Selecteer een pagina

Een hele leuke trend vind ik de shirtjes met streepjes. Een shirt met een streep, mooie skinny en ballerina’s en je bent een echte Française. Ik weet niet wat het is maar dat gevoel krijg ik altijd bij shirtjes met streepjes. Ben ik daarin de enige?

Ik vond deze leuke top van JunaRose en besloot er weer eens drie outfits mee te maken. Uiteraard zijn het weer 3 outfits die geschikt zijn voor de gehele week. Hé, ik heb een druk leven dus dan moet je een beetje praktisch denken. Komt jullie vast herkenbaar voor.

Office chique

PhotoGrid_1453964448890

Rok                   M&S Mode

Jasje                 Miss Etam

Schoenen         Van Haren

Een outfit die makkelijk aan te doen is naar een dag op kantoor. De schoen kan ook omgewisseld worden voor een mooie hak maar confession: ik kan niet echt op hakken lopen. Dingetje voor een bucketlist als ik wat gewicht kwijt ben.

Casual Friday

PhotoGrid_1453964485255

Broek                               Whkmp’s Great Looks

Vest                                 Zizzi

Chelsea Boots                 Sascha

Ik denk dat deze outfit toch wel mijn favoriete outfit is. Stoer maar vrouwelijk. De Chelsea Boot zou je ook kunnen vervangen door leuke motor boots of een simpel enkel laarsje en dan heb je ook weer meteen een hele andere look.

Weekend Vibe

PhotoGrid_1453964744459

Jeans                              Violetta by Mango

Jasje                               Violetta by Mango

Slip ons                          Ecco

Lekkere relaxte outfit voor als je wat gaat drinken of gaat lunchen in de stad. Stoer door het leren jasje maar toch comfy door de slip ons die je nu heel veel ziet. Doe er een ballerina onder en je hebt een echte Parisiene outfit. Of een mooie zwarte gymp en je styled hem lekker sportief af. Genoeg mogelijkheden.

Welke van de drie is jullie favoriete outfit? Hoe zouden jullie een streepjes shirt combineren?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin