Selecteer een pagina

Iedere vrouw hoort een ultiem zwart jurkje in de kast te hebben hangen. Voor de een zal dit een kort zwart jurkje zijn maar voor mij is dat een zwarte maxi dress. Ik ben heel lang op zoek geweest naar de ultieme zwarte maxi dress maar ik geloof dat ik deze eindelijk heb gevonden bij Yours Clothing.

Casual

 

Een zwarte jurk is voor mij de ultieme basis waarmee ik heel veel kanten uit kan. Je kan hem casual dragen zoals ik op bovenstaande foto heb gedaan met een fleurig sandaaltje en leren jasje maar je kan hem ook voor een wat chiquere gelegenheid dragen.

Chique

De jurk heeft maar weinig nodig en voor een chique gelegenheid heb ik hem gecombineerd met een vintage Cartier clutch en simpele fluwelen loafers.

De jurk heeft een klein mouwtje en een elastische tailleband waardoor de top wat meer bloest en ik wat meer silhouet krijg.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten want deze ontzettend lekker zittende jurk kost maar € 37,00 en kun je hier shoppen.

Shoes

Voor de fotoshoot met de zwarte jurk heb ik een sandaaltje en loafertje gebruikt die ik al in mijn kast had staan. Onlangs ontving ik hele leuke sandaaltjes en gympen van Footway die ook prima te combineren zijn met deze zwarte maxi jurk.

De sandaaltjes zijn prima voor de zomerse dagen en met de roze Vans (en een spijkerjasje) geef je de jurk weer een wat sportievere look. Beide schoenen komen van Footway. Een hele makkelijke shop met een groot arsenaal schoenen. Echt voor ieder wat wils en het handige is dat je direct shopt op je eigen maat en meteen weet wat er beschikbaar is. Daarbij is de verzendservice ontzettend snel. Ik deed mijn bestelling op woensdag en vrijdag had ik ze in huis. Daar werd mijn innerlijke Immelda Marcos heel blij van.

Hoe combineren jullie een simpele zwarte jurk?

Take care!

xoxo

Deze blog is onderdeel van een samenwerking en bevat gekregen producten