogini’s kijk, zie ik de meest geweldige galaxy print leggings en andere comfortabele broeken. Dus ik dacht ik ga gewoon kijken wat er over de grens te vinden is. Vandaag plussize yoga pants inspiratie.

Het gaat er uiteraard om dat het lekker zit en je erin kan bewegen. Dat is dan weer voor iedereen anders en de een wil wel een opvallende outfit en een ander niet. Het is dus heel erg op de persoon gericht waar je je prettig bij maar vooral in voelt.

Ik vond op Etsy deze Plus size yoga legging van Organisch katoen/ bamboe. Een hele simpele legging die je weer kan opleuken met een leuke top.

97983820a6eb7f7f5dab8a1e060fd92c

Bij Lane Bryant vond ik een aantal geweldige broeken. Zoals deze

rc_228652_23211

En deze

pr_228981_23911

En deze

pr_230753_08303

Nog een beetje verdere googelen kwam ik terecht bij Nordstrom die ook nog eens een geweldige collectie heeft. Zoals deze

_11656397

En deze

_12105780

En _11613976

Mijn hart is wel een beetje sneller gaan slaan bij het zien van al deze gave sportkleding. Alleen nu mijn portemonnee nog but hé wie weet, ik zet hem op mijn verlanglijstje en misschien ooit komt die dag 😉 Mocht je wel gaan bestellen in het buitenland, houdt er dan rekening mee dat er verzendkosten en eventuele douane kosten bij komen. Plus dat je natuurlijk niet altijd weet hoe de maat valt, check daarom goed wat het retour beleid is zodat je niet met een heel duur niet passend kledingstuk komt te zitten.

Wat dragen jullie als jullie yoga doen? Wat is jullie absolute top tip voor leuke plus size yoga kleding?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin